Selenimo ve Cankularyla her telden

neşeli neşeli açtım pc yi yürüyüşümü yaptım selenimo diycektimama ne olduğunu anlamadım hemen geçmişi okudum...sevincimiz kursağımızda kaldı nerden bulupta birbirlerini sataşıyorlar ya hiç anlamıyorum..üzgünüm

üzgünüm valla ne olsun baksana selenimo döndü diye seviniyordum önceden atıştığı hanımla bir daha atışmış 15 gün ceza almış...
sen nasıl oldun sarı papatyam biraz iyileştinmi

üzgünüm valla ne olsun baksana selenimo döndü diye seviniyordum önceden atıştığı hanımla bir daha atışmış 15 gün ceza almış...

evet cnm ya bende şaşırdım ablacımm boşver sen onu yaa
biz özlediikk buraya gell sen
ekimin ben iyileştim şükür cnm pek dışarı çıkmak istemiyorum çevremdeki herkes grip olmşş ben zaten meiliyim tekrar yakalanırımm diye oturuyorum evde =)

benim erkek kardeşim hiç hastalanmazdı o bile çok kötü olmuş takır takır öksürüyor çocukluktan beri onun öksürdüğünü ilk defa duydum herkes gripten kırılıyor tam iyileşirsen aşı yaptır madem meyillisin grip olmaya tedbirini al canım

cnm gribe yakalandıktan snrada yapıyolarmı aşı

cnm gribe yakalandıktan snrada yapıyolarmı aşı

bildiğim kadarıyla her seneki aşı değişiyor yeni virüslere göre yapılıyor ..tamamen iyileşirsen, hasta değilsen oluyor herhalde sen yinede bir eczaneden sor

ben çıkıyorum canım kendine iyi bak sonra görüşürüz

kızlar selam atışma sataşma falan yok
sadce üstede yazdığım gibi eski para topiğine 12,37 de
yazdığı msj için banlandı 15 gün
hemde o mesajda hiçbirşey yokken
napalım artık hayırşısı diyeceğiz

ben onu okudum kötü birşey yoktu ki sataşma olarak algılandı herhalde

prensesim nerdesin hem beni özle diyosun sonrada gelmeyip canını çıkarıyorsun gülüm yarın gelirsin inşallah ...lw de senden haber bekleyen kızlar var ona göre

hepinize iyi geceler kızlar yarın inşallah güzel bir gün olur bu aralar içime bir sıkıntı düştü hayır içinde olsun

günaydın kızlar bu gün prensesin gelecekti henüz kimse yazmamış akşam ben kapattım ben açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…