Selenimo ve Cankularyla her telden

canim kaplica deisiklik olmustur gulum balon turunu bende cok isterdim valla guzel olur yukardan bakmak camasirlar birikmistir tabi kolay gelsin canimbenim cok yorma kendini sekerim

canimin ici oyyy minik uyusunda buyusun canim sicakta utu cekilmez valla allahtan klimalar serinletir kuzum aman kolay gelsinn carcabuk biter insalla gulum dogru diosun kontrolumu olayim cunku unutkanlik oldu acaba ilacmi yapti bilmiorum dozaj artti ya aklima takilmasin sonra geride gelmem gerekmez telide var doktorun bisey olursa sorarim artik onlarda kismetse eylulde doncekler onundada ameliyat olurum dio bakalim caramelli latteem ozlemisimmm seni canimbenim

sağol tatlım benim
kaçtım ben şimdilik koncamaaan öpüldün canımmmmma.s.a.s.a.s.

iyi geceler cankuşlarıım eve yeni geldim gecikmişim birazcık
annemle çıktık birer kahve içtik tavla attık bide ben kendime cicişş bi pant.aldım uzun zaman snra ilk defa kendime bu kadar yakıştırdım bide 36 bedendi rahatladım zemuszemus yağlarım eridi valla
gelir gelmez topiğe girdim ama siz çıkmışsınız hepimizee iyi geceler güzel düşler öptüümm opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım iyi günlerde giy
bu sabah uğramamışsınCADIARZU

kızlar ben bugün tahlilleri yaptırmaya gittim kan aldılar fenalaştım yatırdılar biraz anca toparladm bide malum zaman denk geldi üstüne elim ayağım kesildi

saol gözdem ya anlamadım zaten labaratuardan çıktım
başım döndü birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…