Kiz bari 10 kun olsunn bekla brazz...Beklemek çok zor demin okudum bi kız 7.gün kan vermiş çıkmış
aşılamada
acaba bendemi bi denesem
Kiz bari 10 kun olsunn bekla brazz...
Benda bugun catlama ignesini yapicam insalaah hayerlisi olurr....bizim bittane yene arkadas vardi sumeye galva dosyasini verijakti neoldu ajabaÇatlatma iğnesinin etkisi 1 haftasonra çıkıyomuş
geçen haftabugün 12 de vurulmuştum
Serapcim nerdasin senin sonuclarin ne olduu neyaptin dosyeni verdinmiiValla bayagi sanciliydi aglayacktm nerdeyse temiz cikti. pzt Cektirdim o günden beri kanamam var hala devam ediyor dun doktora gittim bir kac gun daha devam eder dedi.normaldede boylemi benmi anormalim anlamadim. İns senin gerek kalmaz tupe emeklerin bosa cikmaz hemen tutar
Benda bugun catlama ignesini yapicam insalaah hayerlisi olurr....bizim bittane yene arkadas vardi sumeye galva dosyasini verijakti neoldu ajaba
Sumeye serapla karistirdim kiz :) :) :) sumeyeden haberim var uzuldum bugun benda cok korktum amma sukr bir seym yokk...Canımsümeye rapor alıp emre beye gitti yaa ertelenmiş iptal olmuşş bazı sebeplerden
aslında keşke ilk bi burda deneseydi ama 7ayırlısı tabii
Burdayim cnm dosyayi verdim pzt günü haftaya carssmba ac karna gel dedi bir tane fotografla napicaklar bilmiyorum sonuc ne cikicak bilmiorum hayirlisu bakalim.sizden iyi haberler bekliorum ins banada umut olacak :)Serapcim nerdasin senin sonuclarin ne olduu neyaptin dosyeni verdinmii
Kan tahlili vericaksin bakijaklar sizda sorun neiyidi yo aşilama yo tub bebek ...hayerlisi olsunnBurdayim cnm dosyayi verdim pzt günü haftaya carssmba ac karna gel dedi bir tane fotografla napicaklar bilmiyorum sonuc ne cikicak bilmiorum hayirlisu bakalim.sizden iyi haberler bekliorum ins banada umut olacak :)
Burdayim cnm dosyayi verdim pzt günü haftaya carssmba ac karna gel dedi bir tane fotografla napicaklar bilmiyorum sonuc ne cikicak bilmiorum hayirlisu bakalim.sizden iyi haberler bekliorum ins banada umut olacak :)
Iyiki varsiniz burdan size sorup ogrendikce hazirlikli oluyorum neyle karsilasacagima :) üroloji doktoru esimin tahliline tup olur demisti muhtemelen tup diyecekler bakalim hayirlisi.Fundacigim sen neler yaptin tahlil yaptirdinmi ins iyi sonuclar alirsinHer ihtimale karşı abirç gidiyosun tüp derlerse gecikmeden kan ver diye aşılama derlerse kan vermuyosun boşa aç kalıyon
Fotoğrafı dosyana yapıstırıyo sanada kart veriyo tüp bebek kliriğinde dosya no yazıyo
Ayybakalım ne çıkacak sonuç
Iyiki varsiniz burdan size sorup ogrendikce hazirlikli oluyorum neyle karsilasacagima :) üroloji doktoru esimin tahliline tup olur demisti muhtemelen tup diyecekler bakalim hayirlisi.Fundacigim sen neler yaptin tahlil yaptirdinmi ins iyi sonuclar alirsin
Ay tssk ederim Fundacim insalah dedin kibi olur bir sorun cikmas heyecan tavan yapti :) :) :)Nergiscimin yarın yumurtaları toplancakkkk çook heyecanlı bigün olacak
inşallah çok güzel geçer ve yumoşlarıda çok kalitelidirr
Bana bile heyecan sardi ins yarin hersey guzel olur umudumsunuz yarin kendini iyi hissedince burda paylas nergizcigim asamalari bende cok heycanlaniyorumAy tssk ederim Fundacim insalah dedin kibi olur bir sorun cikmas heyecan tavan yapti :) :) :)
Bana bile heyecan sardi ins yarin hersey guzel olur umudumsunuz yarin kendini iyi hissedince burda paylas nergizcigim asamalari bende cok heycanlaniyorum:)[/QUOTEcikinca yazicam tabiki nasil olduni hepsinii ...
Evt ben yene binada amelyat olmustiim hataki amelyathaneni terlikleri bile ayri kapidan cikisinda deystiriolarr temiz guzeldi insalah oyle devem ederrrOperasyon katıda süper 5.katta eski binada ama özeldeki aşılamama on basar :)
Özeldi bidesağlık bakanı müezzinoğlunun hastanesi bidünyada paramı aldılar ama ne personel ilgisi nede hijden buradan iyi değildi hatta soyundum öylece bekledim çatal yanında ult cihazıda yok saniyeler içinde islemi yaptı gitti
Burada steril önlük bone filan ayakkabınla giremiyosun çookbeğendimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?