evet canim basladim bismillah diyerek sabah tartildim 59 bidaha haftaya cuma tartilcam umarim farkederim veya en azindan kilo almam tatlim cunku buda depresanin yarattigi bi durummus istahin anormal acilmasi gulum bi ay daha disini slk dedi kendi doktorum sonra birakma dozajina baslicaz dedi yine kendi doktorumdan hayir cikti ya bide ostanbuldaki gittigim docentti bana ilac verdi neymis efendim ilacin yan etkisi istah azalmasiymis ya diger yan etkileri sonucta baska hastalik icin kullanilan bi ilacmis guzelcimm
amanın bende selam verdim sonra yazmadım diyemerak ederler dedim ama yok gitmişler bile
ekimde benim gibi takmış gribekaydirigubbakcemile5
valla ben aşı vurdurcam çocuklara
bir yakalanırsak ALLAH korusun bakanımızda yok rezil oluruz buralarda
onun için aşıya ikna oldum
gerçi burda bir arkadaşımın 2çocuğu 1er gün arayla hastanede yattı serum ve ilaç takviyeleriyle çıktılarda
olsun benim oğlanın bağışıklık sistemi zayıf sık sık grip oluyor
dr lar aşı olun diyor
offf aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
kimsesi olmayınca gurbette daha bir korku sarıyor insana
burdayım nerden çıkardın kıs gitmedim bi yere
adım hep altta yazıyo pembe kürklü kürklü sırnaşık şey delikafadulden
ÇOCUKLARA FAYDALI VE İŞTAH AÇICI BESİNLER
23/8/2008 · Kategori: Sağlık
Beslenmek önemlidir, ama çocukların beslenmesi daha da önemlidir. Çünkü, çocuk yaşlarda edinilen beslenme alışkanlıkları ilerisi için büyük bir yatırım olabiliyor. Çocuklukta aldığımız besinler vücut sağlığımız ve dolayısıyla ruh sağlığımız açısından çok önemli.
Mısır : çocukların gelişiminde çok yararlı bir besindir.
Domates: özellikle çocuklar çiğ olarak yemelidir. Bebeklere sıkılarak içirilen suyu çok yararlıdır; çünkü domates çocuklar için gerekli kalsiyum, fosfor, potasyum ve organik tuz içermektedir.
Yulaf : Vücuda ısı verdiği için yazdan çok kışın tüketilir. Tiroid bezinin çalışmasını sağlar ve hızlandırır. Toksin atıcıdır. İçerdiği vitamin ve mineraller özellikle çocuklara iyi gelir.
Havuç : çocuklarda bağırsak kurtlarına etkisi olur.
Ispanak : çocuklara ve hastalara bol miktarda yedirilmelidir.
Kivi: A, C, P vitamini açısından son derece zengin bir meyvedir ve çocuk gelişiminde son derece sağlıklı bir besindir.
Marul: öz suyunda bulunan maddeler küçük çocukların göğsünü yumuşatıcı etki yapar. Öksürüklerine iyi gelir. Büyüme çağındaki çocuklara çok yararlı bir besindir.
yaw bu kız niye sana çekmemiş kiiikızım çok iştahsız canım yemek yemek zulüm kıza
cankuşlarıım günaaydııınn
uzun zaman sonra yine açılışı ben yaptıım
tabii hiçç uyumadığıım için olabilir mii hihihi
BİZİMKİLER YOLA ÇIKTI
kızım bende gitmek istiyorum diye çok ağladı kıyamam
herkesin morali bozuldu
bende götürün ben pazar günü alır gelirim dedim
10saatlık yolu çekmeye razıyım
ama eşim izin vermedi
şimdi çocuklarla evdeyiz biraz işim var
işim çok valla yakındaki kırtasiyede yokmuş malzemesi ben gidip alıcam birazdan...
kız kapatmazsan tabi pembe pembe görünürsün bazen ben de açık bırakıp gidip iş yapıyorum
selenimo hoş geldin ama benim çıkmam lazım sonra görüşürüz :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?