Seminer hakkında

Harkuladem3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
275
216
33
40
İyi akşamlar arkadaşlar. Şu an seminer dönemi öğretmenlerin. Saat 12 ye kadar diye biliyorum. Bir yakinim bazı nedenlerden dolayı beni kullanıyor.seminere ek akşama kadar başka seminerim daha var dedi. Kime sorduysam ek seminerler bitti sadece okul sonu seminerimiz var diyor.seni kandırmış diyenler var..
Sizden ricam öğretmen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. Okula gidip akşam 5 e kadar iki seminer birden aliyomusunuz .okuldan çıkıp meb de fln. Bu hafta be bayram sonrası hafta.

çocuk mu baktırıyor size yoksa seminer bahanesiyle 12 civarı biter seminerler akşama kadar sürmez hanımefendi geziyordur okuldan çıkınca arkadaşlarıyla

Almadığı seminerleri alıyor olabilir. Akıllı tahta kullanımı, ilkyardım, eba seminerleri verilmişti bize. Almayanlarla ilgili çeşitli düzenlemeler farklı tarih ve saatlerde verilir. Artı haftasonu yapmayıp haftaiçi 5e kadar yapmış bazı yerler. Hocamın günahını almayın mübarek gün hanfendi geziyordur falan diye. Sorun bakalım ne semineriymiş önce öğrenin

Aynen öyle ve bu yakınım oluyo.hatir icin bakıyorum ama abarttı.
netten araştırdığınızı ya da öğretmen tanıdıklarınızdan öğrendığınızi asla 5 e kadar seminer olmadığını söyleyin.emekli öğretmen kızıyım eski bir öğretmenim ayrıca öyle seminer olmaz .geziyordur hoca hanım ya tek başına ya arkadaşlarıyla

Almadığı seminerleri alıyor olabilir. Akıllı tahta kullanımı, ilkyardım, eba seminerleri verilmişti bize. Almayanlarla ilgili çeşitli düzenlemeler farklı tarih ve saatlerde verilir. Artı haftasonu yapmayıp haftaiçi 5e kadar yapmış bazı yerler. Hocamın günahını almayın mübarek gün hanfendi geziyordur falan diye. Sorun bakalım ne semineriymiş önce öğrenin
Sordum anlamazmışım bunlarınki farklıymış.

uyanık geçinen insanlar en sinir olduğum tiplerdir ister öğretmen olsun isterse eğitimsiz .eğer yalan soyluyorsa vayyy bu kadının yetiştırdığı çocuklara
Ya daha önce seminer dedi ilçede ehliyet almış kursa gitmiş.alabilir tabiki ama soyleyedebilir. Ben hatir var kırmayayım çocukları da çok seviyorum onlarda bana düşkün onları yabancı birine vermelerini de istemiyorum.

Ya daha önce seminer dedi ilçede ehliyet almış kursa gitmiş.alabilir tabiki ama soyleyedebilir. Ben hatir var kırmayayım çocukları da çok seviyorum onları yabancı birine vermelerini de istemiyorum.
eğer kardeşi değilseniz ben her işin bir bedeli olması taraftarıyım madem çocuklarına bakıyorsunuz ücret ödemeli size .yoksa bunun adı adam kullanmak olur sadece hatır gönül değil.kendisi para kazanmak için öğretmenlik yapmıyor mu yapıyor çocuk bakmak ta bir iştir

eğer kardeşi değilseniz ben her işin bir bedeli olması taraftarıyım madem çocuklarına bakıyorsunuz ücret ödemeli size .yoksa bunun adı adam kullanmak olur sadece hatır gönül değil.kendisi para kazanmak için öğretmenlik yapmıyor mu yapıyor çocuk bakmak ta bir iştir
Yok ucret almiyorum sadece cocuklarima biraz harclik veriyorlar ben gormeden. Bir kac ayligina zorda kaldilar bakan olmadi diye ben ilgilendim bu dönem

Back
X