Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Selam kizlar..ben yarin ikinci rapor icin suleymaniye hastane gidicem..acaba butun tahliller sil bastanmi olucak bilginiz varmi?

Alyalal int butun merkezler rapor varsa 4000 tl den basliyor.ama beylikduzu medikana heyet raporu goturunce 2700 tl+ilaclar..biz orayi dusunduk.

Alyalal int butun merkezler rapor varsa 4000 tl den basliyor.ama beylikduzu medikana heyet raporu goturunce 2700 tl+ilaclar..biz orayi dusunduk.

Teşekkür ederim durtan bende araştırıyorum fiyatları burdan paylaşırım seninle de ctesi medipol mega hastanesine gidicem görüşmeye Sen medikana ile görüştüm mü

Tel gorustuk esim ayri ben ayri konustuk.selman bey yada esi aysun hanimla baslamak istiyoruz..onlar icin cok olumlu yazilar okudum hastalarindan.ve ucret de uygun.

Tel gorustuk esim ayri ben ayri konustuk.selman bey yada esi aysun hanimla baslamak istiyoruz..onlar icin cok olumlu yazilar okudum hastalarindan.ve ucret de uygun.

Anladım canım ne zaman başlıcaların tedaviye peki benim aralık gibi anca çıkmış olur raporum haberleşelim özelden de yaz bana inş ilk seferinde gelir bebeşin :)

Hayirlisi olsun hepimiz icin..bu ikinci heyet raporu olucak.bu kac gune cikar yarin oyrenicem iste.raporu alinca baslicaz bakalim.evet haberlesiriz.senin raporlumu?

Süleymaniye de tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak yorum yapmak istedim. Malesef sonucunu negatif olarak aldım. Onun hissettirdiği bunalımı hala atlaatmadım ama ben doktorumdan ve hemşirelerden çok memnundum. Hatta benimle aynı gün transfer olan arkadaş şuan hamile, inşallah kucağına da sağlıkla almayi Allah nasip eder. Yalnız bizde sorun eşim kaynaklı olduğu için ve kalite sorunu varken devlet yasağından dolayı 1 embriyo konması şartı olduğu için olumsuz sonuç almış olabiliriz. Doktorumuz sperm kalitesinden dolayı embriyolarda kalite düşük, size 3 embriyo konsa iyi olurdu dediği için bir dahaki tedavide özel tercih edeceğim. Onun dışında doktordan da hastaneden de memnundum.

Kizlar bende kartal semiha sakire rapor icin basvurdum elimde bazi tahlillerim vardi onlari verdim dosya acildi fakat kimse ne yapmam gerektigini soylemedi hangi tahlillerin gerektigini falan bu ay asilama yapacaz dediler asilama yapilmadan rapor verilmiyormu o kadar ilgisizlerdiki hic bir soru soramadim sizden ogrenmek istiyorum yardimci olurmusunuz lutfen

Kızlar ben erken menopozdaymışım 1981 doğumluyum adet olamıyorum en son kendiliğinden 8 kasım da oldum...
Dün Ali Osman Koyuncuoğlu Muayenesine gittim ön görüşme ücretsiz dediler muayene etti doktor 2 yumurtam varmış bende gördüm rahimde yumurta görüldüğü için tüp bebek şansınız var dedi doktor... 5 gün kullanacağım ilaç verdi(eczaneden aldım 10.5tl) iğne verdi ordan aldım 100tl verdim ( tabi bana indirim yaptılar)
(eczaneye sordum 147tl mi neymiş) pazartesi iğneyi 18-20 arası eczaneye göbekten vurduracağım...Salı günü de doktora eşimle gideceğiz ama ayrıntılı herşeyi soracağım kafamıza yatarsa orada yaptırırız...

Şimdi ben sordum doktora tüp bebek ücreti nedir diye... 7bin ile 11bin arası sizin durumunuza göre dedi... tek gitmiştim heyecandan hemen olsun dedim tüp bebek tedavisi...ama eşim dediki başka yerlerı de araştıralım... bizim durumumuz yani maddi durumdan sadece ben çalışıyorum eşim işsiz...
Semiha Şakir Tüp Bebek Merkezine gitsek bizi adet olmuyorsam olmaz derlermi acaba? Kafamda deli sorular...

mehabalar ;
bugün itibariyle semiha şakirde işlemleri başlattım benimle aynı durumda olan var mıdır birbirimize yardımcı olalım

Bende dün ordaydım perşembe günü tekrar kan vericekmişim ve galiba psikiyatri ye de gitmem gerekiyormuş ordaki kızlar eşime söylemiş

evet öyleymiş benden ve eşimden ben adetliyken kan alacaklar hormon tahlillerini yeniden yapıyorlar sizin sorun neydi acaba bizde görünürde bir şey yok tüm doktorlar olur demesine rağmen aşılamalarım tutmadı

Açıklanamayan infertilite benimde aynı
Iki aşılamayı orda yaptırdım tutmadı
Şimdi de eşimin ileri hareket lilik 0 çıktı sorun olmaz diyorlar ama bakalım
Inşallah gerçekten sorun olmaz

Açıklanamayan infertilite benimde aynı
Iki aşılamayı orda yaptırdım tutmadı
Şimdi de eşimin ileri hareket lilik 0 çıktı sorun olmaz diyorlar ama bakalım
Inşallah gerçekten sorun olmaz
inşallah sorun olmaz doktoru çok övüyorlar oldukça ilgiliymiş aşılamanı kim yaptı senin

Inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun
Ilk aşılama mı adını bilmiyorum ikincisi ni şener bey yaptı çok motive ediyor gerçekten çok ilgililer çalışanlar dan hemşirelere kadar hepsi çok ilgili

hala şener bey var zaten dün gittik kan verdik işte bizim martın 8 ine eşime gün verdiler sperm testi için nisanı bulur sanırım tüp bebek

Hayırlı olsun canım
Sperm testini rapor için mi istediler
Bizden istemediler eşim sadece kan testi yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…