iyi sayılır işte kuzu misafirim gelcek de bi yandan koşturup bi yandan da topikte cevap yetiştirmeye çalışıyorum sen nasılsıngözdecim sen nasılsın
saol gözdem ya anlamadım zaten labaratuardan çıktım
başım döndü birden
ben kaçıyorum kızlar snra devam ederiz kafamı kaldıramıyorum bugün opuyorumnanaktan
iyi sayılır işte kuzu misafirim gelcek de bi yandan koşturup bi yandan da topikte cevap yetiştirmeye çalışıyorum sen nasılsın
canım çok geçmiş olsun nazarlara gelmişsin sen kıyamam
yat dinlen şekercim
çok dikkat et öpüldün
Allah eksikliğin göstermesin canım valla... bazen keyfin olmayınca zor geliyo ağırlaması ama genede gelsinler zaman geçiyo kaydirigubbakcemile3kıs gelin gelin yine mi misafir gelcek olsun iyidir misafir
sevildiğini sayıldığını gösterir insana canımbenim
hadi para da biriktiriyoruz artık kimse tutamaz bizi
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
evlenince kalmaz merak etme canım bilirim bende çok çekiyodum çünküsağoll ilknurum birazcık fazla aldılar tansiyonm düştü sanırım mız mız bebek gibi oldum valla bide adet sancısı çok çekiyorum ben ömürümü yiyo valla :gitme: üstüne geldi
aman canım sıkılma da gelenin gidenin olsun varsınAllah eksikliğin göstermesin canım valla... bazen keyfin olmayınca zor geliyo ağırlaması ama genede gelsinler zaman geçiyo kaydirigubbakcemile3
iyi geceler cankuşlarıım eve yeni geldim gecikmişim birazcık
annemle çıktık birer kahve içtik tavla attık bide ben kendime cicişş bi pant.aldım uzun zaman snra ilk defa kendime bu kadar yakıştırdım bide 36 bedendi rahatladım zemuszemus yağlarım eridi valla
gelir gelmez topiğe girdim ama siz çıkmışsınız hepimizee iyi geceler güzel düşler öptüümm opuyorumnanaktan
kızlar ben bugün tahlilleri yaptırmaya gittim kan aldılar fenalaştım yatırdılar biraz anca toparladm bide malum zaman denk geldi üstüne elim ayağım kesildi
kızlar nerdesiniz yaw
topik topik laf yetiştiriyorum 2 çocukla vallaklava: klava: klava:
günaydın cankuşlar
hoşgeldin fıstık
hosbuldukk carammelli lattem gunun nasildi
iyiyidi yorucu her zamanki gibi arkadaşım geldi öğleden sonra lafladık
kısır yedik etimek tatlısı mayalı açma
menü zengindi şekrcim
ama çok şiştim su içmekten kısır yaktı içimi
şimdi oğlanı uyutmaya hazırlanıyodum
büyük uyudu sıra küçükte
sen nasılsın şekera.s.
sekerparem benim ohh afiyet seker olsun canim cok severim kisir bende:))bulgur olunca sonra siskinlik yapio yerken hic anlamiosun valla guzelim:))oyyy uyusunda buyusun bebiskom benim yerim onu ben :)bende iyim saol annemle bodruma indik ama duktur ikide bir aradi pek rahat edemedik lattemm caramellimmm benimm
halem blog yazılarını okudum pek güzeller
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?