Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

İslem bitince cikabiliyoruz demi hastahaneden esimin sperm sayisi sifir oldugu icin sperm aricaklar ameliyatla cok sagol canim
Esinin islemini bilmiorum canim yatirirlarmi yatirmazlarmi ama sen yumurta toplama isleminden 30 dk sonra falan kalkip gidebiliorsun evine.esinin islemini de internetten arastir yatiriolarmi die.allah kolaylik versin ins olumlu sonuclar alirsiniz.

Esinin islemini bilmiorum canim yatirirlarmi yatirmazlarmi ama sen yumurta toplama isleminden 30 dk sonra falan kalkip gidebiliorsun evine.esinin islemini de internetten arastir yatiriolarmi die.allah kolaylik versin ins olumlu sonuclar alirsiniz.
Cok teşekkür ederim canim cok sagol

Kimsecikler var mi acabaa ben nisan ayinda suleymaniyeye tup bebek icin gitmeyi dusunuyordum kismet degilmis bugun adet oldum ve artik yarin baslamayi dusunuyorum serpil arkadasimizdan baska oraya gidip tutan yok mu yaaa

Kimsecikler var mi acabaa ben nisan ayinda suleymaniyeye tup bebek icin gitmeyi dusunuyordum kismet degilmis bugun adet oldum ve artik yarin baslamayi dusunuyorum serpil arkadasimizdan baska oraya gidip tutan yok mu yaaa
Buralarda yazan bende bulamıyordum umutsuzlanıyordm. Ama inan çok var. Umudunu yitrme bence. Allah kolaylık verir inş

Merhabalar bende de pko var eşimde sıkıntı yok 5 senelik evliyim bayramdan sonra semiha şakire gitmeyi düşünüyoruz tedavi için biraz geç karar verdik sanırım ama doktor tavsiyesi olan varmı

Merhabalar bende de pko var eşimde sıkıntı yok 5 senelik evliyim bayramdan sonra semiha şakire gitmeyi düşünüyoruz tedavi için biraz geç karar verdik sanırım ama doktor tavsiyesi olan varmı
Tup bebek veya asilama icinmi gitceksiniz canim.orda tup veya asilama yapicaksan doktor secme imkanin yok tek doktor var orda Şener bey onda yaptiriosun.cok iyi bir doktor kendisi. baska biyere gittinmi peki .esinde problem yok yazmissin.sperm tahlili yaptirdinizmi.birde senin yumurta catlama problemin falanmi var bende de pako var ama esimde sayi dusuk.

Evet daha önce bebek olmadığı için doktora gitmiştik eşimden sperm tahlili istedi yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür.. bende pko çıktı 2 ay klomen kullandım yumurta gelişimi olmadı bende sıkıldım tekrar doktora gitmedim..Şimdi gittiğimizde direkt aşılamamı yaparlar bilmiyorum ki nasıl olucak rand alırken kadın doğumdan mı alıcaz

Randevu almiosun canim adetin 1,2 veya 3.gunu gidiosun islemlerin baslatilior.kan ve hormon tahlilleri , yumurta ve sperm tahlilleri vs bakilio ona gore durumunuza gore tup veya asilama verilio cnm.ama ilk once bi asilama yaptiriolar sanirim.

önce ultrasonla bakmıyorlar mı adetken mi bakılıyo?teşekkür ederim cvp verdiğin için kafamda çok soru var ne yapacağımı bilmiyorum randevusuz nasıl alıyorlar çok sıra olmuyormu ilk gittiğimde hangi bölüme gideceğim ve ne diyeceğim... önce ilaç tedavisi sonra iyne tedavisi uyguluyorlar olmazsa rapor çıkıyor aşılama tüp bebek yapılıyor diye okumuştum yanlışmı bunlar???

Sakin ol canim panik yapma :)) saka bi yanada hastaneye gidion en ust kata cikion tup bebek bolumune numaratorden numara alion kayit icin.kayit actiriosun .sonra muayene edio doktor evet adetken.sonra kan veriosun o gün.yumurta rezervine bakiolar bide hormonlarina bakiolar.esinede hormon tahlili ve sperm tahlili icin gun veriolar.kendi tahlil sonucunu 1 hafta sonra falan aliosun .sonra sirasiyla yaptiracagin tahliller var.cikan sonuca gore asilama veya tup oneriolar.ondan sonra ilac tedavisine basliosun canim.soracagin bisey olursa yaz cevaplarim sıķınttı degil

Çok teşekkür ederim :) rahim filmi için de umut hastanesine gitmeyi düşünüyorum sakin olamıyorum korkuyorum ben sen şu anda hangi aşamadasın semiha şakire devam ediyormusun

Çok teşekkür ederim :) rahim filmi için de umut hastanesine gitmeyi düşünüyorum sakin olamıyorum korkuyorum ben sen şu anda hangi aşamadasın semiha şakire devam ediyormusun
Korkulacak bisey yok canim kendi kendini strese sokma simdiden.kayit actirmak icin kimliginden baska bisey gerekmio.semiha sakirde yaptirdim tutmadi.rapor cikardim istanbul tup bebekte de yaptirdim tuttu sonra kalbi durdu.ist tup bebek kapatildi.embiriolarim kaldi ariyacaklar sizi denildi beklemedeyim.

Ayy kötü olmuş en yakın zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.tüp bebekten sonramı rapor çıkarttın

Ayy kötü olmuş en yakın zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.tüp bebekten sonramı rapor çıkarttın
Amin canim isteyen herkese ins.Semiha sakirde tup yaptirdim.sonra orda rapor cikarip ist tup bebekte yaptirdim cnm

ben devlet hastanesi rapordan sonra tüp yapıyor zannediyordum int çok yanlış bilgi var sanırım raporu aldığımız zaman kaç hakkımız oluyor özelde yaptırmak için

ben devlet hastanesi rrdan sonra tüp yapıyor zannediyordum int çok yanlış bilgi var sanırım raporu aldığımız zaman kaç hakkımız oluyor özelde yaptırmak için
Tamm devlettede raporunu hazirliosun ondan sonra karar verilio asilamami tupmu yapilacagi.devlette toplam 3 rapor hakkin var ister ozelde yaptir ister devlette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…