ilknur kuzusu iyi gezmişsin sevindim
bizde cumartesi kaplıcası olan otelle gittik ben girmedim bizimkiler çok eğlendi
kafayı dinledim azcık
pazarda nevşehire geçtim oralar birazdaha canlı
balon turu vardı eşim izin vermedi azcuk tartıştık tek gitmem lazım sabahın 6sında harika bizim türkler yüksekten korkuyor hep yabancılar biniyor:))delikafadulden
sbahta evimize geldik 2günde bir sürü çamaşır çıkmış işim çok bu gün
sağol canım benim
şöyle bi bakayım dedim minik uyuycak şimdi
ütüyü hazırlıyorum bende kazanı ısınsın o arada
bi sürü ütü var yapılacak
klimaları açtım yoksa bayılırım
evin içi 30 derece şu anda
dr kontrolunüde hallet öyle git bebeğim tabi
sonra orda kafanı kurcalamasın
seni geri çağırmak için de bahane kalmaz işte
ne güzel di mi
öptüm seni canım arkadaşım halemopuyorumnanaktan
canimin ici oyyy minik uyusunda buyusun canim sicakta utu cekilmez valla allahtan klimalar serinletir kuzum aman kolay gelsinn carcabuk biter insalla gulum dogru diosun kontrolumu olayim cunku unutkanlik oldu acaba ilacmi yapti bilmiorum dozaj artti ya aklima takilmasin sonra geride gelmem gerekmez telide var doktorun bisey olursa sorarim artik onlarda kismetse eylulde doncekler onundada ameliyat olurum dio bakalim caramelli latteem ozlemisimmm seni canimbenim
sağol tatlım benim
kaçtım ben şimdilik koncamaaan öpüldün canımmmmma.s.a.s.a.s.
iyi geceler cankuşlarıım eve yeni geldim gecikmişim birazcık
annemle çıktık birer kahve içtik tavla attık bide ben kendime cicişş bi pant.aldım uzun zaman snra ilk defa kendime bu kadar yakıştırdım bide 36 bedendi rahatladım zemuszemus yağlarım eridi valla
gelir gelmez topiğe girdim ama siz çıkmışsınız hepimizee iyi geceler güzel düşler öptüümm opuyorumnanaktan
ilknur açık bırakıp gitmiş
nasılsın kuzu neşen yerine gelmiş
kızlar ben bugün tahlilleri yaptırmaya gittim kan aldılar fenalaştım yatırdılar biraz anca toparladm bide malum zaman denk geldi üstüne elim ayağım kesildi
kızlar ben bugün tahlilleri yaptırmaya gittim kan aldılar fenalaştım yatırdılar biraz anca toparladm bide malum zaman denk geldi üstüne elim ayağım kesildi
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?