Selma isminin yanına isim önerisi

Cocuk da o ismi begenmeyip kullanmayacak neden israrla koyarlar anlamam su büyük ismini.

Yanina cok modern bi isim koysaniz siritir selma lina gibi, bahar , nehir, ece gibi çok yeni olmayan bi isimle kombinlense daha iyi gibi geldi bana
Evet yeni isimler çok sırıtıyor

Sirf kocam laf yapmasin diye cocuguma istedigim ismi koyamicaksam kocamin soyadindan vazgecerim daha iyi
Mide bulantisi uykusuzluk sanci vs vs çek, sonra ismini koyama
Valla uzucu
Selmanin yanina isim dusunmeyin bence
Cocuk zorlanacak iki ismiyle
Siz ikincisini dersiniz ama okulda hep ilk adiyla anilacak cogunlukla
Sinavlarda kodlayacak falan
Pasif olmayin bu kadar
selma olmasin da selin falan olsun bari

Çok haklısınız koyma mecburiyetim yok aslında en iyisi vazgeçeyim

Çok haklısınız koyma mecburiyetim yok aslında en iyisi vazgeçeyim
Ogluma hamileyken esimin annesi babanin adini koy falan diyordu esime
Bende net olarak asla dedim
Esim de sakasina nufus mudurlugune ben gidicem koyup gelirim haha demisti
Bende dedim sen nufus mudurlugune gidersin bende bosanma dilekcesi vermeye giderim haberin olsun dedim konu kapandi
bu konuyu doguma yakin birakmayin simdiden cozun derim
Net olun
Kim hangi ismi istiyorsa dogursun koysun bu benim cocugum diyin

Eşimde bana aynısını söyledi biliyor musun kimliği ben çıkaracagım sonuçta dedi bende aynı sizin dediğiniz dedim boşarım seni dedim yarın cinsiyeti hayırla bir öğreneyim kökten çözecegim bu işi

Eşin çok diretmiyor sanırım o yüzden ağırluğını koy selmayı iptal et. Eğer engel olamıyorsanda yanına uyacak bişey arama. İçine sinen begendiğin ismi koy zaten kullanmayacaksın.

Selma canfeza
Selma nur
Selma elisa
Selma Erva
Selma nisa

Eşin çok diretmiyor sanırım o yüzden ağırluğını koy selmayı iptal et. Eğer engel olamıyorsanda yanına uyacak bişey arama. İçine sinen begendiğin ismi koy zaten kullanmayacaksın.
Aslinda diretmeme değil de bildiğin trip atıyor saçma sapan

Zamaninda banada yaptilar bunu !!! Adimin basina fatma koydular ama babacigim sagolsun edayida koymus eda kulaniyorum ana fatma asla olmaz annemin ismini bana koymuslar cok kiziyorum !! Sizde bunu yapmayin cocugunuzda size öfkelenirrr guzel modern isim koyun arkadaslaei asya lara falanken ona selma bu devirde hic olmaz kusura bakmayn

Çok haklısın bide eski isim yeni olsa yine bi Umut

Hanımlar ben ögrenemedim siz yorumlar mısınız cinsiyeti

Eklentiler

• IMG_20250709_112724.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…