Hadi hayerlisi senda haber beklioruz fundacimmm.....Benimde kanama devam etti hatta ilk gün çok oldu bide uyanınca sancıdan mahvoldum adet sancılarımda öyledir benim acillik olurum aynı öyle odaya çıkardılar ya fenalaştım dr geldi iğne yapıldı kustum 2 defa ayy çok kötüydüü
İlk aşılamamdada oldu bu olay ilginç
demekki o dr yanlış yerleştirdi aparatları rahime iki işlemdede
çünkü şener beyin eli çok hafif çok iyi geçti aşılamam bu yüzdende çok pozitif bakıyorum bu aşılamama
Insalllahh oyle olur serapcim insalah hepimiziki tutarrr benda tekrar pazartesi giticam kontrola insalah kanda sorun cikmas...Hastanedede sener beyden memnun bikac kisi duydum ins bizde memnun kaliriz. Cok sıkınti cekiyoruz ins rabbim yuzumuzu guldurur.ben burda yazisirken gecenlerde bi ruya gordum ruyamda üçüz bebek gordum battaniyeleri maviydi hemen aklima sen, nergiz geldiniz dedim biri benim biri fundanin biride nergizin valla direkt aklima öyle geldi ins hayirlara ciksin öyle olsun
Hadi bakalim sizden hayirli sonuclari bekliyorum bende arkanizdan geliyorum ins. Pzt dosyami verecegim sonucu ne zamn alirim bilmiorum bi an önce bende baslamak istiorumm ;(
şekil a ümitsiz olma
Benca ozeldan yaz kiz u artik buraya girmiyo hamislarin boluminda uuu :)Errecimm nasılsın nasıl gidiyo hamilelikk
canım benim aşılamam oldu haftaya çarşamba test için gel dediler
sonucu alınca şener bey muayene ediyomuuu
Bide tüpte kaliteli yumoşun varsa fazla donduruyomu yoksa tutmazsa 2. De bidahamı iğne kullanmak zorundasınn biliyomusunn
Benca ozeldan yaz kiz u artik buraya girmiyo hamislarin boluminda uuu :)
Sonuca bağlı muayne eder hadi hayırlı haberler inşallah senin teklif etmen gerekiyor dondurma işlemi içinErrecimm nasılsın nasıl gidiyo hamilelikk
canım benim aşılamam oldu haftaya çarşamba test için gel dediler
sonucu alınca şener bey muayene ediyomuuu
Bide tüpte kaliteli yumoşun varsa fazla donduruyomu yoksa tutmazsa 2. De bidahamı iğne kullanmak zorundasınn biliyomusunn
Sonuca bağlı muayne eder hadi hayırlı haberler inşallah senin teklif etmen gerekiyor dondurma işlemi için
Insalaah kk kalmas biza canim hadi hayerlis yarin gitim bakalim ne deyecek doktr ben 7 kun deya saymisim bugun 9 kunim emis yariladi az kaldiii....Ya6i so6uç neggatifse muayene edip zaten tüpe geçerim
Pozitifse kim bakıyoo :)
Herkes dondurmuyo yanii ayy bence dondurma iyi yaa bidaha kontroller iğnelerolmazz
Çok sağol canımmm
Ya6i so6uç neggatifse muayene edip zaten tüpe geçerim
Pozitifse kim bakıyoo :)
Herkes dondurmuyo yanii ayy bence dondurma iyi yaa bidaha kontroller iğnelerolmazz
Sen pozitif düşün inşallah Şener bey bakar belli bir haftaya kdar
Çok sağol canımmm
çok şükür iyi bebiş kızlar Rabbim inşallah nasip etsin sizede zor süreç ama değer inşallah kucağiniza almyıda nasip eder hepimizeSen nsl bebislarin nasil bakalimm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?