Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Bende memnun oldum cnm diger arkadadin adida fundamiydi yanlismi okudum acaba. Hayirlisi olsun ins sanada fundayada allah tamamina erdirsn ins saglikli bi sekilde bebislerinizi kucaginiza alirsiniz. İns bende iyi bir sonucla tedaviye baslarim.

Bende memnun oldum cnm diger arkadadin adida fundamiydi yanlismi okudum acaba. Hayirlisi olsun ins sanada fundayada allah tamamina erdirsn ins saglikli bi sekilde bebislerinizi kucaginiza alirsiniz. İns bende iyi bir sonucla tedaviye baslarim.
Evt uda Fundacim u su an asilamada beklioyor senda zaman kayb etma evraklarini hazirla ancak doktrimiz keldi şukr artik stara veralimm....insalah hepimizin kucagimiz dolur..

İns dualarda birlesmek ne guzel rabbim isteyen herkese versin bizi bizden baska kimse anlamaz anlamio. Bu yuzden insanlardan sogudum sacma sapan sorulari yuzunden;( bu arada ben adetsizde muayene olmam lazim dimi evraklar hazirlanincami muayene olmam lazim yoksa öncemi.daha pzt rahim filmi cektirecegim ;( funda neyapti acaba cuma hastaneye gitcekti ins olumlu gecmistir fundacigim yaz bize merak ediyoruz seni cnm basladinmi ignelerini kullanmaya

Funda pazartesiya kaldi pazartessi giticak insalah adetsiz muaneye randevu aliosun oyle gitiosun evraklari hazirlarkan olmen lazim hepsi eng son evraklarin hazir oldu zaman ferda han randevu alicaksin ukadar sonra dosye acilicak hadi hayerlisi rahim filmini nerda cektiriosun sen ayni hastanedaisa kadin dogumada al randevu sen

Ferda hanim kadin dogumdami. evraklari hazirlayip ferda hanimdan randevu alicm o da muayenemi etcek yanlismi anladim acaba. Ben özel bahat hastanesinde cektirecegim pazartesi ins bir sıkınti cikmassa cnm.funda pzt ilaclarami baslayacak yoksa yumurta kontrolunemi gitcek.dosyayi hazirladiktan sonra hemen cvp alabiliyormuyuz ne zamn baslayacagi hakkinda

Günaydınnn
evet funda bende çok memnun oldum :)
ben cuma gittim daha kıvama gelmemiş küçüktü iğneye devam dedi ptesi kontrol bakalım büyümüşse sanırım h. İçi olur benim aşılamam
adetsiz muayenede ferda hanım olmuyo öle yazdığına bakmaa o başkanmı ne yukarıda odası poliklinikte ona randevu alıyosun adı yazıyooda kapısında ama muayene eden baska bi dr
Hatta bende o sanıp ne kadar genç dedim ama çıkınca kaseye baktım asistan dr adı yazıyor
Nergisi muayene edende o değildi muhtemelen ama ..
Dosyayı yazdırırkende yanlıslıkla odasının kapısını çalmısım yukarda havalıydı :))) orda gördüm ilk kendisinii
Birde tüm evraklar hazır oluncaya al randevuki dosyayı hazırlasınlar dolduruyolar çünkü

Onca normal muaneya alijaksin randevuye her hangi bir doktora ...tum evraklar hazir olunca verdi han aliosun arndevu baska bir kun sana evramadilarmj evrak ne yapicani urdada yazioo

Bende memnun oldum fundacigim. İns yumurtalar buyur bebisler gelir ;) Tesekkr ederim her ikinizede ben alinti yapamiorum yazdiklarinizi ortaya karisk yaziyorum ;) pzt esim kan ve tahlil verecek sonucu ne zamn aliyoruz hemn aliniormu ertesi gun falan onun sonucu ne zamn cikarsa o zamn muayene randevusu alsam hem tahlilerin sonucunu alirim hem muayene olurum olmazmi

Amh yaptırdınmı onunla eşininki geç çıkıyor bir hafta sonra..

