Selenimo ve Cankularyla her telden

ilacı bırakma dozajlarına 1 ay sonra başlıycaksan bu harika bir haber çok sevindiiiiiimdelikafadulden ..doç. olsa farketmez ben güvenmedim ona

benim oğlanla uğraşıyorum proje ödevi var yine fon kartonu almaya gitti birazdan gelir ona bozuk para aradım verdim

amanın bende selam verdim sonra yazmadım diyemerak ederler dedim ama yok gitmişler bile

hoş geldin bacııı, özledik seni ..göndermişsin misafirlerini hayırlı yollar olsun..
ikimizde taktık gribe ama dediğin gibi gurbet ellerde daha mı vesveseli oluyoruz, oğlanın okulundan yazı yollamışlar aşı yaptırmak istiyormusunuz diye ben yaptırıcam .. 1 tane kivi günlük c vitamini ihtiyacının hepsini karşılıyor ben de çıkıcam kivi alıcam allahtan benim velet kiviye burun kıvırmadan yiyor, ben sevmem pek nadir yerim, zaten greyfurt suyu içiyorum sabahları o yeter:)))

burdayım nerden çıkardın kıs gitmedim bi yere
adım hep altta yazıyo pembe kürklü kürklü sırnaşık şey delikafadulden

işim çok valla yakındaki kırtasiyede yokmuş malzemesi ben gidip alıcam birazdan...
kız kapatmazsan tabi pembe pembe görünürsün bazen ben de açık bırakıp gidip iş yapıyorum

eline sağlık gülüm nasılda yeğenlerini düşünüpte yazıyorsun, opuyorumnanaktan

selenimo hoş geldin ama benim çıkmam lazım sonra görüşürüz :gitme:

kızım çok iştahsız canım yemek yemek zulüm kıza
yaw bu kız niye sana çekmemiş kiii

cankuşlarıım günaaydııınn
uzun zaman sonra yine açılışı ben yaptıım
tabii hiçç uyumadığıım için olabilir mii hihihi

niye kıss sevdamı çekiyonnn lülülülülülü

iki günlüğüne o kadar yol çekeceksin,
iyi yapmış kocannn

işim çok valla yakındaki kırtasiyede yokmuş malzemesi ben gidip alıcam birazdan...
kız kapatmazsan tabi pembe pembe görünürsün bazen ben de açık bırakıp gidip iş yapıyorum

kız yağlanipoşetlen öyle çııkkk
işe yarasın
selenimo hoş geldin ama benim çıkmam lazım sonra görüşürüz :gitme:

dur kız portakal sıkıyodum iç de öyle gitttkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…