- 6 Haziran 2014
- 446
- 322
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt uda Fundacim u su an asilamada beklioyor senda zaman kayb etma evraklarini hazirla ancak doktrimiz keldi şukr artik stara veralimm....insalah hepimizin kucagimiz dolur..Bende memnun oldum cnm diger arkadadin adida fundamiydi yanlismi okudum acaba. Hayirlisi olsun ins sanada fundayada allah tamamina erdirsn ins saglikli bi sekilde bebislerinizi kucaginiza alirsiniz. İns bende iyi bir sonucla tedaviye baslarim.
Hayırlı olsun cnm hadi bakalımBen simda ilk ignemi vurdum kizlar hadi hayerlisi olsunnn insallah emeklarimizi bosa cikarmas Allahimm....hastaneda yaptirdim ilk ignemii ammma urdagi stajer hic bir sey bilmio ben oratim unaa bide ignemi braz yokaridan yaptii bir sey olmas insalah..yarin kendim yapicamm artikk
Saoll sende basladinmi senin durumun neee..Hayırlı olsun cnm hadi bakalım
Amin amin amin insalah yeni yila 3 kisi oluruz...bizda ilk bu topikka kirdimizda sumeye ve erre biza umud oldu bide erre hamileyem deyence dahada umutlandikk u bizim umudimiz oldu insaalaah hemizin tutar bebeşlarimiz olur eng kisa zamandaAyyy cnm cok sevindim hadi hayirlisi inşş . siz burdan paylastikca ben seviniorum dahada umutlaniyorum Allah emeklerinizi bosa cikarmasn darisi basima ins bu hafta kosusturacam bende dosyami hazirlayacam ins bende bian once sonucu alir baslarim. Sakin stres yapmayin kitap falan okuyun kafanizi öyle mesgul edin hersey guzel olsun yeni yilada ins hamile hamile baslariz![]()
Saoll sende basladinmi senin durumun neee..
HAdi hayerlisii benda dun ilk ignemi basladim 2 tane cuma kontrol hayerlisi olsunn Tum isteyen anisleri bebeklari sim siki tutunsinnnbaşladım canım iğnelerin 7. günündeyim 2 iğnem var hergün bugün yine kontrole gittim herşey yolunda