yok kııııss diyet bitti şimdi sık sık azar azar yiyorum
ablacım geçmiş olsun meyve tüketsin bol bol hatta sen ona portakal falan sık vitamin olur
prensesiiim seni görmezmiyiiiizz... nasıl oldu ağrıların daha iyimisin
kizlar umarim gununuz guzel gecer herseyin basi saglik sagliginiz yerinde olsun bu son zamanlarda uzaklasmanin farkindaydim ama yazismalarinizdada farkettim beni bi dislama var onceden profilime yazardiniz simdi kendi aranizda yazisiosunuz ben yazarsam cvp veriosunuz durup dururken gelen bisey yok bende malum gunumdeyim agrim var hatta canim cikolata istio yazmistim bunu gormediniz ama zeynebi gorup ilknurcum ona cikolata yolladi agrisi var yoktur burda ondan falan diye yazdi zeynebi kiskandim diye deil asla ama bende vardimm ben niye akila gelmiorumki simdi yanlis anliosun falan dersiniz ama gorunenler ortada onemli deil sanirim sizlerin ortak konusuu daha fazla o yuzden zamanla uzaklasildi benden neyse caniniz saolsun
AŞKOLSUN HALECİM
Sana karşı duyğularımızdan şüphe duyman beni kırdı birtanem
sen bu topiğin prensesisin
dün kk ya grilmiyordu
birde ben artık geçmişi okumuyorum
zaten sayfalar açılmıyor
dün ablanın oğlu hasta olunca birde ona üzüldük
ama lütfen seni dışladığımız filan ayyyy
seni seviyoruz haleciğim lütfen sorgulama sen malum dönemdesin bu seferlik alınganlıktan yazdığını varsayıyorum
ve SENİ SEVİYORUZ HALEEEEEE
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım naber arkadaşlar prensesim malum günlerde insan daha çok alıngan oluyor gerçekten bende habire aglayasım gelir benimde yakın zaten duygusallık hat safhada:gitme:
inan bizde seni çok seviyoruz buna emin ol
dün kk açılmayınca akıl edip
msn açtık
orda zeynep ve ilknurla görüştük
ortak noktamızda zayıflama ve domuz gribi
bu aralar aşıya çok taktık ilknurla ben
inan çocuk 2tane olunca kendini bile düşünemiyorsun halem yeminle her gördüğüme aşıyı sormaya başladım
ama artk yan etkilerini göze alıp yaptırmaya karar verdik
halecim boşa alınganlık yapıyorsun ama malum dönemdesin o yüzdendir sanırım...dün gerçekten siteye girilmiyordu hatta ben ilknura sordum msnden girebiliyormusun diye ve yazıp onayldıktan sonra da çok takıldı sayfa... seni unuttuğumuz falan yok canım öyle düşünme ağlarıs bak :çok üzgünüm:senağlamakizlar umarim gununuz guzel gecer herseyin basi saglik sagliginiz yerinde olsun bu son zamanlarda uzaklasmanin farkindaydim ama yazismalarinizdada farkettim beni bi dislama var onceden profilime yazardiniz simdi kendi aranizda yazisiosunuz ben yazarsam cvp veriosunuz durup dururken gelen bisey yok bende malum gunumdeyim agrim var hatta canim cikolata istio yazmistim bunu gormediniz ama zeynebi gorup ilknurcum ona cikolata yolladi agrisi var yoktur burda ondan falan diye yazdi zeynebi kiskandim diye deil asla ama bende vardimm ben niye akila gelmiorumki simdi yanlis anliosun falan dersiniz ama gorunenler ortada onemli deil sanirim sizlerin ortak konusuu daha fazla o yuzden zamanla uzaklasildi benden neyse caniniz saolsun
hosgeldin ozlemcimm
sorma gozlerim dolu dolu oluyoo en ufak seyde
sen ilacını değiştirdin ya vücudun ona alışması 21günmüş
21gün bu tür etkiler oluyormuş halem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?