- 10 Aralık 2024
- 119
- 19
- 13
- 24
- Konu Sahibi zuleyhanim
-
Ben anlam veremiyorum annenin rızası olmadan bebeğe verilen isimlereHanımlar merhaba 12 haftalık hamileyim yarın cinsiyet öğreneceğim içimden kız geçiyor sizden ricam Selma isminin yanına güzel bir isim önermeniz Selma ismini asla kullanmayacagım eşimin gönlü olsun tartışmayalım diye tamam dedim
Hanımlar merhaba 12 haftalık hamileyim yarın cinsiyet öğreneceğim içimden kız geçiyor sizden ricam Selma isminin yanına güzel bir isim önermeniz Selma ismini asla kullanmayacagım eşimin gönlü olsun tartışmayalım diye tamam dedim
Hahahahah alemsinizzKendi isminizi veya kendi annenizin ismini koyun, ortam şenlensin :)
Daha net cinsiyet belli olmadan ismin yanına ikinci isim arıyorsunuz belki erkek olacak ve daha erken bu arada bebeğinizin ilk ismini eşiniz koymuş olacak bari ikincisini kendiniz bulunHanımlar merhaba 12 haftalık hamileyim yarın cinsiyet öğreneceğim içimden kız geçiyor sizden ricam Selma isminin yanına güzel bir isim önermeniz Selma ismini asla kullanmayacagım eşimin gönlü olsun tartışmayalım diye tamam dedim
İnanın zor ve sıkıntılı bir hamilelik geçiyorum ve eşim çok kıymetli değerlidir kırmak istemedim bilmiyorum belkide bir şekilde vazgeçiririmBen anlam veremiyorum annenin rızası olmadan bebeğe verilen isimleregerçi siz cinsiyet belli olmadan tamam demişsiniz, belki erkek olacak
Fikir almak için yazdım aslında belki bendekilerden güzel isim öneren olur diye düşünmüştümDaha net cinsiyet belli olmadan ismin yanına ikinci isim arıyorsunuz belki erkek olacak ve daha erken bu arada bebeğinizin ilk ismini eşiniz koymuş olacak bari ikincisini kendiniz bulun
Haklısınz:)Belkide erkektir ayy hatta varya inşallah erkektirde bu isim konusu kapanırMadem kullanmayacaksınız Selma’ya uygun isim aramak yerine siz de gönlünüzden geçen bir ismi koyun. Sadece onu kullanırsınız.
Ayy hiç sormaa tam hemde cuk kaynanaSelma da tam kaynana adı he
Haklısınz:)Belkide erkektir ayy hatta varya inşallah erkektirde bu isim konusu kapanır
Fazilet tuanaselma guzel bir isim degil ki neden cocuguna vermek istiyor ki eşin? hani bazi isimler guzeldir verilir cocuga
mesela kemal, mehmet, ali...ikinci isim yaparsin, uyumlu olur cok siritmaz
ama boyle isimler cok sırıtır babaanne baskin gelmis koyulmuş gibi.
ilk mezun oldugum yıllarda cocuklarla ilgili bir is yapiyordum, hergun birkacyuz cocuk ismi görürdüm. ne zaman selime lina, faruk ares, fazilet tuana falan görsek (icimizden tabii ki) çok gulerdik, bazen birbirimize duydugumuz komik isimleri falan soylerdik geyik yapmak icin.
bence koymayin, ya da klasik bir isim koyun selma masal olmasin mesela, Ayşe Selma olsun
cok var böyle isimler :) o kadar belli ki dede/nene zoruyla koyulduguFazilet tuana
Ayy onu yapamaz babası benden bende babasından nefret ediyorum çünküyarın buraya da sonucu yazmayı unutmayın
Erkek olursa bu seferde eşiniz babamın ismini koyalım diye tutturmaz inşallah
Ayy varya o kadar haklısın kiii ben babanemin ismini taşıyorum ve nefret ediyorum ismimden çocuğuma aynısını yaşatmak istemiyorum bana dua edin erkek olsun ahahahahahselma guzel bir isim degil ki neden cocuguna vermek istiyor eşin? hani bazi isimler guzeldir verilir cocuga
mesela kemal, mehmet, ali...ikinci isim yaparsin, uyumlu olur cok siritmaz
ama boyle isimler cok sırıtır babaanne baskin gelmis koyulmuş gibi.
ilk mezun oldugum yıllarda cocuklarla ilgili bir is yapiyordum, hergun birkacyuz cocuk ismi görürdüm. ne zaman selime lina, faruk ares, fazilet tuana falan görsek (icimizden tabii ki) çok gulerdik, bazen birbirimize duydugumuz komik isimleri falan soylerdik geyik yapmak icin.
bence koymayin, ya da klasik bir isim koyun selma masal olmasin mesela, Ayşe Selma olsun
Erkek olursa Emir olcak bir oğlum var Eymen buda erkek olursa Emir yada Metehan olcak inşallah bu isim yüzünden kız olsun istemiyorum yaaaErkek olursa dedesinin ismini istemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?