Selülit Diyet Listeleri

deneyeceğim:)

Selilüt ancak sporla geciyor. Benim oldukca fazlaydi düzenli olarak 6 ay spor yaptım ama catlaklarim gecmemisti. tabi sonra tekrar kilo aldım sporu bırakmak zorunda kaldım selulut oldu.

Eğer kilo vermek ve selülit gibi vücudunuzda ki fazla yağlardan kaynaklanan problemlerden kurtulmak istiyorsanız kesinlikle spor yapın arkadaşlar. Gerçekten tek çözüm bu!

sadece spor da bir işe yaramıyor.azaltıyor ama kesin çözüm değil. yağların dağılım dengesizliği yüzünden masaj da gerekiyor.

sabah kahvem olmadan ayilamiyorum ve hic bir diyette kahve yok kahveli diyet var midir? bir de kahvalti etmekten hoslanmiyorum. baya sagliksiz besleniyorum sanirim.

sabah kahvem olmadan ayilamiyorum ve hic bir diyette kahve yok kahveli diyet var midir? bir de kahvalti etmekten hoslanmiyorum. baya sagliksiz besleniyorum sanirim.

Aaaa benden bir kişi daha buldum :) Bende sabah gözümü açtığım gibi wc den önce ilk işim mutfaga gidip hemen kahve için su koyuyorum kettle a Ne yaptıysam bu alışkanlığımdan hiç vazgeçemiyorum. Sade kahve içmeden ayılamıyorum kendime gelemiyorum. işe geç kalacağımı bilsem bile o kahveyi içiyorum. Ama ben sade nescafe içiyorum. Gerçi bilmiyorum sen nasıl içiyorsun kahveyi ama tavsiyem süt tozu yada 3ü1 arada tüketmemen. Çünkü krema bildiğim kadarıyla daha fazla yağ yağıyor ve selülit oranını arttırıyor. Günde 2 3 kupa nescafe içiyorum ama gün içinde içtiğim suyla dengelemeye çalışıyorum :)

en güzel yöntem micro plus selülitte..bol su ve micro plusla selülitten eser kalmıyor

sanirim en iyi cozum hareket.. spor yani yürüyüş.. bir de o bolgeye masaj uygulanmali... yiyeceklerden de selulite benzeyen meyveler mesela portakal gibi c vitaminleri...
dogada neye iyi gelsin istiyorsak meyvelerin sekillerine bakmanizi tavsiye ederim..

Valla hicte korkulu ruyam degil selulut :)
Onceden oyleydi tabii 2 ay onceye kadar
Spor dan baskasi yalan
1.5 ayda yok oldu tass gibiyim tass

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…