Selenimo ve Cankularyla her telden

cevizli gullacim kaymakli sobiyetim benim sevindim iyi olmana guzelcimm bende iyi olmaya calisiorum agzimda damagimda yara oldu kati bisey yiyemiorum agrisi sizisida cabasi canim buugun eczaneden gargara aldim onu yapmaya basladim umarim gecer bitanem sorma kulagima basima bile vuruyo fistigimm

canim benim bugun gunduz saglik ocagina gittim o yuzden giremedim topige guzelcim

Anladım Canım
:sinifsinif:Çok Geçmiş Olsun :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3Hayırdır neyin var umarım önemli bişey değildirkaydirigubbakcemile3

zemuszemusBu arada Günaydın Tüm Topiğezemuszemus

canimcimm bugun saglik ocagina gittim malum kalabalik sonra eczane falan anca eve dondum uzandim biraz havada sicak susadimda aksam iftar sonrasi giremedim tv ye dalmisim kuzumm

geçmiş olsun cnmcıım ağız yaraları vitamin eksikliğinden oluyomu genelde meyveni sebzeni ihmat eltme tatlımcıım

hoşşbulduum tatlıım iyiyiim de uykusuzzum birazcık
sen nasılsın bakiim sabah seriflerimizz hayırlıı olsuunn buyrunnnnnnnnn

hoşşbulduum tatlıım iyiyiim de uykusuzzum birazcık
sen nasılsın bakiim sabah seriflerimizz hayırlıı olsuunn buyrunnnnnnnnn

Bu SAhur İŞi Bozuyor ya Canım
GEce kalk yat sabah kalk falan derken uykumu alamıyorum İyiyim ama
SAbah böyle vinçle kalkıcam neredeyse yataktan?

bende öyleyiim cnm bide midem öyle fenaki nasıl şiş şiş bi gör yarım dünya gibi fırtlıyoo önden =)
kızlar acaba lw ye yine başlasam mı şimdi ramazan ama böylede olmıcak :gitme:

cnm lw 60 90 zayıflamaya yardımcı bitkisel bi hap kızlarla lw topiğinde tanıştık biz =)

Aman Canım ya Bırakın Şöyle şeyleri ne biliyim hiç gerek yok
Kaç kilosun bakıyım Sen Boyun kaç? Bişey olur falan böyle hapları içiyorsunuz
Spor yap canım günde 1 saat yürü ver Kilolarını ben 167ye 50 Kiloyum.

Anladım Canım
:sinifsinif:Çok Geçmiş Olsun :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3Hayırdır neyin var umarım önemli bişey değildirkaydirigubbakcemile3

zemuszemusBu arada Günaydın Tüm Topiğezemuszemus

saolasin canim benim ilacim bitmisti deprasan aliorumda onu yazdirdim bide agzimdaki yara icin gargara aldim canimbenim

bende öyleyiim cnm bide midem öyle fenaki nasıl şiş şiş bi gör yarım dünya gibi fırtlıyoo önden =)
kızlar acaba lw ye yine başlasam mı şimdi ramazan ama böylede olmıcak :gitme:

canim benim duzensiz yiyoruz ya gaz falan oluo ondan siskinlik oluo gulum bendede var kilodan deil kuzumm gerci bugun tartildim 57.3 ciktim ucyuz gram almisim yaww o kadar dikkat etmeye calisiorumm offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…