Amh dedigin ne oluyor adetliyken kan aldilar 3 tup birini giriste kayittaki kiza verdik 1hafta sonra gel al sonucu dedi o mu. O sonucsa eger o cuma gunu cikti ama ben pzt alicagim onu esim tahlil vermeye gitcek o zamn alicak yani yarin. Yarin birde rahim filmi cektirecegim.o zamn orda sorarim esimin tahlili ne zamn cikarsa o gune randevu alirim evraklarida toparlamis olurum onlarla giderim ferda hanim dosyayimi onayliyacak ona nasil randevu alacagim 182 denmi? bölumu ne acaba onuda ayni gune alir hepsini ins cikaririm aradan olurmu

O işte 1.kattaki kızdan 1 hafta sonra sonucunu alacağın test amh çok önemli o.. yumurta rezervini gösteriyo yani menopoza ne kadar kaldı..
Valla ben ferda hanımı tesadüfen gördüm dosyada onaylamıyo muayenede etmiyo ama sen onun adına alacaksın evet yan binada kan verdiğin yerde poliklinikler var orada odası var sıran gelince muayene olacan onun odasında
ben mhrs den aldım randevumu

Ben simda ilk ignemi vurdum kizlar hadi hayerlisi olsunnn insallah emeklarimizi bosa cikarmas Allahimm....hastaneda yaptirdim ilk ignemii ammma urdagi stajer hic bir sey bilmio ben oratim unaa bide ignemi braz yokaridan yaptii bir sey olmas insalah..yarin kendim yapicamm artikk

Ayyy cnm cok sevindim hadi hayirlisi inşş . siz burdan paylastikca ben seviniorum dahada umutlaniyorum Allah emeklerinizi bosa cikarmasn darisi basima ins bu hafta kosusturacam bende dosyami hazirlayacam ins bende bian once sonucu alir baslarim. Sakin stres yapmayin kitap falan okuyun kafanizi öyle mesgul edin hersey guzel olsun yeni yilada ins hamile hamile baslariz ;)

Ben simda ilk ignemi vurdum kizlar hadi hayerlisi olsunnn insallah emeklarimizi bosa cikarmas Allahimm....hastaneda yaptirdim ilk ignemii ammma urdagi stajer hic bir sey bilmio ben oratim unaa bide ignemi braz yokaridan yaptii bir sey olmas insalah..yarin kendim yapicamm artikk
Hayırlı olsun cnm hadi bakalım

Ayyy cnm cok sevindim hadi hayirlisi inşş . siz burdan paylastikca ben seviniorum dahada umutlaniyorum Allah emeklerinizi bosa cikarmasn darisi basima ins bu hafta kosusturacam bende dosyami hazirlayacam ins bende bian once sonucu alir baslarim. Sakin stres yapmayin kitap falan okuyun kafanizi öyle mesgul edin hersey guzel olsun yeni yilada ins hamile hamile baslariz :KK66:
Amin amin amin insalah yeni yila 3 kisi oluruz...bizda ilk bu topikka kirdimizda sumeye ve erre biza umud oldu bide erre hamileyem deyence dahada umutlandikk u bizim umudimiz oldu insaalaah hemizin tutar bebeşlarimiz olur eng kisa zamanda

Aminnnn nergisimm
benimde çarşamba aşılamam varrrr
bana bugün 12 de çatlatmayı vur öncesindeede ilişkiye gir dediler bizde görevimizi yaptıkkkk :-) iğne saatini bekliyorum :-)
1,5 ltsu götürcekmisim nasıl içip tutacam bilmiyorummm :)

İns hayirlisi olsun tutacak ins benim ablam 2 kere asilama yapti tuttu ikiside.seninde tutar ins asilamani yaptir keyfine bak is falan yapma mumkun oldugunca yat uzan hadi bakalim ins hayirli sonuclar ;)

Back
X