• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SELİN'İN yeni evisi:))))

kalinkaselin

sevgi herşeyi halleder:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
6.178
7.098
398
1 ay önce yeni ev aldık
yerleştim ve hemen resimleri koymak istedim

HOŞGELDİNiZ EVİME:)))))

MUTFAK

$SAM_1452.webp

$SAM_1453.webp

$SAM_1454.webp

TUVALET

$SAM_1458.webp

BANYO

$SAM_1460.webp

$SAM_1461.webp

$SAM_1462.webp

Son düzenleme:
selinciiiiimmmmm herşey harika olmuş yine ,eşyalarına zaten bayılıyordum ,yeni evinle beraber daha bir oturmuş daha bir uyumlu olmuş herşey ,harikasın yine ,bu kadar sade sakin insana huzur veren bir ev olamaz ,şatafattan ,karmaşadan uzak ,mükemmel ..

banyo tezgahının üstüne şöyle kocaman o duvarı kaplayacak bir ayna yakışır ..

allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin arkadaşım ..mutlu huzurlu günlerde inşallahh..:nazar::nazar::nazar:

Çok güzel herşey huzurla oturun:16:bebişin odası ayrı güzel olmuş maallah inşallah sağlıcakla büyüsün içerisinde:nazar::emir_bebek:

selinciiiiimmmmm herşey harika olmuş yine ,eşyalarına zaten bayılıyordum ,yeni evinle beraber daha bir oturmuş daha bir uyumlu olmuş herşey ,harikasın yine ,bu kadar sade sakin insana huzur veren bir ev olamaz ,şatafattan ,karmaşadan uzak ,mükemmel ..

banyo tezgahının üstüne şöyle kocaman o duvarı kaplayacak bir ayna yakışır ..

allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin arkadaşım ..mutlu huzurlu günlerde inşallahh..:nazar::nazar::nazar:

:)))) çok teşekkür ederim canım saol:)

Allah ağız tadıyla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin canım, çok güzel, yalnız misafir odası ile oturma odası aynı mı, yoksa ekleyecek misin daha?

Allah ağız tadıyla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin canım, çok güzel, yalnız misafir odası ile oturma odası aynı mı, yoksa ekleyecek misin daha?

aynı canım benim misafir odam yok yapmadım:)
hayattaki en büyük misafir benim:)

Son düzenleme:
1 ay önce yeni ev aldık

güle güle oturun inşallah ..
size bişey sormak istedm acaba ..istanbulda mı oturuyosunuz..evinizin planı arkadaşımın evinin aynısı da böle şaşırdım onun evini görür gibi oldum:53:

eviniz ferah iç açıcı bayıldım

güle,güle oturun darısı isteyenlere olsun inşallah :34:

1 ay önce yeni ev aldık

güle güle oturun inşallah ..
size bişey sormak istedm acaba ..istanbulda mı oturuyosunuz..evinizin planı arkadaşımın evinin aynısı da böle şaşırdım onun evini görür gibi oldum:53:

evet istanbulda oturuorum:) oturduğum sitenin istanbulun 5 ilçesindede aynı yapıya sa hip siteleri var:)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. İnşallah bizim de olur.
Evlendikten kaç yıl sonra ev sahibi oldunuz?

güle güle otur canım ya. çok güzel olmuş. allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Back
X