Selenimo ve Cankularyla her telden

ay o da güzelmiş yaa makineyi oldurabilmek için alışveriş yaptın demek. Valla bende aynını yaptım. Makine konusunda değil ama eşimin benim beğeneceğim tarzda birşeyi yoktu çoğunu bende tozbezi yaptım ve yeni kıyafetler aldırdım bende her gün başka giysin istiyorum ama beyefendi hergün başka giymek istemiyor. Hele hele birgün giyilen pantolonu, gömleği kirliye attığımda kızıyor.

Biz o konuda uyumluyuz eşimde çok sever giyinmeyi
Ama düğün öncesi masraflar yüzünden hiçbişey alamadı garibim
Düğünümüzü tek başına kendi yaptı da haliyle herşeyden kısıp para biriktiriyordu
Ne giydiğine pek karışmam giyim tarzını zaten beğenirim eşimin
Çalışma odamda bi kirli sepeti var her akşam orda soyunur kirliye atar
Sabah yenileri giyer hiç sorun çıkarmaz
Neyse şekerim ben kalkıyorum öğlenden sonra devam ederiz

valla bende çarşıda ne kadar orjinal şey varsa bulurum ve ihtiyaç olmasada alırım eşime ve çocuklarada tabi maaşım çaputlara gider benim gerçi eskisi gibi değilim düzeliyom biraz biraz ay napiyim tezgahtarlar ne buldularsa bana giydiriyolar ay çok yakıştı falan dayanamıyorum

hosbulduk bitanemmm
gercekten benimde cok hosuma gitti yeni ifadeler cok sekerler

bayanssulusmile olumunekankayizsmile guclubacismile ohaoldumsmile bilmiyorumkismile boshayallersmile eyvahedigeldismile

yaa ne güzel.. Benim eşime ben laf dinletemem hiç hemen çıkarır yatağın üstüne felan koyar delieder beni bazen hemen ben mutfakteyken asarda giydiklerini nasıl deli eder beni sonra ayıkla işin yoksa dolaptan.. Oysa kayınvalidem çok titiz başak burcu da titiz derler ama bazen titizliğ tutuyor o da arada bir. Benim yönlendirmemle biraz giyinmeyi öğrendi ama hala aldırmak istediklerim var yanaşmıyor ben alsam inat eder giymez. İant benim eşim inat ama yine de seviyorum sıpayı kaydirigubbakcemile3

aaa hayirdir noldu tatlimmm?

Eşimin iki erkek mesai arkadaşı var
İkisi de birbirinden şamata insanlar
Ne zaman iş yerine gitsem eşime sesleniyorlar
Aşkıııım bideneeeem eşin geldi diye
Eşimde kumaların diyor :teytey:

olumunekankayizsmile

Gelir birazdan çayını içmeye
Papatya özü çayını ben eşime de içiriyorum
Midesine iyi geliyor

Kız var ya sırf boğazsın yerimseniben
Şurayı gören seni 100 kilo sanır -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…