Selenimo ve Cankularyla her telden

valla çok fenayım canım aksi gibi bgnlerde de çok yoğunum dün benimkinin arkadaşları vardı bgn benim bi arkadaşım evlendi ona hayırlı olsuna diye evine gitcez yrn da gene eşimin arkadaşları bize gelcek ev görmeye diye bi pazar günü boşum yanim :1shok:akannehir

hepimize hayırlı cumalaaaaarrr

ay kuzum hastasın bide kıyamam
dinlen öğleden sonra bol bol ki kuvvetlen tatlım
öpüldünnopuyorumnanaktan

kızlar pek sakiniz bugün
ekim dışarda
prenses uğramaz oldu
gözdecik hasta
mehtap dışarda ailesiyle
zoicik te gelmedi nasıl oldu acep
ablam yoook zateen

kızlar pek sakiniz bugün
ekim dışarda
prenses uğramaz oldu
gözdecik hasta
mehtap dışarda ailesiyle
zoicik te gelmedi nasıl oldu acep
ablam yoook zateen

geldiim ilknurumm halk bankasının sınavı için bugün son gündü onunla uğraştım
bide gelirgelmez lw topiğine girdiim mrk ettiim azcık kim naapmışş kaç kiloo vermişş :1ninca:

geldiim ilknurumm halk bankasının sınavı için bugün son gündü onunla uğraştım
bide gelirgelmez lw topiğine girdiim mrk ettiim azcık kim naapmışş kaç kiloo vermişş :1ninca:

hayırlısı olsun inşallah kuzum
hala sakiniz kızlar
site çok yavaştı bugün sinir oldum yaw
zorla yazdım5-6 msj
çıktım zaten sonra
oğlan düşmüş okuldan aradılar
çarpıntım tuttu
korktum çok görene kadar
sol gözün üst tarafı alında bir ceviz olmuş resmen
neyseki biraz indi
ama azmanlık son haddine devam
kudurdu evde 3 ten sonra
azcık çıkardım gezdirdim
çıktım da ne oldu sanki tonla para harcadım sinirimden çok pişmanım
ama güzel kozmetikler aldım
krem tonik monik işte
azcık iyiyim para harcamak iyi geldi:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

saoll cnm evdeyken çalışırım bakem olursa olur çok sıkmak istemiyorm kendimi
senin ufaklığa noldu cnm nasıl düşmüş allahtan gözüne gelmemiş geçmiş olsn
yeni kozmetiklerinde hayırlıı olsn arada onlarda şart kız para biriktiriyoruz tmm ama hiçbişide almıcak değiliz ya :)

Kimse gelmiyo bende gideyim hoşçakalın kızlar
ben geldiim cnmm gece kuşuu olaraktaan bi bakiim topicimizee dediimm sengözlerimebaksanab
tabi bu saatte herkes uyuyoo tek ayakta olan beniim =)
buarada prenseste yok naptı acaba dönmedimi ananneden :uhm:

hadii kapatıyomm artık topiğii kapılarda kapandıı sabaha görüşürüükk iyi gecelerr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızz sende nereye gitsem karşıma çıkıyosun
az önce para topiğindeydin şimdi burdaa alla alla :hulya:

sen okuu bakemm ben kapıları kapatıp çıkıyoruumm
artıkk misafir kabul edilmiyoo topiğimizz kapanmıştıırr hadii bakayıımm
:umursamaz: naniknanik naniknanik

geçmiş olsun gülüm nedir bizim veletlerden çektiğimiz geçen cumada benimkinin öğretmeni aradı küçük bir kaza geçirdi şimdi hastanedeyiz tc kimlik numarası lazım numarayı verin diye, dizlerim titredi, elini kapıya sıkıştırmış kanamış film çekmişler kırık yok ezilmiş, işaret parmak şiş, mosmordu orta parmak sarılı atel takmışlardı 1 hafta ödevlerini bile yazamadı o söyledi ben yazdım, sağ el olunca tabi yemeğini bile ben yedirdim valla ömrümden ömür gitti.. seni çok iyi anlıyorum gülüm bu erkek çocukları biraz daha kaza geçirmeye meyilliler

prenses nerdesin kız 1 günlüğüne gidiyorum dedin 3 gün oldu yoksun, tabi hastasın diye burda kal diyip sana iyi bakıyorlarsa o başka iyileşene kadar kal gülüm

zeynep kapanışı yine sen yapmışsın canım hayırlısıysa halk bankası işin olur inşallah
gözdecimin yazık hasta hasta misafir ağırlaması lazım bu gün zor gelir ona geçmek, bitmek bilmez rabbim kolaylık versin

selenimo bak erkenden geldim yazıyorum dün buraya pek yazamadım ya bizim topiği boşladı deme:))))

mehtabın ne işi var yarın yazamam demiş.. canım neyse işin kolay gelsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…