Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim iyim cok sukur ilacimi ictim daha iyim bitanem

kizlar umarim gununuz guzel gecer herseyin basi saglik sagliginiz yerinde olsun bu son zamanlarda uzaklasmanin farkindaydim ama yazismalarinizdada farkettim beni bi dislama var onceden profilime yazardiniz simdi kendi aranizda yazisiosunuz ben yazarsam cvp veriosunuz durup dururken gelen bisey yok bende malum gunumdeyim agrim var hatta canim cikolata istio yazmistim bunu gormediniz ama zeynebi gorup ilknurcum ona cikolata yolladi agrisi var yoktur burda ondan falan diye yazdi zeynebi kiskandim diye deil asla ama bende vardimm ben niye akila gelmiorumki simdi yanlis anliosun falan dersiniz ama gorunenler ortada onemli deil sanirim sizlerin ortak konusuu daha fazla o yuzden zamanla uzaklasildi benden neyse caniniz saolsun

AŞKOLSUN HALECİM
Sana karşı duyğularımızdan şüphe duyman beni kırdı birtanem
sen bu topiğin prensesisin
dün kk ya grilmiyordu
birde ben artık geçmişi okumuyorum
zaten sayfalar açılmıyor
dün ablanın oğlu hasta olunca birde ona üzüldük
ama lütfen seni dışladığımız filan ayyyy
seni seviyoruz haleciğim lütfen sorgulama sen malum dönemdesin bu seferlik alınganlıktan yazdığını varsayıyorum
ve SENİ SEVİYORUZ HALEEEEEE
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim benim kimseyi kirmak icin yazmadim sadece son zamanlarda hissetiklerimi paylasmak istedim onceden profili actigimda sizlerin mesajlarini gorurdum artik birbirinize yaziosunuz ama bana yazmiosunuz belki kendi aranizda daha samimi olmus olabilirsiniz gulum bende sizi cokkkkk seviorumm ne biliyim dun topigede yazmistim malum donemdeyim falan diye hatta zeynepte malum doneme girdi ama ilknur bi onunkini gordu ona cikolata gonderdi beni farkettmedi diye niye es gecildigimi dusundum seleminocugum yavrucuguna bende cok uzuldum sadece dunku olay deildii tatlim oyle hissetim malum donemdeyim alinganlikta fazla ama oyle hissettimm bende sizi seviorumm canim

kız artık ilknur artık yetişemiyor,yaşlandı
ilknurla 3gün sonra görüşebildik
bak selenimo ablayla daha hiç yazışamadım ben
benimde profilime kimse yazmıyor gülüm

canım naber arkadaşlar prensesim malum günlerde insan daha çok alıngan oluyor gerçekten bende habire aglayasım gelir benimde yakın zaten duygusallık hat safhada:gitme:

inan bizde seni çok seviyoruz buna emin ol
dün kk açılmayınca akıl edip
msn açtık
orda zeynep ve ilknurla görüştük
ortak noktamızda zayıflama ve domuz gribi
bu aralar aşıya çok taktık ilknurla ben
inan çocuk 2tane olunca kendini bile düşünemiyorsun halem yeminle her gördüğüme aşıyı sormaya başladım
ama artk yan etkilerini göze alıp yaptırmaya karar verdik

canim benim aslinda yavrular soz konusu olunca bide salgin hastalik sozkonusu olunca akan sular duruyo cocuklara asilama baslamis sanirim asinin yan etkileri herkesin kafasini bulandirdi allah hayir etsinn diorumm insallah bi sorun cikmaz ama cogu uzmanda yaptirin dio

halecim boşa alınganlık yapıyorsun ama malum dönemdesin o yüzdendir sanırım...dün gerçekten siteye girilmiyordu hatta ben ilknura sordum msnden girebiliyormusun diye ve yazıp onayldıktan sonra da çok takıldı sayfa... seni unuttuğumuz falan yok canım öyle düşünme ağlarıs bak :çok üzgünüm:senağlama

selam kıslaaar... annemle teyzem ve ananem geliyo bgn giremem heralde siteye biraz durup gitcem bakınayım dedim sizlere ne var ne yok bakem aplanın oğlan nasıl oldu kiii

güzel gelin hoş geldin
ama biliyorum ki biz burda birbirimizi çektik
hiç kimse diğerine olumsuz düşünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…