Selenimo ve Cankularyla her telden

ya kuzum küsmedi bana ben olsam küserdim:umursamaz:

yok canım iş bitermi yap yap bitmiyor salonun virrin içleri yerleşecek bide mutfak dolapları kaldı bu hafta içi bitmiş olur inşallah

küsmez kuzum tabi, rabbim insanları yaratırken anne, çocuğun sevgisini koşulsuz karşılık beklemeksizin sevgiyle yaratmışta ondan:)))

ben halıyı sericem diye önce yerlerini hallettim üst dolaplar kaldı zaten çok dolap yok standart lojman dolabı

valla kuzum ya
biliyorum ama
sabah ağladım ya

şimdi burda olsa sana deli ne diye ağlıyorsun ben hiç takmıyorum takacak kişi değil niye umursayayım derdi ....ya moderötörlere yazsak ceza indirimi yaparlarmı acaba

şimdi burda olsa sana deli ne diye ağlıyorsun ben hiç takmıyorum takacak kişi değil niye umursayayım derdi ....ya moderötörlere yazsak ceza indirimi yaparlarmı acaba

aff istiyoruz diye yazlımmkötükedihüso
olurmu kız demokraside çareler tükenmez
ablam hep bizimle
msn den görüşürüz
söyleriz selamını ekimcim

valla ben ciddi yazalım diyorum kime yazıcaz bilen varmı

canım sıkıldı kız napiyim
haklıyken haksız olunca kaldıramıyorum ben
aşkolsun canım yaa

ne edeyim kız
dedim ver veriştir şimdi benide banlasınlar

selenimoya söyleyin burayada giremiyor diye stres yapıp çok yemesin ekim seni geçecekmiş, sonra o sana laf söyleyecekmiş diyin az neşelensin

canım sıkıldı kız napiyim
haklıyken haksız olunca kaldıramıyorum ben

ne edeyim kız
dedim ver veriştir şimdi benide banlasınlar

kız olacagı varmış
ABLA CESUR KADIN ,akıllı kadın
SENİN DEMENLE YAPMAZ
O ÖYLE İSTEDİ HAKSIZLIK GÖRDÜĞÜ İÇİN SUSMADI
SENİNLE ALAKASI YOK
SEN HAKSIZ OLSAYDIN YAZMAZDI UZATMAZDI KONUYU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…