Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

anladım cevapların için teşekkür ederim bizden başka kimse yok zaten :) rabbim bizi bu sıkıntıdan kurtarsın hayırlısıyla en kısa zamanda

Merhaba arkadaslar süleymaniyede tedavi görüyorum bende bütün evraklarimi hallettim saglik raporunuda aldim imzalari toplayip teslim ettim arsivdeki kiz adet tarihimi sordu fakat ben pko oldugum icin adetlerimin zamani belli degil bazen üc ay bazen dört aya uzar adet olunca gel o zaman dedi beni bekleyen islemler neler acaba ??

Bende adet olmayı bekliyorum semiha şakire gideceğim yeni başlıyoruz dosya açılacakmış herhalde pko var bendede...

evet bende yıllardır var 18 yaşında öğrendim 7-8 sene doğum kontrol hapı kullandım evlendikten 1 sene sonra çocuk düşünmeye başladık bıraktım 5 senelik evliyım çocuk olmadı tedaviye başlıyacağız bu ay adet olunca

Benim esimdede sorun var canim tek bende degil malesef

kızlar tüp bebek yapma aşamasında olanlar tüple hamile kalanlar küçükköy ve gop civarı oturanlar buluşma düzenleyeceğiz isteyen eklesin beni gruba dahil edeyim dertlerimizi tecrübelerimizi paylaşırızz :)
dönüş soysal ( çakır )

Bendede pko var canim adetsiz muaneni oldun galiba sen
Kizlar merhaba
Bende tahlil yaptrm ve evrak toplama asamasndayim adetsiz muayene de olacagim hastane icindeki herhngi bir kadin dogumcudn randevu almam yeterli mi ozelljkle yonlendrdikleri bi doktr varmi?
Birde sizden kan tahlilinde hngi testleri istediler tokso kizamikcik fln istedndimi? Bnden istenmedi de eksik varsa halledym snra surec uzamasn yesilim34

Ben de adet olmayı bekliyorum 2-3 günü gideceğim kartal semiha şakire genetik testi öneli diyorlar onu yaptır istemedilerse hangi hastaneye gidiyorsun

Ben de adet olmayı bekliyorum 2-3 günü gideceğim kartal semiha şakire genetik testi öneli diyorlar onu yaptır istemedilerse hangi hastaneye gidiyorsun
Bn zeytinburnuna gidiyrm cnm süleymaniye eğitm arastrmaya. Genetik testi nerde yaptrdn bizim talebimizle yapılan bir test mi ki? Düşük fln yapınca yaptıryrlar sanrm bnm hiç gebelik olusmadı 14 aydır

Bn zeytinburnuna gidiyrm cnm süleymaniye eğitm arastrmaya. Genetik testi nerde yaptrdn bizim talebimizle yapılan bir test mi ki? Düşük fln yapınca yaptıryrlar sanrm bnm hiç gebelik olusmadı 14 aydır

Merhaba, devlet hastanelerinde 3 düşükten sonra ücretsiz genetik test yapıyorlar. tabi biraz uğraşmanız gerekli

Merhaba arkadaşlar acaba süleymaniyede yumurta toplama islemini lokal anestezi ile yaparlar mi
baştan çok korkuyorum falan dersen yaparlar belki :) çünkü ben anesteziden çok korkuyordum ama herkes alıyo anestezi bi cesaret bende yattım masaya aman Allahım bi kalp çarpıntısı anestezi uzmanı hemen doktor bey hasta taşikardi oldu dedi bende nasıl heyecan ama kalbimin çarpıntısından bayıldım bayılcam anestezisiz :)) sonra ağzıma oksijeni dayadılar yada o anesteziydi bilmiyorum tam kolumdan bi serum gibi bir şey herşeyden habersiz şener bey vardı o zman dediki tamam korkuyorsan anestezisiz yapalım dedi anestezi doktoru dayanamaz dedi şeney beyde sağolsun 10 dakka uyuyacaksın bşe olmaz kızım dedi bende hemen nolur beni çabuk bayıltın dedim bi baktım odadayım olmul bitmiş herşey hiç korkulacak bir şey yokmuş elhamdülillah şimdi bide ameliyat maceram başlayacak o daha da zor Rabbim yardımcımız olsun :)

Canim cok sevindim senin için çok şükür atlatmissin sonucta olumlu olur inşallah senin için

kızlar merhaba Tüp bebek merkezi araştırıyorum. istanbul avrupa yakasında. Sgk raporum kasımda çıkmış olur rapor geçen merkezler hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…