kızlar selam kaç gündür internet bağlantım yoktu tesadüf bir baktım gelmiş :lepi:
bu gün benim oğlanın sınıf arkadaşları geliyor her hafta öğretmenleriyle birlikte birinin evine gurup çalışması yapıyorlar, temizliği bitirdim, pazara marketede gittim, akşam pasta yapmıştım şimdide patates koydum jaşlanıyor salata ve börek yapıcam ..
eee sizden ne haber...kraliçe katarine ilknurum mu yoksa
ta kendisi olur zemuszemus:hooray:
işin çok yine
bu ara kilo veremezsen hiç veremezsin gülüm
bu koşturmaya yağlar dayanmas akannehir
maşallahın var
kaymak bal çok kalorili olur canımcım
aman dikkat et kalori almayasın güzelcim
sonra suçlu hissedersin kendini bi de
kızlar selam kaç gündür internet bağlantım yoktu tesadüf bir baktım gelmiş :lepi:
bu gün benim oğlanın sınıf arkadaşları geliyor her hafta öğretmenleriyle birlikte birinin evine gurup çalışması yapıyorlar, temizliği bitirdim, pazara marketede gittim, akşam pasta yapmıştım şimdide patates koydum jaşlanıyor salata ve börek yapıcam ..
eee sizden ne haber...kraliçe katarine ilknurum mu yoksa
kabak tatlısı fena değil ama cevizle olunca kalorisi artar şekerim
sorma canımcım malum gundenmı artık nedır canım tatlu ıstıoo hep gercı bugun besıncı gun hala suruyoo ıstek ıspanak yapcam bugun yogurlu senın menun hazırmı cıcım
Fırında baharatlı tavuk , portakallı kereviz,pilav var canım
şimdide oğlana kelebek kurabiye yapıyorum
ekim çıkmış gitmiş bile
sanada güle güle canım ekimcim
sağol napıyim oğlan yesin diye beslenmeye yapıyorum değişik
sinüzit var kuşum bende ağrı girdiği zaman gözlerimin üstü ağrır hep dayanılmaz olurcanim benim gunaydinnnn gecmis olsun sendedemi yoksa migren var?yoksa sinuzit agrinmi oldu canim benim?
bayılıırııımmm ananem yapmış getirmiş dün hüpletim hemenkabak tatlısı fena değil ama cevizle olunca kalorisi artar şekerim
bende de öyle oluyor canım deli etti beni siteye giremedimyaziorum 504 gateway cikioo
bende de körili tavuk pilav yeşil fasulye salata ve panna cotta var tatlı olaraktan:jeyyar:Fırında baharatlı tavuk , portakallı kereviz,pilav var canım
şimdide oğlana kelebek kurabiye yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?