Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Bence nüfus kayıt örneği yeterlidir
ilk gittiğimiz gün istenenleri götürüyoıruz değilmii
sgk internetten döktüm sorun olmaz dimiii:KK23:

hastane randevumu iptal etti cuma sonuçları teslim edemeyeceğim salıya aldım randevuyu

Bence nüfus kayıt örneği yeterlidir
ilk gittiğimiz gün istenenleri götürüyoıruz değilmii
sgk internetten döktüm sorun olmaz dimiii:KK23:[/QUO Biz gotirdikkk korsatik ben yabanci oldim icin esimiki yetarli emisbide benim yarin gitmam lazimdi ammma galva hasta olujamm kiz adet olursan kelma demisti bittinca gel demissti bu adetaa har zaman zamaninda gelirdi bu ayy erkenn keldi :(

Aa niye kızlarrr öle olduu benimde adeti bekliyorum bende sabırsızlanıyorumm gitmeek içinnnn

Kızlarr ben cuma işten çıkıyorum bu yola baş koydummm:KK48: rahatça tedavimi olmak için bööyle stresliyimmm izin alma filan.. zaten çok yoruldum ara verecem bi süre neyse.. sağlıktan yararlanabiliyorumdaa yinede bi sorum dedim acaba sorun olurmu yaa illa sgk lımı olmamız gerek bide çıkmazsaa

Benikida galva pazartesiya kaldiiiiple cekiodim bugunnn ammmaa bakalim sabah bellli olujakk

hadi hayırlısı canım ptesi ne yapılacağınamı karar verilcekkkk inş. hemen başlanır tedavine

bende adetin 3. günü h.sonuna gelir diye korkuyorum haftaya inş. hastanedeyim

Tedavim başladı Şener beyle orda 2. Tüp bebek denemem olacak

Ciddimisinn hayırlı olur inşallah bu kez tutar umarım.. biz 3 kisi oaya başlıycaz anlatırmısın süreci başlangıcından bugüne ayyy çok sevindimm
şener bey tüp bebeği yapan dr mu orada
raporun kolay çıktımı ilki neden tutmadı

Ciddimisinn hayırlı olur inşallah bu kez tutar umarım.. biz 3 kisi oaya başlıycaz anlatırmısın süreci başlangıcından bugüne ayyy çok sevindimm
şener bey tüp bebeği yapan dr mu orada
raporun kolay çıktımı ilki neden tutmadı
Rapor biraz gitgel oluyor ama çıkta uzun sürmüyor sadece önünü görmek lazım önden tedbir yani randevuları almak lazım ilki olmadı Eşimde a kalite sperm öne sürselerde aslında bu sebep bizi tatmin etmedi 2. Orda denememin tek sebebi Şener hocadır bana ayrı bir güven veriyor umarım yanılmıyorumdur ama samimi bir insan

Evet tüp bebeği Şener hoca yapıyor bana göre Şener hoca kadar yukarda laboratuardakiler daha önemli umarım onlar görevlerinin hakkını veriyorlardır çünkü yaşadıklarımız basite alınmayacak kadar sıkıntılı

Bende adetibekliyorum hemen gidip bi nasıl ilerliyor zorlayacakmı bakıcam birde rapor verceklermi çünkü bizde sorun yok sözde.. bakalım yeni tahlillerde ne çıkacak.
1 aşılamam var..
ben kararsızım orda yaptırmak konusunda dediğin gibi personel önemli yoğun bi hastane off ne bilim
allah yardım etsin bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verir inşallahh
bu defa olacak bence daha dikkatli olurlar 2. Sonuçta..

Rapor biraz gitgel oluyor ama çıkta uzun sürmüyor sadece önünü görmek lazım önden tedbir yani randevuları almak lazım ilki olmadı Eşimde a kalite sperm öne sürselerde aslında bu sebep bizi tatmin etmedi 2. Orda denememin tek sebebi Şener hocadır bana ayrı bir güven veriyor umarım yanılmıyorumdur ama samimi bir insan
Ay neguzel 4ci arkadasida buldikk bugun gitmam lazimdi gitmadim adet oldumm pazartesi gitijam insalahh ben dosyeni verdimm carsanbaya randevu vermistii amma adet olunca gelma dedii neicin cagirdini bilmiorumm.....INSALAH BU TUTAR .. Allahim hayerli evlatt verirrr hepimizaa

Bende adetibekliyorum hemen gidip bi nasıl ilerliyor zorlayacakmı bakıcam birde rapor verceklermi çünkü bizde sorun yok sözde.. bakalım yeni tahlillerde ne çıkacak.
1 aşılamam var..
ben kararsızım orda yaptırmak konusunda dediğin gibi personel önemli yoğun bi hastane off ne bilim
allah yardım etsin bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verir inşallahh
bu defa olacak bence daha dikkatli olurlar 2. Sonuçta..
Isla bu islemmlari yapmak zorr senelik izn yokmuu senda uni alsen edinn simdalikkk esini sigortasi varmi u yetarr bak arkadas keldi cokta memnun udaaa hadi bakalimm hayerlisiii olsunnn ....benim adetim erkenn keldii strestann galvaaaa...

Back
X