Selenimo ve Cankularyla her telden

canim seleminom gunaydinn altida uyandimm:))size kahvalti hazirlayim dedim sanal kahvalti sifir kalori ya ondan tatlim bu arada az evvel tartildim 58 ciktim cok sukur bitanemmm sanada cok guzel bi gun dilerim ben anneanneme gidicem yarin doncem kismetse sekerim

sağol prensesim bende sabah erkenden anneme geldim beraber kahvaltı etcez birazdan :)) sende ananene gittiğinde canını bişeye sıkma sakın güzelce git gel

hepinize günaydın ...gözde gülüm erkencesin bu gün, nasılsın canım..

prensesimde çevrim içi, nazlı papatyam sanada kocaman günaydın,

ilknurum, mehtap, zeynep, selenimo cankuşları günaydın ...ben bu ara kendime inanamıyorum çok faalim, benim gibi evden pek çıkmayan biri için hayat hareketlenmeye başladı, birazcık yoruluyorum ama mutluyum tek sıkıntım buraya çok az uğrayabiliyorum sizi özlüyorum nede olsa biz burda kocaman, birbirine düşkün, beraber sevinen, beraber üzülen, bir aile gibi olduk hepiniziopuyorumnanaktan:))))

1 saat sonra çıkıcam, okul işleri var, çorba koydum düdüklüye pişsin süzüp hazırda bırakayım dönünce diğer yemekleri ancak yetiştiririm...

maşallah diyelim Ekimmm,
nerde hareket orda bereket demişler,
hareketli hayat güzeldir,insanı monotonluktan uzaklaştırır, sosyalleştirir.
senin adına sevindim.
hem evde oturarak komşularının dertlerini dinlemek zorunda kalmazsın ,bu da sana pozitiflik olarak geri döner.

prenses hafta sonu misafirliğine mi gidiyosun.
sizin deli doktorun sesi çıkmıyo herhalde şu sıralar, dilimi ısırayım daa.
Gözde kız rüyandamı gördün anneni, ev yakın herhalde afiyet olsunnnnnn
Mehtap senle henüz bi canlı bağlantı yapamadık bacuuuum.
İlknur da veletlerle uğraşıyodur şimdiii:tomato:

sağol prensesim bende sabah erkenden anneme geldim beraber kahvaltı etcez birazdan :)) sende ananene gittiğinde canını bişeye sıkma sakın güzelce git gel

oh ne guzel yapmissin tatlimm ana kiz kahvalti edin agiz tadiyla guzel gelinim benim afiyet seker olsunn tamam canim saol ilgin icin fistigimmm

canim benim deli duktur bi ara dellendi yine bu kez yegeni aramis biraz paylamis ama yinede ben gelmem siz gelin diye baskilara telde devam ediomus annemde takmiorum uzulme dior akisina biraktim allah buuyukk diorumm bayramdada gelmicekmis eger donmezse fikrinden aslinda bu bayram tatile cikiyim diodum ama su grip furyasi tedirgin etti vazgectim biraz kendimi dusunmeye basladim sanki diorum hale bu hayat senin birazda kendin icin yasa kendi isteklerini gerceklestir annene annaannide uzmeden kendine bak diorum bi baska hayat yok cunku allah korusun bi hastalik gelse bisey yapamicak durumda olsam veya cok yaslandigimda gecmise dondugumde hale niye kendi hayatini yasamadin diye pismanlik icinde olmak istemem.artik yapmayi istedigim seyleri yapcam beni uzmeyen insanlarla goruscemm akrabalar dahil:) niye boyle diye deil diye deilde nasil duzeltebilirim dicem ama iyiki varsiniz kizlar sizlerle kendimi daha iyi hissediorum sizlerin sevgisi bana ilactan daha iyi gelio buna inanin canimlarim

günaydın millet
sabah erken kalktık kahvaltı ediyoruz ancaa
sabaah sabah simidi yuttum valla
hekresin günü güzel geçsin hanımlar
Abla kavuştunmu eşine kıs
Hadi gözün aydın
Hale güle güle git gel
Gözde sende canım iyi gezmeler
Ekim zaten maşallah hiç durmuyo
Zoicik uyuyodur
kankimde gelir 11 e doğru

günaydınlar
ana en sona benle zoia kalmış
ilknurumun dedii gibi 11 oturumu açıyorum bayanlaralkisalkisalkis

Son düzenleme:
ekim aşk'ı bitirdin mi ?
senin fallik banada bulaşır inşallah
ama ben okul istemem başka bir alan bulmam lazım

canım kankamHOŞGELDİN
Aman kesilen elektirik olsun canımsın
benim bugün randevum var öğleden sonra görüşemeye bilirizyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…