şu an elma sirkeli suyumu içiyorumm.
herkes çok aç galiba
offf bende yemek yapcam ve....
bende sallama ıhlamurr
karnım su doldu buğün:sinifsinif:
valla sultanim daha bi saat once yedim az oncede bi elma yedim ama ne biliyim boyle galayanami geldik nedir acidan girdik ekmek bandirmadan ciktik boyle:))0kaydirigubbakcemile3
buyrun kizlar diyettir sifir kalori :)))
yaa sıfır kalori kuzum
artık takmıyom ve cokacimcoook
Prensesimm, anlatsana nasıl gidiyo özgürlük, mutlumusun ,
hayatında ne gibi farklılıklar oldu. hepimiz merak ettik.
Bize şu internetin kesilip bağlattığın zamana kadar geçen sürede neler oldu bi anlat talım yaa.
daha çok yeniii,gün geçtikçe daha iyi olacaksın tatlım.Ananene de söyle bana hiç bişey anlatma ben ordan kurtulmak için ayrıldım,sen telefonda anlatıp germe beni de, yaşlı işte.
İnşallah kafana uygun bir hayat arkadaşı da bulursun tatlım. Akrabaların falan yokmu,onların arabulucu olması lazım. Bu zamanda büyük şehirde kimse kimseyi bilmezki,ancak tanıdık vasıtasıyla olur böyle şeyler.
insalla sultanim benim valla yapimi deistiremiorum asla diyememki uzulur kirilir diye beni az cok tanidin gulum bizim akrabalik iliskileri cok zayiftir malesef dayim bile anca bayramda falan arar ugramasi icinde biseyin vesile olmasi lazim malesef akraba yonundende sansizim kuzenler falan hep soguk ve uzaktir zamaninda dayimin kizi istanbulda dersaneye gidiodu bizde kaliodu haftasnlari ben yerde yatiyodum o rahat etsin diye kendi yatagimi verdim ama nerde kiymet bile ben ondan on yas buyugum ne bayramda ne hatrimi sormak icin mesaj atmaz anca ben atarsam cvp verir yoksa bi tek dogum gunumde msj atar o kadar diger kuzen dogum gunumde bile atmaz ya bu kadar hayirsizlar iste guzelcim
merhametten maraz doğar.
biz seni tanıyoruz,değiştirmeye çalışıyoruz,ama sen ısrarla değişmemek te kararlısın. Tamam kolay değil insanın 360 derece değişmesi, ama lütfen artık önce kendini düşün, insanları kırmamamk için bir şeyler yapma, sadece kendin istediğin için yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?