aman masallah diyim bitanemm nazar degmesin ddaim olsun keyfin guzelcim canim benim sevgi bulutunu aldim hemen geldi bile simdi ustune cikar uyurum bulutlarin ustunde sekerparem benimm umarim bugece guzel ruya gorurum hergece acayip seyler goruyom cicim
Günaydın kızlar ablam banlanmış
keyfim kaçtı sabah sabah ya
hayırlısı olsun gülüm inşallahmehtabım geldim kıııızzz yazılı sınavı geçtim aynı gün mülakat yaptılar bakalım sonuç bekliycem
canım herşeyde bi hayır var umarım pişman olmazsın tatlımkızlar ben ayrıldıım işten
karman çorman oldu buakşam çok fena bi tartışma oldu ben böyle bişi görmedim hakaretler falan dayanamadım insanlar üzerine bildiğim ne vardıysa yine yanıldım gerçekten kafam çok karışık şimdi biriyle paylaşmam gerekiyodu ne yapıcam ne edicem bilemiyorum nolur dua edinde en yakın zamanda bi işe başlayayım
başlamazsam zorlanıcaz çünkü kredide ödüyoruz marta kadar ooff
banlanmış ne demek ilknurum kk yasaklısımı, yoksa uyarı bir gün cezalımı ne demek , bak şimdi ben de huzursuz oldum
aldığım duyuma göre 1 hafta süreyle banlanmış.:1shok:
hayırlısı olsun gülüm inşallah
canım herşeyde bi hayır var umarım pişman olmazsın tatlım
evet canım geçen günkü olaylardan oldu herhalde
kaç gün bilmiyorum
msn den konuşursak söyler
off ya ne yazmışki kötü söz kullanmaz o nasıl oldu ya çok üzüldüm..tartışmıştı değilmi ondan peki diğer üyede ceza almışmı
evet almış
tek tesellim o oldu zaten
rep mesajı yazmış bana hakaretli bide
çok ayıp etmiş canını sıkma kontrol edilmiş bak ona da ceza vermişler, sen onunla bir olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?