- 6 Eylül 2017
- 275
- 216
- 33
- 40
- Konu Sahibi Harkuladem3
Hatir icin canim.çocuklar benim canlarim onları çok sevdiğimden bakiyorumAnlazmıymışsınız??
Umarım hatır gönül için yapmıyorsunuzdur. Benim bildiğimde 9-12 arası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatir icin canim.çocuklar benim canlarim onları çok sevdiğimden bakiyorumAnlazmıymışsınız??
Umarım hatır gönül için yapmıyorsunuzdur. Benim bildiğimde 9-12 arası.
Kişisel seminermis herkes gitmiyormis. Isim söyleyerek sormam lazim ifşa olurumOkulu arayıp sorun çaktırmadan
Çok yakınım kardeşlerim de öğretmen onlar 9 da gidip imza atip 10 bucukta bile çıkabiliyorlar bazen.Valla sizi kekliyor bildiğiniz ek seminer nedir yahu okullara gelen resmi yazida sabah 9:30 öğlen 12:30dir seminer saati hadi yarim saat atarak yapsın idare sabah 10 öğlen 1e kadar yapar en fazla. Keyfine bakıyor belli ki seminerden sonra
Aynen aynen idarenin insiyatifine kalmış bir şey dediğiniz gibi yarım saat durup çıkanlar da oluyorÇok yakınım kardeşlerim de öğretmen onlar 9 da gidip imza atip 10 bucukta bile çıkabiliyorlar bazen.
3 çocuk mu bir de pessssBu zamana kadar baktım bakarimda sorun bana yalan söylemesi. Ama bayram üstü işlerimi 12 de bitecek diye ayarladım.birseyde yapamıyorum evde 3 onun 2 benim 5 cocukla
Hatır için kimsenin çocuğuna bakmayın aynı anda 5 çocuğa bakmak kolay mı eskidenmiş o hatır işleri bu devirde ki hatır kullanmaya giriyor sizin yerinizde olsam 5 dk bile bakmam sen anlamazsın lafından sonra.Hatir icin canim.çocuklar benim canlarim onları çok sevdiğimden bakiyorum
Olayın başka bir boyutu var.Yok ucret almiyorum sadece cocuklarima biraz harclik veriyorlar ben gormeden. Bir kac ayligina zorda kaldilar bakan olmadi diye ben ilgilendim bu dönem
Kres acmissin hayirli olsun. Yenge mi bu? Sen de hafta sonu çocukları ona bırak işlerini hallet. Bakalım ne diyecekBu zamana kadar baktım bakarimda sorun bana yalan söylemesi. Ama bayram üstü işlerimi 12 de bitecek diye ayarladım.birseyde yapamıyorum evde 3 onun 2 benim 5 cocukla
Çok mantıklı bayıldım fikre.Kres acmissin hayirli olsun. Yenge mi bu? Sen de hafta sonu çocukları ona bırak işlerini hallet. Bakalım ne diyecek
2. Dönemde bakmaya başladım.yeni dönemde bakmam artık. Bakıcı bulunamadı buldukları çocuklar istemediOlayın başka bir boyutu var.
Ne demek birkaç aylığına?
İster bir saat olsun ister beş.. emanet çocuk hem zor hem de elinizi kolunuzu bağlar.
Üç çocuk bakmak kolay mı?
Bu işi abartmıyorum 1500-2000tl den aşağı (büyükşehirde bu tek çocuk için) kimse yapmaz.
Önümüzdeki dönem için şakın kabul etmeyin. Bence zaten onlar da kreşe vereceklerdir ayı dolsun diye size baktırıyorlardır.
Bakıcılar 3 çocuk için ücreti yüksek istemişlerdir ki haklılarda isterler o yüzden bakıcı bulamamışlardır yani şubat ayından beri tek kuruş almadan bakıyorsunuz bence çok yanlış hakkınız neyse onu isteyin,siz nasılsa bakıyorsunuz diye yine sizin bakmanızı isterler.2. Dönemde bakmaya başladım.yeni dönemde bakmam artık. Bakıcı bulunamadı buldukları çocuklar istemedi
Büyükler ilkokula gidiyo zaten öğlen gidiyorlar küçüğün kreş yaşı geldi vermediler.Olayın başka bir boyutu var.
Ne demek birkaç aylığına?
İster bir saat olsun ister beş.. emanet çocuk hem zor hem de elinizi kolunuzu bağlar.
Üç çocuk bakmak kolay mı?
Bu işi abartmıyorum 1500-2000tl den aşağı (büyükşehirde bu tek çocuk için) kimse yapmaz.
Önümüzdeki dönem için şakın kabul etmeyin. Bence zaten onlar da kreşe vereceklerdir ayı dolsun diye size baktırıyorlardır.