Bende bugün ordayım görüşelim. 10 gibi orda olurum kırmızı eşarp taktım bull beniiii :)Kizlar yarin cikinca siza yazicam hatta belkim beklerken bile yazarimm kendimi oyalamak icin ...
Errecim simda okudum sabah gitik urdan yokariya aldilar islemdan sonra asyaya indik kimlik fotokopiyasini bide evrak brakmaya sonra evve gitikk...har sey guzel kecti şenolbey kendisi kirdi cooooook mutlu oldum hemsirasida cok iyidii amelyathanedagi har kez iyidi ammman nazar deymasinn....sen neicin gitin hayerdir bir sey yok dilmii bide erre bir sey sorucam bana jel vermadi normalmi buu yoksa sormami lazimmBende bugün ordayım görüşelim. 10 gibi orda olurum kırmızı eşarp taktım bull beniiii :)
Canım opu listesinde adını göremedim çıktım yukarıya seni sormak için 5. Kata nasıl kalabalıktı öyle ben geldiğimde transferleri aldılar dediler aileler dışardaydı ordn biri bana sizin işlem ne diyince benim gözler doldu konuşamadım Rabbim herkese yaşatsın bende 3 ay önce burda beklemedeydim dedim belki akraban ordaysa görmüştür beni öyle işte canım jel vermiyor zaten iğne veriyor geneldeErrecim simda okudum sabah gitik urdan yokariya aldilar islemdan sonra asyaya indik kimlik fotokopiyasini bide evrak brakmaya sonra evve gitikk...har sey guzel kecti şenolbey kendisi kirdi cooooook mutlu oldum hemsirasida cok iyidii amelyathanedagi har kez iyidi ammman nazar deymasinn....sen neicin gitin hayerdir bir sey yok dilmii bide erre bir sey sorucam bana jel vermadi normalmi buu yoksa sormami lazimm
ay yokariya ciktinmi cok mutlu oldum tsk ederim canim benim onca bizi aldi 3 kiz edik bizim isllem bitiktan sonra transferi aldilar benim akrabam tek esim vardi baska kimsa yoktu annemler cokk uzaktalar..kaynanami yormak istamadim cok istadi kelmak ayaklari agrio zatan...biz kimsaya soylamadik sadeca kaynanam gorimcem bilio yetar annemlar bilmiolar amma saool.beni baktin icinda cok mutlu oldum funda zatan beni brakmadi yazisib durdik uninla insalah pesinda benda gelirimm insalah har sey gonlinca olur...Rabim hepimiza nasib etsinnn...Canım opu listesinde adını göremedim çıktım yukarıya seni sormak için 5. Kata nasıl kalabalıktı öyle ben geldiğimde transferleri aldılar dediler aileler dışardaydı ordn biri bana sizin işlem ne diyince benim gözler doldu konuşamadım Rabbim herkese yaşatsın bende 3 ay önce burda beklemedeydim dedim belki akraban ordaysa görmüştür beni öyle işte canım jel vermiyor zaten iğne veriyor genelde
Hadi insallah yarin buraya pozitif deya yazarsin bizaa bekliorum seniii....Errecan 3 ay oldu haa maşallahhh
bendebugü6 kan verdim yarın çıkacak snç
Nergisimmm hadi hayırlı olsun erre gibi hemen ilkinde tutsun insalllahhhh
Neler yaptin cnm nasilsn nasil gecti islemlerKizlar yarin cikinca siza yazicam hatta belkim beklerken bile yazarimm kendimi oyalamak icin ...
Sukr guzel kecti har sey yolunda eva geldim uyodim amma kac tane yomusim cikti soylamadilar soylamiolarmis stresa sokmamak icin galva ...neler yaptimm sabah hastaneda edim odeme yaptik yokariya ciktik urda onca esim tahlil verdi sonra beni Allaha sukr kectiiiNeler yaptin cnm nasilsn nasil gecti islemler
Insalahh bebislarimizla berever gitariz kiz umutlu oll har kezda deysiklik fark etilmioo kiz az kaldi senikida merakla beklioruzzzŞener bey mükemmel biri bende çok güveniyorum
vala bende bebişim olursa herşeyi orda yaptırcam özellere gidip 2 li 3 lü renkli icin paralar saçmıycama kıllandımm son teknoloji aletler
nergiscimle bebişler götürürüz :)))
Ben pek umutlu değilim kızlar hem erkenyaptıkmtest zor gibi ama kısmet tabi
Insallah canim hameleler dua etse cok kecermis senda biza dua et canim bebisini saglikla all kucagina belkim bir kun karsilasiriz gubislarimizla hepimizz...:)İNŞALLAHHH o pozitifiii burda inletirsinnn canım benim evet ya 3 ay oldu ben ikili test için geldim kızlar çok şükür ölçümler iyi çıktı kan sonucu 3 gün sonra artık Şener beyle vedalaştık
Maşallah hersey boyle guzel gider ins .söylememeleri daha ii stres yapar insan kotu falan cikinca okadar ilac kullandim sonuc bumu der insan.yumurta toplama islemi nasil cok sancilimi? Ins hepimizin yuzu guler basta fundanin sonra senin sonra benim herkesin.ins fundaninda sonuc ii cikar. seninde ins yumurtalar coktur sagliklidirSukr guzel kecti har sey yolunda eva geldim uyodim amma kac tane yomusim cikti soylamadilar soylamiolarmis stresa sokmamak icin galva ...neler yaptimm sabah hastaneda edim odeme yaptik yokariya ciktik urda onca esim tahlil verdi sonra beni Allaha sukr kectiii
Insalahhh kaliteli olsun insalah fundosi beklijaz az kaldi unada sonuci icin.....tabiki bras heyejan vardi korkuyla amma narkozda his etmiosun kendina gelinca igne yapiolar agri keseci bide aksam usti braz agrim oldu cokkk dil hafif adet kibi ukadar insallah hepiziki tutarrr tum isteyenlera bebislari olurr....korkucak bir sey yokk ben hameli olim yetarki bebegim olsun dedimm urdagi arkadasta braz agrisi oldu ben kiz 3 iz 4 iz olsunda kocalarimiz kunini gorsin deya sakalastikkk..bebegim icin har seye raziyem dedi udaaMaşallah hersey boyle guzel gider ins .söylememeleri daha ii stres yapar insan kotu falan cikinca okadar ilac kullandim sonuc bumu der insan.yumurta toplama islemi nasil cok sancilimi? Ins hepimizin yuzu guler basta fundanin sonra senin sonra benim herkesin.ins fundaninda sonuc ii cikar. seninde ins yumurtalar coktur sagliklidir
Kaçıncı gün ?Test sonucum 2,69 :)))))
Kaçıncı gün ?
2 gün sonra tekrarla ozman artışa bağlı netleşir canım çok erken çünkü daha kana bile geçmemiş olabilir8
şenerbey 15.gün gel önce yapma dedi duramadımmm
ne diyosun canım
2 gün sonra tekrarla ozman artışa bağlı netleşir canım çok erken çünkü daha kana bile geçmemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?