birşey değil gülüm hazır hastanedeyken sorarsın bir daha gidiote yorulmazsın canım... ben çıkıcam sana iyi geceler melekler gibi rahat ve huzurlu uyukular:)))
evet dün kötüydümcanim benim hayirdir gulum kiyamam sana havadada yagmur gerginligi var ondandir guzelcimm insallah daha iyisindir kuzum
evet ekimim günaydın ben bugün pek dopingliyim canımtamam kızlar yarına dopingli geliyoruz selenimo sen üzülmeeee
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar günaydınnn bende moralli kalktım bgn ama şifayı kapmışım burnum tıkalı midem bulanıyo bide başım ağrıyo sanırım burnum tıkalı olduğu için((
mehtabım hbrleşelim canım hediye konusunda benimde aklıma bişey gelirse sana söylerim....
SELAMMMM
HASTALAR İYİLEŞMİŞ
MORALSİZLER DÜZELMİŞ HAH ŞÖYLE TOPLANIN CANKUŞLARRR
:lepi:
Oh sevindim tatlımilknurum o kadar dopingli kalktım ki gülüm mutfağın şeklini değiştirip silip süpürsüm şimdi mola verdim yemek yapıyorum bitki çayı içiyorum ya diğerleri siz enerjinizi nasıl yakıyorsunuz:))) şarkı iyi geldi gülüm sağol
geçmiş olsun kuzum sanadaakızlar günaydınnn bende moralli kalktım bgn ama şifayı kapmışım burnum tıkalı midem bulanıyo bide başım ağrıyo sanırım burnum tıkalı olduğu için((
mehtabım hbrleşelim canım hediye konusunda benimde aklıma bişey gelirse sana söylerim....
kankam hoşgeldin sabah pek iyi uyandım süperSELAMMMM
HASTALAR İYİLEŞMİŞ
MORALSİZLER DÜZELMİŞ HAH ŞÖYLE TOPLANIN CANKUŞLARRR
:lepi:
ablamdır kız belkiii:gitme:aaa her gittiğim yerde misafirakannehir
sabah şıkır şıkırdı ama şimdi az bulutlandı burasıdabugünde burası kapalı
yine iştahım tavan yaptı
oğlum gelecek bir şeyler yadireyim
dönerim yineeee
hani mehtabım iyileşen yok yahu gitgide sonbahar yaprakları gibi tek tek dökülüyoruz hastalıktan ..kalan sağlamlar kendinize dikkat edin sakın hastalanmayın grip aşısı zamanı şimdi hastayken yapılmıyor ona göre
ilknurcum girip çıkmışsın
rastlaşamadık yine
oğlunu yatır sende uyu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?