Selenimo ve Cankularyla her telden

mehtabıım iyileşicek inşallah
üzme kendini
bikaç gün daha evde dinlensin
kıyamam ben ona ya

valla bende arada olsada yiyorum hele kızarmış ekmek üzeri çok güzel olur ama her günde aklıma gelmez yanee

ya abla bende de sinüzit var ve çok ders çalışmaktan heralde boynum da düzleşme varmış o yüzden çok pcye baktığımda falan başım ağrır... ilaç içmemeye çalışıyorum amaaaa
ilknurum limon sık içine ben bütün bitki çaylarının içine limon sıkıyorum şeker hiç koymam
bebeğimin gözleri küçücük kaldı zeynep
bende güne şükürle başladım
çok şükür iyileşiyor dedim
mafoldumben
canım benim çok geçmiş olsun yakın zaman da sağlığına kavuşacaktır canım gönlünü ferah tut

inşallah zeynebim
ben şimdi markete gideceğim kızım evde tek kalacak
12de oğlanda çıkacak
onuda alır gelirim
sanada dualarımı önderiyorum
müjdeli haberle gelirsin inşalah

kız ilknur tam ajansıın cnm
baak saat 11 oldu bende öyle girdiim kaydirigubbakcemile2
görüşmeye gidiyorum bakiim inşallah artık düzelicek moraliim :Saruboceq:
artıkın kraliçe acanım amaa zemuszemus
ay canım inşallah bugün son olur artık
maalesef biraz ağır geçiyo bu sene hastalıklar
en azından ateşi düşüyo
Allah korusun hiç düşmese daha çok üzülür insan
şükür güzelim şükür
Allah beterinden korusun

günaydınlar ben de malum günümdeyim birazdan da oğlumu götürücem okula...
sanada geçmiş olsun şekerim

Gözde kıs senden de yaptıydım alıntı ama çıkmamış
zaten zar zor açılıyo sayfalar sinir oldum ya
limon koyarım bitki çaylarıma gülüm bende güssel oluyo haklsısn

Son düzenleme:

afiyet seker olsun iki dilimden bisey olmaz zaten tuy gibi kaldin tereyagi deilde canimkaymak bal cekio:)bide sarimsakli cevizli salca bende cok istah acio ama cok lezzetli biseyy

Ekim kara kayıplara karıştıı, hastalık onada mı uğradı acepppppppp,
prensesim,sultanım da gelmiş.
accık sarı kantaron çayı içsin bari,ilacı azaltınca sinir yapmış rahatlatır bari.

canim benim sorma ya bu ilaclari birakmakta ayri bi dertmis boyle olacaagini bilsem hic baslamazdim en azindan daha hafif bisey isterdim neyse kurtulalimda hayirlisila geriyekaldi 150 mg onuda 75 yapcak daha sonra

gecmis olsun sultanim aman devam ederse dr agidin ihmal etmeyin hayatim

kızlar selam kaç gündür internet bağlantım yoktu tesadüf bir baktım gelmiş :lepi:
bu gün benim oğlanın sınıf arkadaşları geliyor her hafta öğretmenleriyle birlikte birinin evine gurup çalışması yapıyorlar, temizliği bitirdim, pazara marketede gittim, akşam pasta yapmıştım şimdide patates koydum jaşlanıyor salata ve börek yapıcam ..
eee sizden ne haber...kraliçe katarine ilknurum mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…