- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
canım istanbul tüp bebek merkeziEmre bey bahcecida olan dilmiii uraya rapor keciomikii urdagi fiyatlari arastirdinmi senn bide ilaclari hemenmi almasi lazimi
hemn alınacak 2 gün içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım istanbul tüp bebek merkeziEmre bey bahcecida olan dilmiii uraya rapor keciomikii urdagi fiyatlari arastirdinmi senn bide ilaclari hemenmi almasi lazimi
Tmm hatirladimm hasteneler arasinda kafa karistii benda daha beklamadaimm esim bekla dedi bekliorum ammma cokk sabrsizim .....hadi san uraya basla biza guzel haber verr insalahh hayerlisiyla hemen tutar .....canım istanbul tüp bebek merkezi
hemn alınacak 2 gün içinde
Kizz sen nerdasinn yaa ikkimiz kaldik bu topikta ikkisi giti bu topiktan kaldik 2miz :) :)Belli olmazzz canımm belki ben gidecem taramadan geçecem bisürü tahlil filan belki aşılama olcak sen benden önce olabilirsin hiç belli olmazz
senin rahimde dinlenmiş iyileşmiş olacaksın daha iyi olacaktır inşallah
Kizz sen nerdasinn yaa ikkimiz kaldik bu topikta ikkisi giti bu topiktan kaldik 2miz :) :)
aldım bugün canım ve ilaçları üç gün içinde yazdırıp amam gerektiğini öğrendim hemen emre beyden randevu aldım yarın gideceğim bakalım
Ac karina gitijaksin tahlil kardiogram film cekicak sonra doktrlarda onaylatican bildim kadar hemen basliolar ilac yazio aliosun adetinda baslio deya duydimm hayerlisi olsun benda bekliorumm daha bide skupe burda yazmisti galva bir doktr persenbe kuni calisio sadecaa...Canım yarın sabah sonucu öğrenmeye gidiyorum sonuç derken karar yani :)
Heyecanlıyım ne diceklerr
Asılama derlerse ne yapılıyo hemen baslanıyomuu tüpse sağlık rporu için neler yaptırmam gerek çok merak ediyorummm
Inslaallh bir sorun cikmas asilama desada iyi belkim asilamada tutar senikii tup bebeya kk kalmas insalaah..benda har zaman umut var insalahh olurr...En iyisi bekle canım bencedee
yarın bakalım pek ümidim yok amaa tüp demelerinee
habe veririmmmm nergiscimm
Inslaallh bir sorun cikmas asilama desada iyi belkim asilamada tutar senikii tup bebeya kk kalmas insalaah..benda har zaman umut var insalahh olurr...
şekil a ümitsiz olmaBenimda tupleri yok benimkida tutarmi acaba dusunmadan edemiorummm
Tabi cnm yazarım merak etme bende çok merak ettikleri için gidiyorum içime çok sindi inşallah hepimiz için hayırlısı olur sizden de güzel haberler bekliyorum sendeyaz bugün kesin görüşürüzCanım emre beyin mathini bende duydum görüşme nasıl geçecek ne dicek anlatırmısın çıkınca..
bugün muayene ve ilaçlar yazılacak tüp bebek için bayramdan sonrayı düşünüyorum ama bilmiyorum kafam ne zaman rahat hissedersen o zaman yaptıracağım insanda sitres olmaması gerekiyor rahat olmak gerekiyor bakalımTmm hatirladimm hasteneler arasinda kafa karistii benda daha beklamadaimm esim bekla dedi bekliorum ammma cokk sabrsizim .....hadi san uraya basla biza guzel haber verr insalahh hayerlisiyla hemen tutar .....
Evet tup bebek beklarken hamele olan coktir amma idrar trsta cikmio uda var kan tahlilinda cikar insalah olure...rapor ciktiktan sonra 1 ay icarisada yapilmasi lazimmis san gorus bizada anglat neler olduniii ben ilkini senol beyda yapicam inslaah erre kibi benimkida tutar sonra gitijam ozellakızlar ve ben adet olmadım stres yaşadım biraz herhalde ondan ama en çok kısık ben falan ağrıyo test yaptınmı evet dedim tüp bebeğe hazırlanırken hamile kalan çok ya belki bizede vurmuştur dedim ama yine negatif maalesef bakalım bugün doktora da söyleyeceğim
Ne yaptin doktra gitinmi gorustunmiiikızlar ve ben adet olmadım stres yaşadım biraz herhalde ondan ama en çok kısık ben falan ağrıyo test yaptınmı evet dedim tüp bebeğe hazırlanırken hamile kalan çok ya belki bizede vurmuştur dedim ama yine negatif maalesef bakalım bugün doktora da söyleyeceğim
Fundacim nerdasinn senin kararin neoldu yaCanım yarın sabah sonucu öğrenmeye gidiyorum sonuç derken karar yani :)
Heyecanlıyım ne diceklerr
Asılama derlerse ne yapılıyo hemen baslanıyomuu tüpse sağlık rporu için neler yaptırmam gerek çok merak ediyorummm
Şuan hastane deyim cnm bekliyorumNe yaptin doktra gitinmi gorustunmiii
Tm sonra yaz neoldunii merak ediorumm insalah benda baslijam bu ylla eng azinda braz bilim neolucaniiŞuan hastane deyim cnm bekliyorum