Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Evet tüp bebeği Şener hoca yapıyor bana göre Şener hoca kadar yukarda laboratuardakiler daha önemli umarım onlar görevlerinin hakkını veriyorlardır çünkü yaşadıklarımız basite alınmayacak kadar sıkıntılı
Sen dosyeni verdiktan sonra neler oldu anglatirmisinn ben verdim ac karnina pazartesi gitijam insalllahh

Isla bu islemmlari yapmak zorr senelik izn yokmuu senda uni alsen edinn simdalikkk esini sigortasi varmi u yetarr bak arkadas keldi cokta memnun udaaa hadi bakalimm hayerlisiii olsunnn ....benim adetim erkenn keldii strestann galvaaaa...

adet olacam galiba ya h.sonuna gelirse 2. ve 3. günüm :KK17:
ayy yok ya benim işyeri çok stresli izin almak problem izinlerimde gitti 1 hafta kullandım 1 haftayıda ohss olduğumda yattım ya hastanede onu kesmişler rapor istesem alırdım ona rağmen düşün.. yeterki hallolsun tedavim boşver yaa onlaramı tenezzül edicem :KK62:

adet olacam galiba ya h.sonuna gelirse 2. ve 3. günüm :KK17:
ayy yok ya benim işyeri çok stresli izin almak problem izinlerimde gitti 1 hafta kullandım 1 haftayıda ohss olduğumda yattım ya hastanede onu kesmişler rapor istesem alırdım ona rağmen düşün.. yeterki hallolsun tedavim boşver yaa onlaramı tenezzül edicem :KK62:
Isin stresli esaa tabikii oncelikta bebeklarimiz....hafta sonu olursan senda pazartesi gitarsinn ben pazartesi giticam artik ....Hayerlisi olsunnn Alllahim hepimiza evlat nasib etsinn

Isin stresli esaa tabikii oncelikta bebeklarimiz....hafta sonu olursan senda pazartesi gitarsinn ben pazartesi giticam artik ....Hayerlisi olsunnn Alllahim hepimiza evlat nasib etsinn

ama ya yarın olursam 3. günü pazar olcak ptesi 4. günü sorun olurmu acaba yaaa
sen yinemi kan vereceksin pazartesi günü
karşılaşıyomuşuz
ben seni hemen tanırım aksanından :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

amiiin bu arada emeklerin boşa çıkmasın arkadaşım tez vakitteee inşallah ilk denemende tutacakk

ama ya yarın olursam 3. günü pazar olcak ptesi 4. günü sorun olurmu acaba yaaa
sen yinemi kan vereceksin pazartesi günü
karşılaşıyomuşuz
ben seni hemen tanırım aksanından :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Senda kac kun suriyo normalda benimki 3 kuna dusti ben 4 kuni gitim.....olabilir yabancii oldumi belllidir zatann...konusmamdan anglarsin :) :).bilmiorum ne icin gel dedi ac karna tahmini kan icinn adetsiz oyle dusuniorumm bakalimmmm hayerlisiii ....INSALAHHH ISTEYEN HAR KEZA RABIM VERIRRR...

Senda kac kun suriyo normalda benimki 3 kuna dusti ben 4 kuni gitim.....olabilir yabancii oldumi belllidir zatann...konusmamdan anglarsin :) :).bilmiorum ne icin gel dedi ac karna tahmini kan icinn adetsiz oyle dusuniorumm bakalimmmm hayerlisiii ....INSALAHHH ISTEYEN HAR KEZA RABIM VERIRRR...

4 gün ama ilk günü hiç yok gibi neredeyse..
evet onu diyorum konuşmandan anlarım hemen :KK48:
offf olsada biran evvel gitsem bende artık yaaaa :mad:
büyük ihtimalle bende haftaya ordayım

4 gün ama ilk günü hiç yok gibi neredeyse..
evet onu diyorum konuşmandan anlarım hemen :KK48:
offf olsada biran evvel gitsem bende artık yaaaa :mad:
büyük ihtimalle bende haftaya ordayım
Olurr sorun olmasss.....benda pazartesi gitijam artikk....belkimm olmaasinn tup bebeya kalmassd....

Kısaca bahsetsek kendimizden ben 5 yıllık evliyim çikolata kistim var 2. Denemem olacak burda bu arada KIZLAR bir hedefim var inşallah Sesimizi yukarlara devlet büyüklerine duyurmak gibi kafama koyduğumuda yaparım özellikle tüpümün biri alındıktan sonra verdim bu kararı annelik hakkımız bu kadar kolay alınmamalı elimizden neyse kısaca bir site kurmayı düşünüyorum inşallah burdan yazarım sizede

erre cim hayırlı olsun inşallah kalitelidirler transferin çok başarılı olur.. destek oluruz canım öyle birşey olursa..
bende 4 yıllık evliyim 31 yaşındayım, 2 yıldır istiyoruz çocuk ama olmuyor.. sorun yokmuş 1 yıl dr. a gittim geldim boşa zaman ve para kaybı oldu buraya gitmek istememin en büyük nedeni daha bilinçli uzman dr. lar ve ekip var ne varsa çıkar sanırım benim hatam bu konuda uzman olmayan normal bir hastane doğum dr. unda zaman kaybetmemdi : ((

Back
X