Selenimo ve Cankularyla her telden

mutfaktaydım gülüm kurabiyeleri son şeklini verdim dinlenecek az daha sonra fırına çok şeker oldular ya
ben kırmızı gıda boyasıda koydum
bi kelebek kakaolu beyaz biri kırmızı beyaz oldu
oğlan bayılacakk

canim ne guzel renkli olmus eline saglik oglusunada afiyet seker olsun simdi sana hemen bi sakizli turk kahvesi yaptim seversin sen bitanemm afiyet olsunn

Sağlıklı beslenme uzmanları diyet yaparken, ceviz ve badem gibi vücut sağlığı için faydalı ve düşük kalorili kuru yemişleri öneriyorlar. Bazen diyet listelerinde karşımıza beyaz leblebi de çıkıyor. Peki, beyaz leblebi gerçekten düşük kalorili midir? Cevabı burada!

Sarı veya beyaz leblebi arasında kalori farkı yoktur. 100 gram leblebide 360 kalori bulunur. Bu da oldukça yüksek bir kaloridir. Ancak kuruyemişler arasında en düşük kaloriye sahiptir. Yani diyet yaparken uygun miktarlarda beyaz leblebi yiyebilirsiniz.

noldu ki halem niye sıkıldın... bu arada site çok yavaş bi daha bişey yazmazsam kırılmayın kızlar bu sayfayı açmak için kaç dkdır uğraşıyorum

ne kurabiyesi yaptın kızzzz,
canım çekti,
kızlarrrrrrrrrr, nörüyonuzzzzzzzz
Mehtap bacım girmemiş demek kızı doktora götürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…