Bendede pko var canim adetsiz muaneni oldun galiba senBende adet olmayı bekliyorum semiha şakire gideceğim yeni başlıyoruz dosya açılacakmış herhalde pko var bendede...
Benim esimdede sorun var canim tek bende degil malesefevet bende yıllardır var 18 yaşında öğrendim 7-8 sene doğum kontrol hapı kullandım evlendikten 1 sene sonra çocuk düşünmeye başladık bıraktım 5 senelik evliyım çocuk olmadı tedaviye başlıyacağız bu ay adet olunca
Kizlar merhabaBendede pko var canim adetsiz muaneni oldun galiba sen
Bn zeytinburnuna gidiyrm cnm süleymaniye eğitm arastrmaya. Genetik testi nerde yaptrdn bizim talebimizle yapılan bir test mi ki? Düşük fln yapınca yaptıryrlar sanrm bnm hiç gebelik olusmadı 14 aydırBen de adet olmayı bekliyorum 2-3 günü gideceğim kartal semiha şakire genetik testi öneli diyorlar onu yaptır istemedilerse hangi hastaneye gidiyorsun
Bn zeytinburnuna gidiyrm cnm süleymaniye eğitm arastrmaya. Genetik testi nerde yaptrdn bizim talebimizle yapılan bir test mi ki? Düşük fln yapınca yaptıryrlar sanrm bnm hiç gebelik olusmadı 14 aydır
baştan çok korkuyorum falan dersen yaparlar belki :) çünkü ben anesteziden çok korkuyordum ama herkes alıyo anestezi bi cesaret bende yattım masaya aman Allahım bi kalp çarpıntısı anestezi uzmanı hemen doktor bey hasta taşikardi oldu dediMerhaba arkadaşlar acaba süleymaniyede yumurta toplama islemini lokal anestezi ile yaparlar mi
Canim cok sevindim senin için çok şükür atlatmissin sonucta olumlu olur inşallah senin içinbaştan çok korkuyorum falan dersen yaparlar belki :) çünkü ben anesteziden çok korkuyordum ama herkes alıyo anestezi bi cesaret bende yattım masaya aman Allahım bi kalp çarpıntısı anestezi uzmanı hemen doktor bey hasta taşikardi oldu dedibende nasıl heyecan ama kalbimin çarpıntısından bayıldım bayılcam anestezisiz :)) sonra ağzıma oksijeni dayadılar yada o anesteziydi bilmiyorum tam kolumdan bi serum gibi bir şey herşeyden habersiz şener bey vardı o zman dediki tamam korkuyorsan anestezisiz yapalım dedi anestezi doktoru dayanamaz dedi şeney beyde sağolsun 10 dakka uyuyacaksın bşe olmaz kızım dedi bende hemen nolur beni çabuk bayıltın dedim bi baktım odadayım olmul bitmiş herşey hiç korkulacak bir şey yokmuş elhamdülillah şimdi bide ameliyat maceram başlayacak o daha da zor Rabbim yardımcımız olsun :)
sağol canım inş hepimiz içinCanim cok sevindim senin için çok şükür atlatmissin sonucta olumlu olur inşallah senin için
Bende orada fazla negatifle karsilastigim icin yarida biraktim canım psikolojikmende çok iyi degildimsağol canım inş hepimiz içino tedavim negatif oldu malesef şimdi ameliyat olma ihtimalim var
yarıda nasıl bıraktın benimde psikolojim berbat şu ameliyatı da sağ salim bi atlatsam inşAllahBende orada fazla negatifle karsilastigim icin yarida biraktim canım psikolojikmende çok iyi degildim
Rapor tam cikma asamasindaydi ama gitmedim alti ayimi çöpe atmis oldum git gel ama psikolojim daha fazla dayanmadi insallah atlatirsin canim hayirlisi ileyarıda nasıl bıraktın benimde psikolojim berbat şu ameliyatı da sağ salim bi atlatsam inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?