Selenimo ve Cankularyla her telden

evet canım biliyorum bakmıştım sayfasına ama şimdi o kadar kilolu değilim hemde param yok şimdilik kendi çabalarımla zayıflayım da baktım olmuyo giderim :)

canim benim kiyamam sana zaten hep bu haplar bizi sisiriyo ya antidepresan ya dogum kontrol hem ilaclar alehimize

bende son çare ozon tedavisine başlıyacam
bu aralar çok masraf çıkarttım benimkine sesim çıkmıyor ama dedim yani ben gideceğim araştır gel dedim
48 yaşında birisini gördüm kadın valla bir gençleşmiş, bir zayıflamış ağzım açık kaldı

canlarimm annem aradi ben yavastan hazirlanayim anneanneme dogru yola cikayim bu gece orda kalirim kismetse yarin donerim bitanelerim olurmu kendinize iyi bakinn beni unutmayin:)))

evet canım biliyorum bakmıştım sayfasına ama şimdi o kadar kilolu değilim hemde param yok şimdilik kendi çabalarımla zayıflayım da baktım olmuyo giderim :)

senin boyun uzun
hemde boşuna para dökme
1ay diyet ve sporla 65 olursun sen
çoğu gitmiş azı kaldı gözdem,senin kilo abartılı değil

kızlar selam
çok keyifliydim bugün
sabah 7 de kalktım nerjik bi şekilde kahvaltı hazırdı saat 8 de
misafir çağırdım keyfimden kahvaltıya kahveye
oğluşumu gönderdim okuluna
ama üzüldüm topiğe girincee

Son düzenleme:
bende demistim malum gunumdeyim diye ama beni dusunen olmamis sanirim gorunmezim artik burda

bu kadar alıngan olduğunu bilmiyordum Halecim
benim için böyle düşünmene inan kırıldım
ben bi de ben yani
zeynebin iğne vurulmasından aklımda kalmış
seni dışlamak ha
asla öyle bi insan olmadım olamamda sanırım
beni sanırım tam olarak tanıyamamışsın
daha nasıl anlatayım kendimi size bilemedim
bu ara herkes gibi benimde yoğunluklarım hassaslıklarım var lütfen bunlarıda unutma
kimseye özel olarak profiline naber nasılsın yazamıyorum inan bana
sen bizim nazlı bebeğimizsin diye her zaman söyler dururum
hepinizin yeri ayrı güzelim bende lütfen bunu da unutma
güle güle git gel ananene
hiç kimse birbirini unutmaz burda merak etme
sevgiler
Sana çikolatanın arabasını buldum bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…