Seminer hakkında

Ben de lise öğretmeniyim. Sabah seminerimiz var sonra benim yaz kursum var bu 3. yazım bu şekilde. Gerçi bu sene araya bayram giriyor diye kursu 18haziran başlatacağız. Bu MEB’in üniversite hazırlık kursları her okulda olmuyor ve her öğretmen görev almıyor. Ben bayağı kalabalık bir İstanbul ilçesindeyim bizim ilçede bu kadar düzenli kurs yapan sadece 2 okul var. Çevre ilçelerde de pek böyle yaz kursu yok. Yani benimki istisna bir durum.

Bunun dışında bazen ek seminerler oluyor eba kullanımı, ilk yardım ... gibi ama onların dönemini bilmiyorum malesef yanlış yönlendirmek istemem.
Aynı seminer cumartesi başladı pazarsa.12 de 1 de bitti dedi 3 te geldi.hayir sorun pazartesi aynı seminer devam ediyor ne alaka 5 e kadar demesi.

Aynı seminer cumartesi başladı pazarsa.12 de 1 de bitti dedi 3 te geldi.hayir sorun pazartesi aynı seminer devam ediyor ne alaka 5 e kadar demesi.
Benim aklıma başka bir şey daha geldi, özel ders potansiyeli olan bir branş ise seminer çıkışı derse gidebilir, size söylemeye çekinmiştir belki onlara kazanırken size bedavaya çocuk baktırdığı için. Benim de çocuklarım var bazen okul yemeğine, bir etkinliğe filan giderken eski bakıcısına(komşum aynı zamanda) bırakıyorum. Ama açık açık söylüyorum abla şuraya gideceğiz müsaitsen sen de birkaç saat kalabilir mi filan diye. Sağolsun bana çok yardımcı oluyor, ben de altta kalmamaya çalışıyorum. Asla para kabul etmiyor, hediye falan alıyorum, eve erzak alıyorumonu kırmadan. Çocuğu üniversiteye hazırlanırken ders vermiştim sanırım o da onun altında kalmak istemiyor(bakıcı olarak çalıştığı vakit ücretini hep tam verdim) sadece işte böyle ayda bir ya da iki bıraktıklarım için ücret asla istemez. Bir kere teklif ettim kızdı.

Back