ben geldim kızlar ne var ne yok nasılsınız benim dün ya bağlantıdan yada forumdan kaynaklanan sorunlardan yazdıklarım bir türlü gitmedi sayfayı değişmedi delirtti resmen bu gün sorun yok gibi
sınava giren kuzular,inş iyi geçmiştir sınavınız.
bu gün kızkardeşimle konuştum, bir haftadır yattığını söyledi,midesi bulanıyomuş,başı dönüyormuş,ağlıyordu telde,bir haftadır yatıyorum abla niye geçmiyo hapta alıyorum dedi
tomoğrafi istemiş dr
inş bir şey çıkmaz,
canım sıkıldı.
selaaam kızlaarr
çiftt sınav atlatıpp geldiim
bankanın sınavı beni biraz kastı
direksiyon iyidii
acaipp acıktıım bi slm vereyim dedim canlar yemek yiyim snra görüşürüz yine
prensesim canım yine çikolataları getirmişsin nem nem nem:)))
selenimo kardeşine geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey çıkmaz..
zeynep sınavın iyi geçmiş, inşallah bankanınki de iyi sonuçlanır..
ilknurum nasılsın bacı bu hafta hiç görüşemedik.
mehtap canım kızına geçen gün geçmiş olsun yazdım uğraştım yollamadı, şimdi geçmiş olsun diyeyim inşallah düzelmiştir..
gözde gülüm nasılsın seninde sınavın varmış allah yardımcın olsun..
kızlar pazartesi sabahtan okul işleri için gidicem eve gelince uğrarım inşallah ...
prensesim kardeşim, benim iştah azalmıştı ya şimdi normal gibi sen de durumlar nasıl...
ablacım kötü düşünme iyileşir inşallah halsiz düştüyse hemen toparlanamamıştırsınava giren kuzular,inş iyi geçmiştir sınavınız.
bu gün kızkardeşimle konuştum, bir haftadır yattığını söyledi,midesi bulanıyomuş,başı dönüyormuş,ağlıyordu telde,bir haftadır yatıyorum abla niye geçmiyo hapta alıyorum dedi
tomoğrafi istemiş dr
inş bir şey çıkmaz,
canım sıkıldı.
geçmiş olsun canım ikimize de sınavın iyimiydiselaaam kızlaarr
çiftt sınav atlatıpp geldiim
bankanın sınavı beni biraz kastı
direksiyon iyidii
acaipp acıktıım bi slm vereyim dedim canlar yemek yiyim snra görüşürüz yine
iyiydi canım benim sınavım sorular zordu zaman harcatan cinsten ama yaptım hhepsini bakalım hayırlısıyla bi açıklansın dahadi hayırlısı inşallah canım
sıra gösde de bakalım o haber etsin banka sınavını
sağol ekimim atlattık sınavı bakalım aralıkta açıklanacak sınav hayırlısı artıkprensesim canım yine çikolataları getirmişsin nem nem nem:)))
selenimo kardeşine geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey çıkmaz..
zeynep sınavın iyi geçmiş, inşallah bankanınki de iyi sonuçlanır..
ilknurum nasılsın bacı bu hafta hiç görüşemedik.
mehtap canım kızına geçen gün geçmiş olsun yazdım uğraştım yollamadı, şimdi geçmiş olsun diyeyim inşallah düzelmiştir..
gözde gülüm nasılsın seninde sınavın varmış allah yardımcın olsun..
kızlar pazartesi sabahtan okul işleri için gidicem eve gelince uğrarım inşallah ...
prensesim kardeşim, benim iştah azalmıştı ya şimdi normal gibi sen de durumlar nasıl...
heee kızzz noldu çekilişkralicem katarinam cekilis noldu asilzadem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?