Selenimo ve Cankularyla her telden

valla sultanim daha bi saat once yedim az oncede bi elma yedim ama ne biliyim boyle galayanami geldik nedir acidan girdik ekmek bandirmadan ciktik boyle:))0kaydirigubbakcemile3

kaç gündür yoruldum bugün pc başında nöbetteydim kaloride harcamadım ama
koşturunca işle uğraşınca unutuluyor:dance:

Prensesimm, anlatsana nasıl gidiyo özgürlük, mutlumusun ,
hayatında ne gibi farklılıklar oldu. hepimiz merak ettik.
Bize şu internetin kesilip bağlattığın zamana kadar geçen sürede neler oldu bi anlat talım yaa.

canim seleminom valla allaha cook sukur iyim sizden ayri kaldigim sure boyunca evi yerlestirdim o sirada duktur dondu bayram girdi araya bayram boyunca ben evdeydim o donem kotuydum cok korktum yine sikayetlerim nuksetti sandim yalnizlik hissediorum zaman zaman ama soyleki otuzbes olduk yanimda sevcem sevilcem biri yok gibilerinde ama allah hayirlisini versin tabi diyerek telkin ettim kendime evler ayri ama problemler yine bana yansiyo tabi annemden ziyade anneannem hemen ario ne oluyo ne bitio tum sorunlar anlatilio o biraz etkilio beni tatlimm kendimi iyi hissediorum su ara ama gun icinde bazen dellendigimde oluyo dort dortluk bi duzelme olmadi ama yukari dogru ivme kazandigima inaniorum

daha çok yeniii,gün geçtikçe daha iyi olacaksın tatlım.Ananene de söyle bana hiç bişey anlatma ben ordan kurtulmak için ayrıldım,sen telefonda anlatıp germe beni de, yaşlı işte.
ınşallah kafana uygun bir hayat arkadaşı da bulursun tatlım. Akrabaların falan yokmu,onların arabulucu olması lazım. Bu zamanda büyük şehirde kimse kimseyi bilmezki,ancak tanıdık vasıtasıyla olur böyle şeyler.

insalla sultanim benim valla yapimi deistiremiorum asla diyememki uzulur kirilir diye beni az cok tanidin gulum bizim akrabalik iliskileri cok zayiftir malesef dayim bile anca bayramda falan arar ugramasi icinde biseyin vesile olmasi lazim malesef akraba yonundende sansizim kuzenler falan hep soguk ve uzaktir zamaninda dayimin kizi istanbulda dersaneye gidiodu bizde kaliodu haftasnlari ben yerde yatiyodum o rahat etsin diye kendi yatagimi verdim ama nerde kiymet bile ben ondan on yas buyugum ne bayramda ne hatrimi sormak icin mesaj atmaz anca ben atarsam cvp verir yoksa bi tek dogum gunumde msj atar o kadar diger kuzen dogum gunumde bile atmaz ya bu kadar hayirsizlar iste guzelcim

canim cok eskiden beri islemis bazi seyler artik bende dusunuyorumda kendim icin yasayamiorum daha sacimin rengini bile kendi istedigim gibi yapmis deilim hep onlarin onayi lazim sacimi kestirirken bile annemin denetiminden gecer nedense onlar surat asicak begenmicek diye bende basima buyruk davranip gidip istedigimi yapamiorum aslinda diyorum onlarada diyorum 35 oldum istedigimi yapiyim diyorum ama gorunmez kelepceler var sanki guzelim annemde annannemden sikayet eder cok karisio diye ama ayni seyi kendi bana uyguluyo bazen sabrim tasio diyorum ama sonrada uzuluorum uzdum diye dusun market alisverisi yaparken bile sunu aliorum boyle yaparsin felan dio uzun uzun anlatio ornegin pirinc aldik sulu kofte yaparsin pilav yaparsin ne alirsak herbirine boyle yapio dusun artik:)

merhametten maraz doğar.
biz seni tanıyoruz,değiştirmeye çalışıyoruz,ama sen ısrarla değişmemek te kararlısın. Tamam kolay değil insanın 360 derece değişmesi, ama lütfen artık önce kendini düşün, insanları kırmamamk için bir şeyler yapma, sadece kendin istediğin için yap.

sorarsan tabi öyle kestir,böyle boyat derler, bir gün habersiz git kuaföre, nasıl canın istiyosa öyle kes,boyat
ne kadar mutlu olduğuna kendin bile şaşacaksın.
sonrada geç annenin karşına canım böyle kestirmek istedi de.
herşeyin bir ilki vardır.Onları kırdığını falan da zannetme.inanki kırlılmazlar sadece sana öyle geliyor.

biliorum canim benim iyiki varsiniz kucuk adimlarla baslayim yavas yavas o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…