Selenimo ve Cankularyla her telden

mehtabım cnm ben bi yemek faslına geçeyim
kızının iyi olmasına sevindim tekrardan görüşürüüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım kankam,nasılmış
tatil ne oldu,sana çıkacak eminim
yok mu bir yer not gönderelim

oy oy oy oyyyyyy
kankam gelmiş
gözüm yollarda kaldı kuzummm
maşallah diyelim ev halkına
Allh göstermesin
soğuk algınlıkları mahvediyo insanı stresi yetiyo haklısın canım
siz iyi olun da muhabbet ederis biz
sabırla bekledik dönüşünü canımmm
yarışmaya gelince kankim yarın belli olacakmış sonuçlar
kazen açıklayacakmış sanırım yarın
hadi hayırlısı bakalım
bende gezmeye gidicem kocişimle birasdan
yarın görüşürüz artık
öpüldünüz

aman canim cok sukur cokk sevindimm bitanemm dilerim sondur bi daha hicbiriniz hasta olmazsiniz guzelcim imuneks cok guzel bi bagisiklik sistemi kuvvetlendiricidir daha oncede soylemistimm anneannemede doktor vermisti seneler once ordan ogrenmistim tatlim bunyeyi saglamlastirir sultanim gercekten allah yardimcimiz olsun guzelcim bide mutasyona ugramis eyvahlar olsunnn:1no2:

canimcimm hayirlisi olsun bakalim yarin ne cikcak sonuc fistigim

kızlarrrrrrrr,günaydıınnnnnnnn
bu hafta sağlıklı ve mutlu bir hafta olsunnnnnnnnnnnnn.
haftanın ve günün ilk günaydını benden sabah 6 da uyandın oğlan 6.30 da evden çıkıyor.
bu gün kocammmmmmm geliyor çok şükürr.
akşama mantı yapacam.
şimdi çayımı demledim ,demlenirken bi buraya daalayım dedim.
prensesin salçalı ekmekleri aklımı başımdan aldı.
şimdi bende aynısından yiyecem.
hadi görüşürüz.

canim benimm bunlar sifir kalori biliosun sanal cikolata:))
sen yine yogun olcan gulum aman dikkat et kendine lutfen olurmu sekerparem
bende pazara ciktim geldim biraz temislik sonrada bi film izledim geldimm tabi elim bos gelmedimm :))

günaydın:)) üstünün kremasını almıyım, bana ağır geliyor gerisini alıyım eline sağlık canııım..bu gün okul işi yattı yeterince kıyafet toplanamamış esnaftan alınacak, yarına kaldı galiba ..

hakkına hayırlısı canım senin umudun varmı sınav nasıl geçti diycem ama sınavın sonucuna bakmadan kendi tanıdıklarınıda alıyorlar ya iyi geçsede bu işler kısmet işi..

çok şükür tomografisi temizmiş, inşallah düzelir, sende üzülüyorsun şimdi yanında da değilsin, yetemiyorsun..yemeye başlar az az canı birşeyler çekmeye başlamış nasıl olsa, rabbim çabucak şifasını versin..

dr ımuneks10mğ verdi
bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş
ondan kullanmaya başladık
birde nar temizlemekten ellerim simsiyah oldu,habire mix meyve suyu dayıyorum

mehtabım canım çok geçmiş olsun geçmişte zaten, öksürüğüde geçer inşallah benim oğlanın ki bir türlü geçmiyor.. olan ellerinin siyahı olsun, şu çocuklar bir sağlığına kavuşsunda değil mi bacım, bizim ellerde, göz altlarıda kara kalsın

ilknurum sana çıkar inşallah.. sende durumlar nasıl oğluşlarının sağlığı iyimi gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…