- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
Canim kimlik fotokobisi yazmiyor listede istemiyorlar miBelkimdaa hadi kizlar hayerlisi olsun zatan 3 kisiyez baska kimsa yokk belkim bizim arkamizdan gelen olurrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kimlik fotokobisi yazmiyor listede istemiyorlar miBelkimdaa hadi kizlar hayerlisi olsun zatan 3 kisiyez baska kimsa yokk belkim bizim arkamizdan gelen olurrr
Benim yanimda vardiii amma almamisti galva nufus kayt ornegi aldilarCanim kimlik fotokobisi yazmiyor listede istemiyorlar mi
Sen yanada all yaninaaCanim kimlik fotokobisi yazmiyor listede istemiyorlar mi
tamm canım teşekkürlerSen yanada all yaninaa
Bence nüfus kayıt örneği yeterlidir
ilk gittiğimiz gün istenenleri götürüyoıruz değilmii
sgk internetten döktüm sorun olmaz dimiii[/QUO Biz gotirdikkk korsatik ben yabanci oldim icin esimiki yetarli emisbide benim yarin gitmam lazimdi ammma galva hasta olujamm kiz adet olursan kelma demisti bittinca gel demissti bu adetaa har zaman zamaninda gelirdi bu ayy erkenn keldi
![]()
Hangi sonucc ahmmi benda da oyle oldu benca amerikan hastanesindan gelmioo uuu :)hastane randevumu iptal etti cuma sonuçları teslim edemeyeceğim salıya aldım randevuyu
Benikida galva pazartesiya kaldiiiiple cekiodim bugunnn ammmaa bakalim sabah bellli olujakkhastane randevumu iptal etti cuma sonuçları teslim edemeyeceğim salıya aldım randevuyu
Benikida galva pazartesiya kaldiiiiple cekiodim bugunnn ammmaa bakalim sabah bellli olujakk
KIZLAR bende semiadahadi hayırlısı canım ptesi ne yapılacağınamı karar verilcekkkk inş. hemen başlanır tedavine
bende adetin 3. günü h.sonuna gelir diye korkuyorum haftaya inş. hastanedeyim
Tedavim başladı Şener beyle orda 2. Tüp bebek denemem olacakhadi hayırlısı canım ptesi ne yapılacağınamı karar verilcekkkk inş. hemen başlanır tedavine
bende adetin 3. günü h.sonuna gelir diye korkuyorum haftaya inş. hastanedeyim
Tedavim başladı Şener beyle orda 2. Tüp bebek denemem olacak
Rapor biraz gitgel oluyor ama çıkta uzun sürmüyor sadece önünü görmek lazım önden tedbir yani randevuları almak lazım ilki olmadı Eşimde a kalite sperm öne sürselerde aslında bu sebep bizi tatmin etmedi 2. Orda denememin tek sebebi Şener hocadır bana ayrı bir güven veriyor umarım yanılmıyorumdur ama samimi bir insanCiddimisinn hayırlı olur inşallah bu kez tutar umarım.. biz 3 kisi oaya başlıycaz anlatırmısın süreci başlangıcından bugüne ayyy çok sevindimm
şener bey tüp bebeği yapan dr mu orada
raporun kolay çıktımı ilki neden tutmadı
Ay neguzel 4ci arkadasida buldikk bugun gitmam lazimdi gitmadim adet oldumm pazartesi gitijam insalahh ben dosyeni verdimm carsanbaya randevu vermistii amma adet olunca gelma dedii neicin cagirdini bilmiorumm.....INSALAH BU TUTAR .. Allahim hayerli evlatt verirrr hepimizaaRapor biraz gitgel oluyor ama çıkta uzun sürmüyor sadece önünü görmek lazım önden tedbir yani randevuları almak lazım ilki olmadı Eşimde a kalite sperm öne sürselerde aslında bu sebep bizi tatmin etmedi 2. Orda denememin tek sebebi Şener hocadır bana ayrı bir güven veriyor umarım yanılmıyorumdur ama samimi bir insan
Isla bu islemmlari yapmak zorr senelik izn yokmuu senda uni alsen edinn simdalikkk esini sigortasi varmi u yetarr bak arkadas keldi cokta memnun udaaa hadi bakalimm hayerlisiii olsunnn ....benim adetim erkenn keldii strestann galvaaaa...Bende adetibekliyorum hemen gidip bi nasıl ilerliyor zorlayacakmı bakıcam birde rapor verceklermi çünkü bizde sorun yok sözde.. bakalım yeni tahlillerde ne çıkacak.
1 aşılamam var..
ben kararsızım orda yaptırmak konusunda dediğin gibi personel önemli yoğun bi hastane off ne bilim
allah yardım etsin bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verir inşallahh
bu defa olacak bence daha dikkatli olurlar 2. Sonuçta..