Selenimo ve Cankularyla her telden

ayetel kürsüyü okumadan uyuma gülüm koruma kalkanı gibidir rüyada bile kötülüklerden korur... rüyalar özgürlüğümün kapısıdır uç ruhum rüyalarımda güzel yerlere güzel boyutlara doldur kendini mutlulukla ve sonunda uyanma vaktinden önce dön bana, mutluluğu yanında getirmeyi unutma :))))

mehtabım geldim kıııızzz yazılı sınavı geçtim aynı gün mülakat yaptılar bakalım sonuç bekliycem
hayırlısı olsun gülüm inşallah
canım herşeyde bi hayır var umarım pişman olmazsın tatlım

banlanmış ne demek ilknurum kk yasaklısımı, yoksa uyarı bir gün cezalımı ne demek , bak şimdi ben de huzursuz oldum

evet canım geçen günkü olaylardan oldu herhalde
kaç gün bilmiyorum
msn den konuşursak söyler

off ya ne yazmışki kötü söz kullanmaz o nasıl oldu ya çok üzüldüm..tartışmıştı değilmi ondan peki diğer üyede ceza almışmı

sen yine de içine dert edersin çok içlisin sonra tansiyonunu etkiler diye korkuyorum gülüm

selenimoyla msn de konuşursan sevgilerimi ilet ve üzüldüğümü söyle onu kafasına dert etmesin...

ben salonu kaldırdım kızlar temizliği bitirip pazara gidicem yemek yaptım bide yanına pilavı yapayım gün içinde mutlaka uğrarım

aa zaten canım sıkkındı dün gece de hiç uyumadım
birde ablamı banlamışlar

kare cim hoş geldin
ben eskişehirlileri çok severim
helede sanatla uğraşanı
uzak değiliz:jeyyar:

birhafta gelip geçer
topik ablamın olmasaydı girip yazasım gelmezdi
biz dostlugun kralını kurduk msn den görüşürüz

zeynebim işten çıkmış
üzülme canım o işyeri seni ülser yapacaktı
RABBİM BİR KAPIYI KAPARSA 1KAPIYI AÇAR

nadin hoş geldin bacım
bbende 1kutu lw almıştım 5gün kullandım çenem filan uyuşmaya başladı bıraktım
tansiyonumda osırada 9/5 di ama ben o sırada siğarayıda bırakmıştım
sebebinin ne olduğunu bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum
bir cesaretimi toplayıp başlarsam kalan ilacıma bildiririm sana
geçmiş olsun

kızlar NİL ĞÜN NÜN ZAYIFLAMA DİĞER KONULAR HAKKINDA CD Sİ VARMIŞ ONU ARAŞTIRACAGIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…