Selenimo ve Cankularyla her telden

bende gidiyorum kuşum ama korktuğumdan değil yane yanlış anlama benim ki gelir birazdan salata mı yapayım

görüşmede herşey iyi güzel çalışma saati fazla
epeyde ii ama bana uzak 2 araba gitmem gerek firma sahibide onay veriyo ama aylık 200.00tl yol param var benim o kadar saat çalışıcm yol parasını bile vermicek bende yok dedim
onun dışındaki herşeyde anlaşmıştık

himm yani maasin azsa 200de yola giderse sanada az bisey kalcaksa o kadar calismaya degermi bitanem

öylee iştee anlaşsaak çook iidi
ofisi falan çook beğenmiştiim ama kısmet değilmişş
püff ne zamaan bulucaam acep

himm yani maasin azsa 200de yola giderse sanada az bisey kalcaksa o kadar calismaya degermi bitanem

750 veriyo toplam
bende ekstradan 150 daha yol olsun dedim
yanaşmadı ama demesi o ki bitek bana ok demiş madem bitek bana dedin azcık daha çıkarıverseydin cepten dimii yanii kuzum

750 veriyo toplam
yanaşmadı ama demesi o ki bitek bana ok demiş madem bitek bana dedin azcık daha çıkarıverseydin cepten dimii yanii kuzum

aslinda yolu onlar karsilasalarmis iyiymis gulum ama yani hem sana bitek ok dio hemde biraz daha fazla vermio anlamak zor guzelcim dilerim baska bi is bulursun kafana gore guzelcim

750 veriyo toplam

yap sen şunu bi teklik beya deseydin adama
güler kabul ederdi belki :mymeka:

Son düzenleme:
inşallah buluruum kızlarr
böylee işte sonrada gittim azcuk gezdimm
napıcamı bilemedim kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…