semen analizi lütfen anlayanlar yorumlayabilir mi

sonkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
189
63
48
36
arkadaşlar merhaba. 3 yıldır herhangi bir şekilde gebe kalamadım. ne düşük ne kimyasal olmadı. klomen tedavisi aşılama sonuç vermedi. tüp bebek aşamasına geçtik. bugün eşimin sperm testini aldım ama randevu olmadığı için dr a gösteremedim. (çapada) bilenler yorumlayabilir mi

Eklentiler

• 20220803_190901.webp
    20220803_190901.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 141
Lokosit var iltihap demek antibiyotik tedavisi sart bence who ya göre yüzde 1 demek spermler resmen felç demek cok cok kötü morfoloji icin bitkisel ürünler tavsiye ederim sigara ve alkolden cok ama çok uzak dursun eşin is yeri sıcak ortamda uzak dursun sıcak su ile duştan uzak dursun ve dna hasar tespiti yaptırın

Morfoloji tüp bebekte sorun olmaz deselerde siz chip yöntemini de araştırın. Bizim işimize yaradığını düşünüyorum

sigara içiyor malesef alkolde arada. önümüzdeki hafta tüp bebek için bu tahlili yorumlayacak androloji çapaya gidiyoruz. sonrasında tüp bebek olacak büyük ihtimalle. öncesinde buraya yazıp bilgi almak istedim. durum kötü yani sizce doğal yolla olmaz gibi. dna hasar testini androlojiden mi istiyoruz. bir de önerebileceğiniz takviye var mıdır

sigara içiyor malesef alkolde arada. önümüzdeki hafta tüp bebek için bu tahlili yorumlayacak androloji çapaya gidiyoruz. sonrasında tüp bebek olacak büyük ihtimalle. öncesinde buraya yazıp bilgi almak istedim. durum kötü yani sizce doğal yolla olmaz gibi. dna hasar testini androlojiden mi istiyoruz. bir de önerebileceğiniz takviye var mıdır
Doğal yolla olur sayısı yüksek ama DNA bozuk embriyo oluşabilir, düşüne sebep olabilir. Eğer imkanınız varsa tüp bebek size zaman kazandırır , olası kayıp ihtimalini engelleyebilir. Tabiki bunların hiç biri %100 tüp bebekte de yaşanmayacak şeyler değil ama inanın zaman kazandırır.
Proxeed önermişti bizim doktor. 3 ay kullanmanız lazım en az. Coenzim önerdiler. Bizim bunları bile kullanmaya vaktimiz olmamıştı 2. Opuda ve chip yöntemini tercih etmiştik. Çok şükür tuttu.

Evet dna hasar testi cok onemli ozel güvenilir merkezlerdede yaptırabilirsiniz bana kalırsa dna hasar testi yaptirmadan ne tup bebek nede aşılama düşünmeyin tekrar diyorum kuzum sigara bazı erkekler için tam bi felaket

Icindeki katran karbonmonoksit ve ve binlerce partikurler damar yapisi kan akışı karaciğer gibi herseyi bozuyor Buda makine gibi olan vücudun düzenini bozuyor organları besleyen kandır kirli kan ve temiz olmayan damar vücudu hasta eder

sigarayı bırakacağını sanmiyorum. bırakmaz yani. dna hasar testini bir araştırayım. pebbles22 pebbles22 tüp bebek nerde yaptırdınız acaba aret kamar çok duydum ama kararsizim rapor çıkana kadar bir yer bulacağız artık

sigarayı bırakacağını sanmiyorum. bırakmaz yani. dna hasar testini bir araştırayım. pebbles22 pebbles22 tüp bebek nerde yaptırdınız acaba aret kamar çok duydum ama kararsizim rapor çıkana kadar bir yer bulacağız artık
İstenen şey bebekse amac aileye yeni bi kan ise bırakmalı yoksa sigara esinizi bırakıcak bi gun bence bi doktor bilimsel şekilde zararını anlatsin esiniz sigarayi birakir

Ben İzmir Medicalpark’ta Funda göde ve volkan Emirdar ‘a gittim. Artık medicalpoint olarak geçiyor. Ve hangi doktoru tercih ederseniz edin ikisi beraber değerlendiriyorlar durumu. Ben çok memnun kaldım iletişimden.

sanmiyorum canım. çok söyledim. zararlarının oda farkındadır ama bırakmak çok çok zor onun için. daha tüp bebek yoluna yeni girdik. inş düzelirde bırakır. bu sonuçlarla işimiz zor yoksa.

