kızlar baktım çok kiloluyum gürkan kubilaya gitcem kaydirigubbakcemile3 35 kilo 55 kilo vermiş hep ekrana çıkanlar
kız o netten de zayıflatıyor
diyet proğramıda çok güzel
haftada 1gün diyeti bozup iskender kebab filan yiyorsun:))
mehtabım sigara daha kötü boşver kiloyu verirsin sigarayı bıraktığın iyi oldu... bende bu doğum kontrol hapı yüzünden şişiyorum maalesef... 21 günden sonraki 7 gün içmediğim dönemde kuş gibi oluyorum sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
evet canım biliyorum bakmıştım sayfasına ama şimdi o kadar kilolu değilim hemde param yok şimdilik kendi çabalarımla zayıflayım da baktım olmuyo giderim :)
bende demistim malum gunumdeyim diye ama beni dusunen olmamis sanirim gorunmezim artik burda
kizlar umarim gununuz guzel gecer herseyin basi saglik sagliginiz yerinde olsun bu son zamanlarda uzaklasmanin farkindaydim ama yazismalarinizdada farkettim beni bi dislama var onceden profilime yazardiniz simdi kendi aranizda yazisiosunuz ben yazarsam cvp veriosunuz durup dururken gelen bisey yok bende malum gunumdeyim agrim var hatta canim cikolata istio yazmistim bunu gormediniz ama zeynebi gorup ilknurcum ona cikolata yolladi agrisi var yoktur burda ondan falan diye yazdi zeynebi kiskandim diye deil asla ama bende vardimm ben niye akila gelmiorumki simdi yanlis anliosun falan dersiniz ama gorunenler ortada onemli deil sanirim sizlerin ortak konusuu daha fazla o yuzden zamanla uzaklasildi benden neyse caniniz saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?