Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Serapcim nerdasin senin sonuclarin ne olduu neyaptin dosyeni verdinmii

Benda bugun catlama ignesini yapicam insalaah hayerlisi olurr....bizim bittane yene arkadas vardi sumeye galva dosyasini verijakti neoldu ajaba

Canımsümeye rapor alıp emre beye gitti yaa ertelenmiş iptal olmuşş bazı sebeplerden
aslında keşke ilk bi burda deneseydi ama 7ayırlısı tabii

Canımsümeye rapor alıp emre beye gitti yaa ertelenmiş iptal olmuşş bazı sebeplerden
aslında keşke ilk bi burda deneseydi ama 7ayırlısı tabii
Sumeye serapla karistirdim kiz :) :) :) sumeyeden haberim var uzuldum bugun benda cok korktum amma sukr bir seym yokk...

Serapcim nerdasin senin sonuclarin ne olduu neyaptin dosyeni verdinmii
Burdayim cnm dosyayi verdim pzt günü haftaya carssmba ac karna gel dedi bir tane fotografla napicaklar bilmiyorum sonuc ne cikicak bilmiorum hayirlisu bakalim.sizden iyi haberler bekliorum ins banada umut olacak :)

Burdayim cnm dosyayi verdim pzt günü haftaya carssmba ac karna gel dedi bir tane fotografla napicaklar bilmiyorum sonuc ne cikicak bilmiorum hayirlisu bakalim.sizden iyi haberler bekliorum ins banada umut olacak :)
Kan tahlili vericaksin bakijaklar sizda sorun neiyidi yo aşilama yo tub bebek ...hayerlisi olsunn

Her ihtimale karşı aç gidiyosun tüp derlerse gecikmeden kan ver diye aşılama derlerse kan vermuyosun boşa aç kalıyon
Fotoğrafı dosyana yapıstırıyo sanada kart veriyo tüp bebek kliriğinde dosya no yazıyo
Ayybakalım ne çıkacak sonuç

Iyiki varsiniz burdan size sorup ogrendikce hazirlikli oluyorum neyle karsilasacagima :) üroloji doktoru esimin tahliline tup olur demisti muhtemelen tup diyecekler bakalim hayirlisi.Fundacigim sen neler yaptin tahlil yaptirdinmi ins iyi sonuclar alirsin

Evettt bende dosyam hazırlanırken soruları cevaplarken sormuştum o dr. A sorun gözükmüyo aşılama olur demişti
sizide tüptür ve daha iyi yaa böyle zor yani düşük ihtimal var aşılamada ve beklemesi çok zorrr
benim 8. Günüm haftaya bugün kan vermeye gidicekmişim daha
Beklemek çoook zorrrr

Nergiscimin yarın yumurtaları toplancakkkk çook heyecanlı bigün olacak
inşallah çok güzel geçer ve yumoşlarıda çok kalitelidirr

Nergiscimin yarın yumurtaları toplancakkkk çook heyecanlı bigün olacak
inşallah çok güzel geçer ve yumoşlarıda çok kalitelidirr
Ay tssk ederim Fundacim insalah dedin kibi olur bir sorun cikmas heyecan tavan yapti :) :) :)

Ins ins hayirli sonuclar sizden .darisi basima ins devlet hastanesi ama hersey cok guzel ilerliyor yeni binada tertemiz ozel hastane gibi dogum kati sicacik tertemiz ins hersey boyle guzel gider. kurtaj oldugum zamn cok sıkinti cekmistim orda ama hastane guzel ins herseyden memnun kaliriz hersey guzel olur mutlu oluruz allahim

Ay tssk ederim Fundacim insalah dedin kibi olur bir sorun cikmas heyecan tavan yapti :) :) :)
Bana bile heyecan sardi ins yarin hersey guzel olur umudumsunuz yarin kendini iyi hissedince burda paylas nergizcigim asamalari bende cok heycanlaniyorum :)

Operasyon katıda süper 5.katta eski binada ama özeldeki aşılamama on basar :)
Özeldi bidesağlık bakanı müezzinoğlunun hastanesi bidünyada paramı aldılar ama ne personel ilgisi nede hijden buradan iyi değildi hatta soyundum öylece bekledim çatal yanında ult cihazıda yok saniyeler içinde islemi yaptı gitti
Burada steril önlük bone filan ayakkabınla giremiyosun çookbeğendimmmm

Evt ben yene binada amelyat olmustiim hataki amelyathaneni terlikleri bile ayri kapidan cikisinda deystiriolarr temiz guzeldi insalah oyle devem ederrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…