Selenimo ve Cankularyla her telden

iyi geceleer prensesim bende çıkayıım artıkk
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaarr bgn açılışı ben yapayım bareeee....gününüz güzel geçer inşallah kızlar...

kizlar bilmiorum bu filmi izledinizmi?bagimliliklarla ilgili guzel bi filmdi zayiflama hapi kullanan bir kadinin trajik oykusunude iceriodu oneririm vaktiniz oldugunda izleyin derim
bu filim seyredilir mi yaaa ben seyrettiğimde psikolojim bozuldu resmen... o kilo vermek isteyen kadın beni izliyormuş gibi geliyordu :1ninca:

Her derde deva Evlilik şiddetle tavsiye ederim:lepi::lepi::lepi::lepi:
katılıyorum canım bende tavsiye ederim herkeşlere :asigim::asigim:

benide kimse merak etmemiş bu arada :dilcikar::dilcikar:
ölsem kalsam umrunusda olmıycak :çok üzgünüm:

Günaydın kızlarrrrrrr,
kıs gözde bu sene diyet yapmayın diyo uzmnlarr. bağışıklık sistemini zayıflatmayın diyo tvde, gribe yakalanma oranı fazlaymış haa,
ekmeği falan kesmeyin dedi, söliiimmm,
sende başka bi şey yap artık

hııı sabah bende izledim öyle bir haber yapmıyorum zaten diyet falan... en son yaptığım iflahımı kesti falla ama midem küçülmüş o yüzden şimdi azar azar sık sık yemeyi deniycem meyve çok severim zaten aralarda meyve yerim kilo vermesemde almamaya dikkat etcem bundan sonra

ablaaaa yapamadın mı hala çizelgeniii... ben çıkıyorum gali çamaşır ascam evi bi güzel temizliyim sonra da gezmeye giderim belkim...

geçmiş olsun, bu gün nasıl oğlunun ateşi düştümü

günaydın kızlar, bu gün benim çok işim var pek uğrayamıycam, iş yemek öğlen okul toplantısı ancak yarın sabaha gelirim

katılıyorum canım bende tavsiye ederim herkeşlere :asigim::asigim:

benide kimse merak etmemiş bu arada :dilcikar::dilcikar:
ölsem kalsam umrunusda olmıycak :çok üzgünüm:

Vallahi Evli değilim he bu arada :jeyyar::jeyyar:
Öyle bi konuştum ki sanki 10 yıllık evliyim gibi hihoyyyt

ablaaaa yapamadın mı hala çizelgeniii... ben çıkıyorum gali çamaşır ascam evi bi güzel temizliyim sonra da gezmeye giderim belkim...

Böyle evliliğim olsa bende yarın evlenirim
anam ne güzel ohhhhhhhhhhhhhhÇok üzgünüm çoook​

ooy gülüm aşk olsun o nasıl söz, ben bu aralar geçmişe bakmadan hızlı yazıp çıkıyorum sen de gezmeye gidiyorsun karşılaşamıyoruz canım, sende mi ilgi istiyorsun:1hug: biz verelimde kız, asıl senin kocan versin onun ki daha makbul..hala istanbuldamı ondan mı hassaslaştın gülüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…