Selenimo ve Cankularyla her telden

ta kendisi olur zemuszemus:hooray:
işin çok yine
bu ara kilo veremezsen hiç veremezsin gülüm
bu koşturmaya yağlar dayanmas akannehir
maşallahın var

geçmişi okuyacak zamanım yok ama mehtaba geçmiş olsun yazmışsınız hastamı

ta kendisi olur zemuszemus:hooray:
işin çok yine
bu ara kilo veremezsen hiç veremezsin gülüm
bu koşturmaya yağlar dayanmas akannehir
maşallahın var

benim bünye vermez cimri valla atom karınca gibi koşturuyorum çarşı, pazar okul, misafir temizlik pazar gününden beri hiç dinlenecek zaman olmadı ama yinede gece 3e kadar da olsa kitabımı okudum bitirdim :)))

ben yazıyorum yolluyorum forum hata veriyor geri dönüyorum inşallah bunu yollar

hosgeldin canimcimm cok sukur gelmis netin bazen oluyo oyle kopukluklar calismami ne yapiolar ohhh tertemiz olmustur evin cok guzel borek salata ellerine saglik tatlimm bende ilac 150 mg dustu ya sinirlilik basagrisi tasikardi oluo uc gundur guzelcim hassasiyetide hic demiorum bile:)bide malum gunumdeyim katmerliyim yani tatlim

canim benim gunaydinnnn gecmis olsun sendedemi yoksa migren var?yoksa sinuzit agrinmi oldu canim benim?
sinüzit var kuşum bende ağrı girdiği zaman gözlerimin üstü ağrır hep dayanılmaz olur
kabak tatlısı fena değil ama cevizle olunca kalorisi artar şekerim
bayılıırııımmm ananem yapmış getirmiş dün hüpletim hemen

yaziorum 504 gateway cikioo
bende de öyle oluyor canım deli etti beni siteye giremedim
Fırında baharatlı tavuk , portakallı kereviz,pilav var canım
şimdide oğlana kelebek kurabiye yapıyorum
bende de körili tavuk pilav yeşil fasulye salata ve panna cotta var tatlı olaraktan:jeyyar:
hafif bi tatlı kızlar içinde çok az şekeri var tarifni yazcam ama bi bakınayım tadı nasıl öz..tte yemiştim çok güzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…