Anladığım kadarıyla hareket ve sayı da sorun yok ama, morfoloji de baya sıkıntı var.

sanmiyorum canım. çok söyledim. zararlarının oda farkındadır ama bırakmak çok çok zor onun için. daha tüp bebek yoluna yeni girdik. inş düzelirde bırakır. bu sonuçlarla işimiz zor yoksa.
Benim eşim de sigara içiyor, bırak diyorum ama bir şey olmaz diyip duruyor. Öyle değil işte anlamıyor 🤷🏻‍♀️

Ben İzmir Medicalpark’ta Funda göde ve volkan Emirdar ‘a gittim. Artık medicalpoint olarak geçiyor. Ve hangi doktoru tercih ederseniz edin ikisi beraber değerlendiriyorlar durumu. Ben çok memnun kaldım iletişimden.
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. ben gibi isteyenlere de inşallah. ben tekirdağ da yaşıyorum. istanbuldan yada burdan bir yer bakacağım

Morfoloji 1, doğal yolla gebelik oluşsa bile güzel sonuçlanmayabilir. Sayısı düşük değil ama sağlıklıda değil spermler. Arkadaşın dediği gibi dna hasar testi yapılması lazım. Tüp bebek daha garanti olur sizin için.

Birde eşiniz sigarayı bıraksın ve keçiboynuzu özü var hünnapın hergün mutlaka ondan yesin. Biz çok fayda gördük.

Benim eşim de sigara içiyor, bırak diyorum ama bir şey olmaz diyip duruyor. Öyle değil işte anlamıyor 🤷🏻‍♀️
evet eskilerden örnek veriyorlar eskiler sigara alkol kullanmış nasıl olmuş diye. devir değişti artık stres çok yediğimiz içtiğimiz belli değil.

evet eskilerden örnek veriyorlar eskiler sigara alkol kullanmış nasıl olmuş diye. devir değişti artık stres çok yediğimiz içtiğimiz belli değil.
Evet maalesef öyle. Benim ki bağımlı değil ama yine de içmesini istemiyorum, önümüzdeki ay tedaviye başlayacak inşallah iyi sonuçlanır
Bizim sonuçlar sizinkinden çok çok düşük.

Evet maalesef öyle. Benim ki bağımlı değil ama yine de içmesini istemiyorum, önümüzdeki ay tedaviye başlayacak inşallah iyi sonuçlanır
Bizim sonuçlar sizinkinden çok çok düşük.
günde 2 pakete yakın içiyor. nasıl vazgeçireyim ki. umarım tüp bebekle olur. hepimize nasip olsun çok uğraşmadan 🤲

günde 2 pakete yakın içiyor. nasıl vazgeçireyim ki. umarım tüp bebekle olur. hepimize nasip olsun çok uğraşmadan 🤲
Çok fazla içiyormuş ya. Eğer bebek istiyorsa bırakması gerekiyor ama, Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda nasip etsin

Eşine de ki tedavi sürecinde içtiği her paket sigaranın maliyeti >1000 tl.

Eşin burayı okumayacağı için yazıyorum. Sigarayı bırakması lazım mı? Evet. Bu konuda tartışılacak bir şey yok. Bırakmadan da olabiliyor mu? Evet. Bunu yazmamın sebebi amaaan takma içerse içsin öyle de olur böyle de olur asla değil. Sen elinden geleni yap ama bırakmazsa da bunu kendine yük ve dert olarak alma. Bu süreçte en çok ihtiyacın olacak şey inanç ve moral. İlk etapta hepsi bir direniyor.

Back
X