Selenimo ve Cankularyla her telden

ben kaçıyorum kızlar snra devam ederiz kafamı kaldıramıyorum bugün opuyorumnanaktan

iyi sayılır işte kuzu misafirim gelcek de bi yandan koşturup bi yandan da topikte cevap yetiştirmeye çalışıyorum sen nasılsın

kıs gelin gelin yine mi misafir gelcek olsun iyidir misafir
sevildiğini sayıldığını gösterir insana canımbenim
hadi para da biriktiriyoruz artık kimse tutamaz bizi

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım çok geçmiş olsun nazarlara gelmişsin sen kıyamam
yat dinlen şekercim
çok dikkat et öpüldün

sağoll ilknurum birazcık fazla aldılar tansiyonm düştü sanırım mız mız bebek gibi oldum valla bide adet sancısı çok çekiyorum ben ömürümü yiyo valla :gitme: üstüne geldi

kıs gelin gelin yine mi misafir gelcek olsun iyidir misafir
sevildiğini sayıldığını gösterir insana canımbenim
hadi para da biriktiriyoruz artık kimse tutamaz bizi

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Allah eksikliğin göstermesin canım valla... bazen keyfin olmayınca zor geliyo ağırlaması ama genede gelsinler zaman geçiyo kaydirigubbakcemile3

sağoll ilknurum birazcık fazla aldılar tansiyonm düştü sanırım mız mız bebek gibi oldum valla bide adet sancısı çok çekiyorum ben ömürümü yiyo valla :gitme: üstüne geldi
evlenince kalmaz merak etme canım bilirim bende çok çekiyodum çünkü
çok geçmiş olsun şeker vişne suyu iç iyi gelir kansızlığa
Allah eksikliğin göstermesin canım valla... bazen keyfin olmayınca zor geliyo ağırlaması ama genede gelsinler zaman geçiyo kaydirigubbakcemile3
aman canım sıkılma da gelenin gidenin olsun varsın

canim benim oh ne guzel yapmissiniz annecinle kahve icip alisveris yapmissiniz gule gule giy bitanem darisi basima 36 beden canim bende cok istiorum 36 beden olmak guzelim

kızlar ben bugün tahlilleri yaptırmaya gittim kan aldılar fenalaştım yatırdılar biraz anca toparladm bide malum zaman denk geldi üstüne elim ayağım kesildi

fistikli lokumum gecmis olsun hayirdir ne tahlili yaptirdim sekerimm kiyamam sana ben sultanim

hosbuldukk carammelli lattem gunun nasildi

iyiyidi yorucu her zamanki gibi arkadaşım geldi öğleden sonra lafladık
kısır yedik etimek tatlısı mayalı açma
menü zengindi şekrcim
ama çok şiştim su içmekten kısır yaktı içimi
şimdi oğlanı uyutmaya hazırlanıyodum
büyük uyudu sıra küçükte
sen nasılsın şekera.s.

sekerparem benim ohh afiyet seker olsun canim cok severim kisir bende:))bulgur olunca sonra siskinlik yapio yerken hic anlamiosun valla guzelim:))oyyy uyusunda buyusun bebiskom benim yerim onu ben :)bende iyim saol annemle bodruma indik ama duktur ikide bir aradi pek rahat edemedik lattemm caramellimmm benimm

ayu aramasa olmaz sanki
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

halem blog yazılarını okudum pek güzeller
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

beegenmene cok sevindimm canim ilknurum benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…