Selenimo ve Cankularyla her telden

Mehtap şu kremalı poçan nasıl tadı accık anlat kı,
bizimkiler sever tuzlu eksik etmem evden bi değişiklik yapayım

bende tuzlu ve mayalıları çok severim abla
ama şimdiye kadar olan bütün poğaçaların üstüne geçti bu nefis valla
yumşacık, yiyen herkes tarif istedi okaa yani
annemin kankasından aldım tarifi
yalnız oda ısısında olacak bütün malzemeler ve 1tepsi çıkıyor
iyi anlattım mıopuyorumnanaktan

aşagıya maraştan salça getirmişler aldım
off çok iştahlandım benya
gözüm aç benimmmafoldumben

prensesim şu ölümlü dünyada sağlıklıyken her istediğini yapmaya bak tatlım, sonuçta kilon gayet iyii,
bak ne topitoplar var tatlıları götürüyo hiç suçlanmadann sırnaşık şey

cankusum baktimda harika tarif resimdede cok cezbedici zaten ellerine saglik gulum firin alirsam sayet yapcam bende

aşagıya maraştan salça getirmişler aldım
off çok iştahlandım benya
gözüm aç benimmmafoldumben

canim kahvaltilik salcami?hani icine ceviz baharat koyup yiyosunn onlar cok guzel oluo bende severimde ama sarimsak olunca icinde acayip istah acio malesef((

prensesim şu ölümlü dünyada sağlıklıyken her istediğini yapmaya bak tatlım, sonuçta kilon gayet iyii,
bak ne topitoplar var tatlıları götürüyo hiç suçlanmadann sırnaşık şey

cok dogru iki gunluk dunya her an hersey olabilir allah sagligimizi bozmasin en buyuk mutluluk aslinda saglikli olmamiz allah binlerce sukur allah hepimizin sagligini bozmasin cicegim eski kiyafetlerim oluo cok sukur zamanla bi iki kilo daha verirsem oda artim olcak insallah ama dedigin gibi once saglik fistigim

delikafadulden:roflol:
ben biliyom sen şimdi ekmeğine sürcen yiyecen kızz.
evet yaaa
off off
canim kahvaltilik salcami?hani icine ceviz baharat koyup yiyosunn onlar cok guzel oluo bende severimde ama sarimsak olunca icinde acayip istah acio malesef((
evet canım öyle tatlandıracak çok şey yaparım
ceviz sarımsak ,dövülmüş leblebi sonrada ben dövünüyorum

ben eskiden bu kadar iştahlı değildim ciğara yaktı beniiiimafoldumben

valla bende antep biberinden turşu yaptım,hafif acılı, amanın nasıl güzel,biz ailecek acıyı severiz.
zati iştah yerinde birde acıbiberle nasıl yiyorum valla.
o yüzden diyorum bu yemeğe göre iyiyim diye

canim benim olsun sonucta su meretten kurtuldun istahinda duzene gircek hayirlisiyla bebegim benim seni yerim kilon milon kalmaz sultanim ŞenizŞeniz

valla bende antep biberinden turşu yaptım,hafif acılı, amanın nasıl güzel,biz ailecek acıyı severiz.

ohh
afiyet olsun
bizde acıyı ben yerim oğlanada alıştırdım
evet senin maşallahın var kilon çok güzelll

ooff canim benim aci bende severim ama ekmek yedirdigi icin aci yemiyorum artik yoksa acili acili off ne guzel olur aslinda aci biber metebolizma hizlandiriomus faydaliymis ama ben cok ekmek yiyom yaninda aci olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…