halecim boşa alınganlık yapıyorsun ama malum dönemdesin o yüzdendir sanırım...dün gerçekten siteye girilmiyordu hatta ben ilknura sordum msnden girebiliyormusun diye ve yazıp onayldıktan sonra da çok takıldı sayfa... seni unuttuğumuz falan yok canım öyle düşünme ağlarıs bak :çok üzgünüm:senağlama
selam kıslaaar... annemle teyzem ve ananem geliyo bgn giremem heralde siteye biraz durup gitcem bakınayım dedim sizlere ne var ne yok bakem aplanın oğlan nasıl oldu kiii
canim 225 mg di ya veniba 150 mg aliorum acaba azalttik diyede olabilirmi?21 gunluk surec azaltmadada oluodur heralde dimi sultanim
evet azaltın mı sen
yine venibamı kullanıyorsun
hale dişini sık sürekli telkin ver kendine olumlu şeyler söyle
mutluyum huzurluyum gibi
ilacın azalmasından dolayı bu huzursuzluğun ,alınganlığın
kendini sürekli motive et ki
dozaja daha çobuk adepte ol
afiyet olsun canım bende çay içiyorum:içelim:
ilaçlar insanı zaten bi tuhaf yapıyor dikkat et prenses
istanbuldaki doktor istah azalmasi yan etkisi kilo kaybi olan topamax diye ilac vermisti baska yan etkileri daha var diye icmedim onu zaten istahimida kesmedi ama dedigin gibi belki 21 gun bekleseydim istahimi keserdi ama bobrek tasina megil falanda yapiomus baskalarina istah acmis falan boyle olunca onu kullanmadim ondan lw aldim bende
150 mg indirdim alti ay doluncada dahada incek yavas yavas tabi bu alinganlikida etkiliodur bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?