Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Bak benim arkadaş varyaa buraya sana yazdı hani moral olsun diye oda bekledi hemen sen bilirsin ama 1 adet bekle en az

Bilmiorumkii acelimi ediyorum benn

Bence acele etmee hani umudun yoktuu şimdi yanalakıla yaptırmak istiyorsun
adetin düzene girsn bir veya iki defa ol bence
yinede sen bilirsin canım

Bence acele etmee hani umudun yoktuu şimdi yanalakıla yaptırmak istiyorsun
adetin düzene girsn bir veya iki defa ol bence
yinede sen bilirsin canım
Benim su kist sorunim varya her ay yenidan cikiib turiooo bir turli islemleri yapmaya zorliio simda temizlendii uning icinn acele ediorum galva yene cikarsaa deyaa.....belkim tupim kapali oldun icin cikmasmi acaba yaa nebilim doktr hemen yapmak istiosan yapalim dedi esimda braz toporlan diyooo

Ameliyatın üstüne adet oldunmuu
bi dönem geçsin en azından sonra bekleme yap bi denee

erree ne yaptınnn bugünmüydü test gününn

Ameliyatın üstüne adet oldunmuu
bi dönem geçsin en azından sonra bekleme yap bi denee

erree ne yaptınnn bugünmüydü test gününn
Adet amelyati ertasi kuni oldum ben .......Errenin bugun kan testi vardiii insalahh yokselmistirr

Bende ameliyat oldum Şener bey tüp benek için 2 ay bekletti dinlensin dedi sana hemen yapalım demesine şaşırdım

Şunu anladımki pozitif çıkınca işler stresler bitmiyor KIZLAR lütfen dua edin normal bir gebelik olsun şu değerlerim düzenli artsın bende tadına varayım artık diken üstünde oluyormuş insan dua edinmnnnnnnn nolurrrr

Insalllah yokselir yeneda senn bir sey yapma yatt stresda yapma brazz rahat oll hamelelik tadini cikar benca... şenol bey istiosan yapalim hemen dedii haftaya rapor icin tahlilarini yap all ilaclarini basliyalim dedi beli kunlar yokum u kuni gelma dedi yazdi hangi kuni yoklugi ben sadeca su kistlardann korkiorum yene cikarsalar kecen sefer doktr amelyat demisti almak icinn ilacla gitmadilar ining icin braz undan korkiorumm ammma dinglanijam braz galva..zatan su an daha atlatmadim bu olaye bide yapsam negatif olsa kaldiramam...

Senin raporinn ciktimiii neyaptinnn
aldım bugün canım ve ilaçları üç gün içinde yazdırıp amam gerektiğini öğrendim hemen emre beyden randevu aldım yarın gideceğim bakalım

aldım bugün canım ve ilaçları üç gün içinde yazdırıp amam gerektiğini öğrendim hemen emre beyden randevu aldım yarın gideceğim bakalım
Emre bey bahcecida olan dilmiii uraya rapor keciomikii urdagi fiyatlari arastirdinmi senn bide ilaclari hemenmi almasi lazimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…