Selenimo ve Cankularyla her telden

canimin ici kiyamam bitanemmm hep ayni sorunlar valla ama lw isimize yaricak gibi insallah tatlimm ev sessizlesmistir canim benimm ama yarina daha farkli olur tabi kolay gelsinn tatlim cok yorma kendini birden kuzum kar varmi kayseride tatlimm

ekimde benim gibi takmış gribekaydirigubbakcemile5
valla ben aşı vurdurcam çocuklara
bir yakalanırsak ALLAH korusun bakanımızda yok rezil oluruz buralarda
onun için aşıya ikna oldum
gerçi burda bir arkadaşımın 2çocuğu 1er gün arayla hastanede yattı serum ve ilaç takviyeleriyle çıktılarda
olsun benim oğlanın bağışıklık sistemi zayıf sık sık grip oluyor
dr lar aşı olun diyor
offf aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
kimsesi olmayınca gurbette daha bir korku sarıyor insana

ccocuklarda daha cok salgin gibi canim kalabalik ortam ya cabuk uruyo mikrop bulasio allah cocuklari korusunn tatlimm bide bagisik guclendirici imuneks diye ilac var annenanneme doktor vermisti bagisikligi guclensin cabuk hastalanmasin diye masallah diyimm iyi gelioo

Domuz Gribi Belirtileri
Domuz gribi belirtileri, insanlarda görülen mevsimsel grip belirtilerine benzer özeliklerdedir. Mevsimsel grip belirtileri ile Domuz Gribi Belirtileri arasında bariz fark yoktur. Domuz Gribi belirtileri de genellikle şu belirtilerdir.

Ateş (38 derece ve üstü)
Öksürük,
Boğaz ağrısı,
Yaygın vücut ağrısı,
Baş ağrısı,
Üşüme - titreme
Yorgunluk, halsizlik hissi
Kusma ve ishal görülebilmektedir.

Acil Durumlar
Erişkinlerde acil müdahale gerektiren belirtiler nelerdir?
Nefes darlığı veya zor nefes almak
Bilinç bulanıklığı
Sık ve uzun süreli kusma

Çocuklardaki acil müdahale gerektiren belirtiler nelerdir?
Hızlı veya zor nefes alma
Vücutta solgunluk ya da morarma
Beslenememe
Uyarılara cevapta azalma ve uykuya meyil
Huzursuzluk
Ateşle beraber döküntü görülmesi

ÇOCUKLARA FAYDALI VE ıŞTAH AÇICI BESıNLER
23/8/2008 · Kategori: Sağlık
Beslenmek önemlidir, ama çocukların beslenmesi daha da önemlidir. Çünkü, çocuk yaşlarda edinilen beslenme alışkanlıkları ilerisi için büyük bir yatırım olabiliyor. Çocuklukta aldığımız besinler vücut sağlığımız ve dolayısıyla ruh sağlığımız açısından çok önemli.
Mısır : çocukların gelişiminde çok yararlı bir besindir.
Domates: özellikle çocuklar çiğ olarak yemelidir. Bebeklere sıkılarak içirilen suyu çok yararlıdır; çünkü domates çocuklar için gerekli kalsiyum, fosfor, potasyum ve organik tuz içermektedir.
Yulaf : Vücuda ısı verdiği için yazdan çok kışın tüketilir. Tiroid bezinin çalışmasını sağlar ve hızlandırır. Toksin atıcıdır. ıçerdiği vitamin ve mineraller özellikle çocuklara iyi gelir.
Havuç : çocuklarda bağırsak kurtlarına etkisi olur.
Ispanak : çocuklara ve hastalara bol miktarda yedirilmelidir.
Kivi: A, C, P vitamini açısından son derece zengin bir meyvedir ve çocuk gelişiminde son derece sağlıklı bir besindir.
Marul: öz suyunda bulunan maddeler küçük çocukların göğsünü yumuşatıcı etki yapar. Öksürüklerine iyi gelir. Büyüme çağındaki çocuklara çok yararlı bir besindir.

sorma bu kız hiç bana çekmemiş:))
iştah için ilaç vermiyorlar
dr lar vitamine karşı bende taraftar değilim ama kışa girerken 1şişe vitamin başlıyoruz

halecim ben çıkıyorum
ilknurumun misafiri kalıcı akşama görüşürüz
ablada hafta sonu gezmesinde
ekimcim ve zeynebimde yok
zeynep erkenciymiş buğün muhtemelen uyuyordur şimdi

sorma bu kız hiç bana çekmemiş:))
iştah için ilaç vermiyorlar
dr lar vitamine karşı bende taraftar değilim ama kışa girerken 1şişe vitamin başlıyoruz

anladim canim nazli desene kizin yerim ben dogal vitamin almak en guzeli ama iste biz yine haplari alioruz napalim aman hasta olmayalimda malum kista artik basladi bizim deli arioo ne zaman geliosunuz diye hem acio bu ev elektirikli kaloriferli nasil isincak diyo hemde orda kalmak istio hala ne dengesiz adam gelsin anneannemin evi dogalgaz kalorifer daha uygun ama laf anlamioki

halecim ben çıkıyorum

tamam canim benimm bende pazara cikarimmm kendine dikkatt et ozlemisim sohbetini gulum cok optum sultanim torunda seni patilerinle kucaklar opuyorumnanaktan

halecim ben çıkıyorum

ay kankim ya sorma az evvel gitti
pazra gidecekmiş burdan giderim dedi oturduda oturdu
dedim ama mehtap girmiştir diye kendi kendime
kudurdum oturduğum yerde
canım benim öğleden sonra burdayım hep
pazara annemi göndericem
üşeniyorum gitmeye
hoşgeldin canım tekrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…