ender amca çıktı doktorum pprogramında... bu adama pek inanmıyorum ama neyseeee....
burda da hava çok soğuk sabah yürüyüşe gideyim demiştim ama çıkmadım vallahiii... babam mont istiyordu onunla alışveirşe gideriz belkim dün öyle bi konuşmuştuk ama kesin değil...bende ütü yapacam, hava soğuk bu gün kime gitcen kızz,
geldimi kocan
valla evli sandımdı ben seni öyle konuşunca kaydirigubbakcemile3
Vallahi Evli değilim he bu arada :jeyyar::jeyyar:
Öyle bi konuştum ki sanki 10 yıllık evliyim gibi hihoyyyt
Böyle evliliğim olsa bende yarın evlenirim
anam ne güzel ohhhhhhhhhhhhhhÇok üzgünüm çoook
yok canım geldi c.tesi gece 2yi geçiyordu yollar falan çok kötüymüş..ooy gülüm aşk olsun o nasıl söz, ben bu aralar geçmişe bakmadan hızlı yazıp çıkıyorum sen de gezmeye gidiyorsun karşılaşamıyoruz canım, sende mi ilgi istiyorsun:1hug: biz verelimde kız, asıl senin kocan versin onun ki daha makbul..hala istanbuldamı ondan mı hassaslaştın gülüüüüm
evet canım bende o yüzden güvenemiyorum artık... şimdilik favorim gürkan kubilay sengözlerimebaksanabbeende gordum canim formula 7 fiyaskosundan sonra benimde inancim sarsildi bu adama karsi bu arada cizelgende buyuk bi deisim olmus cok sevindim masallah diyim canim
eferim kıs GÖZDEEEE 3 kg gitmiş ne güzeel
noldun halem regl dönemi ağrılarımııı
sağol bacımmmm
bugün pilatese başlıyorum yine
belim ağrımaya başladı boşladım pilatesi
topumu da şişirecem birazdan
ebru şallı yapıyo ama takıldım pc ye kalkamadım
dvd den yaparım oğlan uyuyunca öğleden sonra
hergün yapıcam valla artık
aman her ay her ay bu ağrılar mahvediyor bizievet canim benim dun oldumda ilk iki gun oluyo boyle bitanem
evet canım sadece kahve var sürekli açsın ve aç kalarak sağlıklı bir şekilde kilo veremiyorsunne kı buu şimdi baktım netten isveç diyetine sabah kahve var bi ya
günaydın
bir ruya icin agit filmindeki kadinda isvec diyeti yapiodu ya basta onerdigim film sonra doktora gidio zayiflama hapi kullanmaya baslione kı buu şimdi baktım netten isveç diyetine sabah kahve var bi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?