Selenimo ve Cankularyla her telden

keyifsizmiyiz halsizmiyiz hepimize bir haller oldu kızlar hayırdır inşallah

hava cankuşlar kapkaranlık bugün
acayip nemli bunaltıcı
yağmur nemi
az az atıştırıyo yağmur
arkadaş geldi kahveye oğlan uyudu uyandı
kocam akşam bi koca kutu bardak almış
onlara yer açtım mutfakla uğraştım azcık
şimdi oğlanı yediriyorum
erken yesin akşam yemeğini yatarken puding falan yer bi daha
birazdan büyük velet gelir
onla uğraş
inşallah dersi azdırr
sbaha bırakırız cnm yapmak istemiyo

burda da hava çok kapalı değildi ama ben genede sıkıldım evde iş güç yaptım uyudum biraz zaman geçti... ben bi de hbr bekliyorum ya o yüzden içim darlanıyo iyi ya da kötü bi hbr gelseydi rahatlıycaktım

kızlar bide bişi sorcam benimkinin perşembe günü doğum günü ne alsam ki... malum maaşım yok o yüzden çok pahalı bişey alamam ucuz da aklıma bişey gelmedi siz bi fikir versenizee

slm gözdem ben araştırmadayım
bizimde evlilik yıldönümümüz
klasik hediyelerin dışında bir şeyler bakıyorum bulursam sanada haber ederimm

KıMSENıN GıRECEĞı YOK BUĞÜN
BENDE ÇIKIYORUM YARINA DAHA ıYı OLARAK BULUŞALIMMopuyorumnanaktan

kızlar selaaam
oğlanın dersi acayip çoktu
birazını yaptık
o da yorgun keyifsiz zorla yaptı hatta ateşlenir gibi oldu
geçti anında Allahtan
dersleri yaptık sabaha da kaldı ama
öbür velet de mız mız
oynatçaktım valla
neyseki uyudular da bende dinlenecem inşallah
yarın keyifli uyanalım hepimiz cankuşlar
Ablam takipte
çok moralsiz gördüm kızları yazmış
keyifsizler demiş
yarına böyle olmayalım kızlar
ablam uzak zaten üzmeyelim
yarına herkes dopingli kalksın
sevgiler

canim benim hayirdir gulum kiyamam sana havadada yagmur gerginligi var ondandir guzelcimm insallah daha iyisindir kuzum

HALECİM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN
taşınma filan derken üşüttün sen
bol bol adaçayı iç ve adaçayı ile gargara yap
faranjit olanlar adaçayı ile gargara yapacaklarmış tv de izlemiştim

bitanemm cok tsk ederim guzelcimm sorma canim cok kotu oksuruyorum baya kuvvettli yani doktor cigerlerimi dinleni cigerler temiz ama oksurugum kuvvetli gogsum aciyo brodil diye surup verdi antibiyotikle onlari aliorum tatlim yarin kismetse adacayi alirim bende hic aklima gelmedi gecen gun ihlamur aldim gozume carpmadida deil hani adacayi keske alsaymisim belki hafiflerdi simdiye artik yarin alirim bitanem saolasinn soyledigin icin

canim benim kiyamam sekerleeme iyi gelir iyi yapmissin fistigim haber beklerken hep oyle olur cankikom belirsizlik insani mahvediyo insallah hayirli sonuclar alirsin guzelim

canim benimmm merhaba tatlim nasilsin?

iyiyim canım da sen iyileşmemişsin takır takır öksürüyormuşsun hala ona üzüldüm şimdi...yarın ananeni doktora götürmüşken sende kkb ye gidip, aradan kayna sıra almakla uğraşma, ilaçların anti depresanla kullanılmasının doğru olup olmadığını sor ...

tamam kızlar yarına dopingli geliyoruz selenimo sen üzülmeeee

canim benim uzulme zaten bilirsin oksuruk cabuk gecmeeyen bi illet malesef tamam canim sorarim bende merak ediorum antibiyotik ve oksuruk surubu antidepresanla bi etkilesime girermi icilirmi diye sorarim bitanem saolasin hatirlattigin icin guzel cicegim benim

birşey değil gülüm hazır hastanedeyken sorarsın bir daha gidiote yorulmazsın canım... ben çıkıcam sana iyi geceler melekler gibi rahat ve huzurlu uyukular:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…