Selenimo ve Cankularyla her telden

bende ütü yapacam, hava soğuk bu gün kime gitcen kızz,
geldimi kocan
burda da hava çok soğuk sabah yürüyüşe gideyim demiştim ama çıkmadım vallahiii... babam mont istiyordu onunla alışveirşe gideriz belkim dün öyle bi konuşmuştuk ama kesin değil...

Vallahi Evli değilim he bu arada :jeyyar::jeyyar:
Öyle bi konuştum ki sanki 10 yıllık evliyim gibi hihoyyyt

Böyle evliliğim olsa bende yarın evlenirim
anam ne güzel ohhhhhhhhhhhhhhÇok üzgünüm çoook​
valla evli sandımdı ben seni öyle konuşunca kaydirigubbakcemile3

yok canım geldi c.tesi gece 2yi geçiyordu yollar falan çok kötüymüş..
kocam ilgi gösterir ama sizde gösterin onun yeri ayrı sizinki ayrııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beende gordum canim formula 7 fiyaskosundan sonra benimde inancim sarsildi bu adama karsi bu arada cizelgende buyuk bi deisim olmus cok sevindim masallah diyim canim
evet canım bende o yüzden güvenemiyorum artık... şimdilik favorim gürkan kubilay sengözlerimebaksanab
kilom çok değişmedi aslında ama gram versek kar kardır :)

bencede bak hedef kilona dahada yaklastin tatlim neredeyse yarisina geldin bile bende bu sabah agriyla uyandim simdi ilac aldim gecmesini bekliorumm

sağol bacımmmm
bugün pilatese başlıyorum yine
belim ağrımaya başladı boşladım pilatesi
topumu da şişirecem birazdan
ebru şallı yapıyo ama takıldım pc ye kalkamadım
dvd den yaparım oğlan uyuyunca öğleden sonra
hergün yapıcam valla artık

yap anacım ihmal etme... bende sabahları benimkiyle kalkcam artık metebolizmam çalışsın diye öbür türlü geç kalkınca sersem gibi oluyorum şakkıdışakkıdı

ne kı buu şimdi baktım netten isveç diyetine sabah kahve var bi ya
evet canım sadece kahve var sürekli açsın ve aç kalarak sağlıklı bir şekilde kilo veremiyorsun
ben birebir aynısını yapmadım aralarda meyve yoğurt falan yedim hep birtek akşam yemeklerini düzenli yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…