Prensesim genelde Burda
Selenimo ben denk gelmedim ama burada oluyor
mehtap espresso oldu nick değişti.
prensesiim bitter çikolataam saol cnm alıştım artık ilk günlerde zorluyodu ama şimdi iyi =)
sen nasılsın cnmcımm
doğru biraazcık zor geliyo alıştık birbirimize arkadaşlarım çok ii burda arkadaş ortamımız çok güzel aman nazar değmesin sürekli beraberiz ya şimdi ayrılmak zor geliyo tabi o da kendince haklı ailesi orda yalnız 1 yıldır burda
selam kızlaarr.. ya ben kimseyle denk gelemiyorum bi saat mi ayarlasak buluşmak için...
Prensesim genelde Burda
Selenimo ben denk gelmedim ama burada oluyor
mehtap espresso oldu nick değişti.
prensesimide yakalayamıyorum bi iki gündür
canim benim bugun gunduz saglik ocagina gittim o yuzden giremedim topige guzelcim
canimcimm bugun saglik ocagina gittim malum kalabalik sonra eczane falan anca eve dondum uzandim biraz havada sicak susadimda aksam iftar sonrasi giremedim tv ye dalmisim kuzumm
Anladım Canım
:sinifsinif:Çok Geçmiş Olsun :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3Hayırdır neyin var umarım önemli bişey değildirkaydirigubbakcemile3
zemuszemusBu arada Günaydın Tüm Topiğezemuszemus
günaydıın cnm
günaydıın canlaarımmm :sm_cool:
hoşşbulduum tatlıım iyiyiim de uykusuzzum birazcık
sen nasılsın bakiim sabah seriflerimizz hayırlıı olsuunn buyrunnnnnnnnn
bende öyleyiim cnm bide midem öyle fenaki nasıl şiş şiş bi gör yarım dünya gibi fırtlıyoo önden =)
kızlar acaba lw ye yine başlasam mı şimdi ramazan ama böylede olmıcak :gitme:
Canım LW ne bu arada Ben cahil kaldım sanırım:lepi:
cnm lw 60 90 zayıflamaya yardımcı bitkisel bi hap kızlarla lw topiğinde tanıştık biz =)
Anladım Canım
:sinifsinif:Çok Geçmiş Olsun :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3Hayırdır neyin var umarım önemli bişey değildirkaydirigubbakcemile3
zemuszemusBu arada Günaydın Tüm Topiğezemuszemus
geçmiş olsun cnmcıım ağız yaraları vitamin eksikliğinden oluyomu genelde meyveni sebzeni ihmat eltme tatlımcıım
bende öyleyiim cnm bide midem öyle fenaki nasıl şiş şiş bi gör yarım dünya gibi fırtlıyoo önden =)
kızlar acaba lw ye yine başlasam mı şimdi ramazan ama böylede olmıcak :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?