oohh çaylar kahveler valla ne güzeel... imrendim valla...
selam hanımlar
Kızlar ben asker sıpama para gönderip geleyim
2 saate burda olurum görüşürüz
Önce biraz süsleneyim bayanssulusmile
kızlar dün okadar yoğundumki,bütün gece gözümüzü kırpmadık
eşim şimdi gitti daha
eşimin yanında staj yaparken tanıştığı,çocukluğu yetimhanede geçmiş arkadaşı,dostu,en küçük kardeşim dediği kişi dün hastaneye yatmış
zaten erken geldi içimde sıkıntı var duramadım diye,eve girdi tlf çaldı kardeşim arıyor diye açtı ama ,yıkıldı
askere gönderdiği,evlendirdiği kardeşinin eşi ydi arayan şimdi yoğun bakımda durumu kötü diye
bütün gece telefon trafiğiyle geçti,şimdi fakülteye sevki yapıldı
birazdan ameliyata alınacak
bütün vucudunu enfeksiyon kaplamış
eger bağırsağındaki o enfeksiyonu yayan bölüm kısa ise ameliyatla alınıp zor bir tedavi sürecine gireceklermiş
eger yayıldıysa durum çok kötüymüş,yapacak bir şey yok demiş dr
panik atak hastalarını şimdianlıyorum ,her telefon çaldığında kalbim fırlayacakmış gibi çarpıyor
atki bereni takkmayi unutma canim daha yeni toparlandin
ay çok üzüldüm yakızlar dün okadar yoğundumki,bütün gece gözümüzü kırpmadık
eşim şimdi gitti daha
eşimin yanında staj yaparken tanıştığı,çocukluğu yetimhanede geçmiş arkadaşı,dostu,en küçük kardeşim dediği kişi dün hastaneye yatmış
zaten erken geldi içimde sıkıntı var duramadım diye,eve girdi tlf çaldı kardeşim arıyor diye açtı ama ,yıkıldı
askere gönderdiği,evlendirdiği kardeşinin eşi ydi arayan şimdi yoğun bakımda durumu kötü diye
bütün gece telefon trafiğiyle geçti,şimdi fakülteye sevki yapıldı
birazdan ameliyata alınacak
bütün vucudunu enfeksiyon kaplamış
eger bağırsağındaki o enfeksiyonu yayan bölüm kısa ise ameliyatla alınıp zor bir tedavi sürecine gireceklermiş
eger yayıldıysa durum çok kötüymüş,yapacak bir şey yok demiş dr
panik atak hastalarını şimdianlıyorum ,her telefon çaldığında kalbim fırlayacakmış gibi çarpıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?