Seminer hakkında

Seminer olayını bilemeyeceğim ama ettiği laftan sonra, başının çaresine bakmasını söylerdim ben olsam...

Bir de hatır için neden başkasının çocuğunun sorumluluğunu alıyorsunuz. Ben kendi çocuğuma bakarken bile diken üstündeyim, başına birşey gelecek diye. Başka çocuk olsa hiç alamam o sorumluluğu üstüme...

Valla sizi kekliyor bildiğiniz ek seminer nedir yahu okullara gelen resmi yazida sabah 9:30 öğlen 12:30dir seminer saati hadi yarim saat atarak yapsın idare sabah 10 öğlen 1e kadar yapar en fazla. Keyfine bakıyor belli ki seminerden sonra

Bu zamana kadar baktım bakarimda sorun bana yalan söylemesi. Ama bayram üstü işlerimi 12 de bitecek diye ayarladım.birseyde yapamıyorum evde 3 onun 2 benim 5 cocukla

Valla sizi kekliyor bildiğiniz ek seminer nedir yahu okullara gelen resmi yazida sabah 9:30 öğlen 12:30dir seminer saati hadi yarim saat atarak yapsın idare sabah 10 öğlen 1e kadar yapar en fazla. Keyfine bakıyor belli ki seminerden sonra
Çok yakınım kardeşlerim de öğretmen onlar 9 da gidip imza atip 10 bucukta bile çıkabiliyorlar bazen.

Biz de iki gün akşam beş buçuğa kadar okuldayiz.Ogleden önce seminerimiz var, öğleden sonra MEB'in bize zorunlu tuttuğu bir kursu okulda alacağız.Siz kadının tavırlarından anlarsınız aslında.Eger çocuğuna düşkünse öğleden sonra gezecegini sanmam.İllaki öğreneceğim diyorsanız okulu arayın yarın öğleden sonra acil bir şey olduğunu kadına ulaşamadığınizi eğer oradaysa telefona vermelerini isteyebilirsiniz.Bakalim ne olacak

Hatir icin canim.çocuklar benim canlarim onları çok sevdiğimden bakiyorum
Hatır için kimsenin çocuğuna bakmayın aynı anda 5 çocuğa bakmak kolay mı eskidenmiş o hatır işleri bu devirde ki hatır kullanmaya giriyor sizin yerinizde olsam 5 dk bile bakmam sen anlamazsın lafından sonra.

Yok ucret almiyorum sadece cocuklarima biraz harclik veriyorlar ben gormeden. Bir kac ayligina zorda kaldilar bakan olmadi diye ben ilgilendim bu dönem
Olayın başka bir boyutu var.
Ne demek birkaç aylığına?
İster bir saat olsun ister beş.. emanet çocuk hem zor hem de elinizi kolunuzu bağlar.
Üç çocuk bakmak kolay mı?
Bu işi abartmıyorum 1500-2000tl den aşağı (büyükşehirde bu tek çocuk için) kimse yapmaz.
Önümüzdeki dönem için şakın kabul etmeyin. Bence zaten onlar da kreşe vereceklerdir ayı dolsun diye size baktırıyorlardır.

Bu zamana kadar baktım bakarimda sorun bana yalan söylemesi. Ama bayram üstü işlerimi 12 de bitecek diye ayarladım.birseyde yapamıyorum evde 3 onun 2 benim 5 cocukla
Kres acmissin hayirli olsun. Yenge mi bu? Sen de hafta sonu çocukları ona bırak işlerini hallet. Bakalım ne diyecek

neden bakiyosunuz ki.akrabaniz degilse kimsenin cocuklarina bakmak zorunda degilsiniz.hele bide boyle uyaniksa bence agzinin payini verin.gelecek doneme bakamam diyin.siz hatir icin bakiyosunuz hanimefendi keyiflerde.ayrica sizinde cocuklariniz varmis birakin kendi cocuklarinizla ilgilenin

İster bir saat olsun ister beş.. emanet çocuk hem zor hem de elinizi kolunuzu bağlar.
Bu işi abartmıyorum 1500-2000tl den aşağı (büyükşehirde bu tek çocuk için) kimse yapmaz.
Önümüzdeki dönem için şakın kabul etmeyin. Bence zaten onlar da kreşe vereceklerdir ayı dolsun diye size baktırıyorlardır.
2. Dönemde bakmaya başladım.yeni dönemde bakmam artık. Bakıcı bulunamadı buldukları çocuklar istemedi

2. Dönemde bakmaya başladım.yeni dönemde bakmam artık. Bakıcı bulunamadı buldukları çocuklar istemedi
Bakıcılar 3 çocuk için ücreti yüksek istemişlerdir ki haklılarda isterler o yüzden bakıcı bulamamışlardır yani şubat ayından beri tek kuruş almadan bakıyorsunuz bence çok yanlış hakkınız neyse onu isteyin,siz nasılsa bakıyorsunuz diye yine sizin bakmanızı isterler.

Büyükler ilkokula gidiyo zaten öğlen gidiyorlar küçüğün kreş yaşı geldi vermediler.

Back
X