Sempatik kız

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
Sempatik yüz ifadesi nasıl yok edilir? Sempatiklik yüzünden çok alaya alındım. Yalnızlaştım. İnsanların davranışlarından onurum incindi. Hiç kimse alaya alınmak dışlanmak istemez. :( siklotimi hastasıyım. Bipoların daha hafif şekli. Çok neşeli olabiliyorum. Ya da çok kederli. İlaçlardan da çok kilo aldım. Hepten panda oldum. Annem yakınlarına karşı şefkatli sevecen. Dışarıya mesafeli ama güleryüzlü. Ona özeniyorum. Onun gibi olamaz mıyım? Yani ruhum o kadar yorgun ki.

Zor baskalarinin dedigini takmamak, ama agzi olan konusuyor biliyormusun akli basinda olan insan karsidaki kisiyi incitmemeye calisir. Sen nasil istersen öyle davran, icinden ne geliyorsa öyle ol.. Onlar icin neden guluslerinden kisacaksin ki kendini? Seni sevenlere öyle olmaya devam et, böyle laf edenleri de umursama yeterli... Kendimize iyi davranmamiz lazim, kusura bakmasinlar kendimizden nefret edemeyiz onlar kendilerinden nefret ediyor diye. kimsenin kötulugunu istemedigimiz icin sevecen davraniyoruz herhalde kime ne onlara ne ki.

Zor baskalarinin dedigini takmamak, ama agzi olan konusuyor biliyormusun akli basinda olan insan karsidaki kisiyi incitmemeye calisir. Sen nasil istersen öyle davran, icinden ne geliyorsa öyle ol.. Onlar icin neden guluslerinden kisacaksin ki kendini? Seni sevenlere öyle olmaya devam et, böyle laf edenleri de umursama yeterli... Kendimize iyi davranmamiz lazim, kusura bakmasinlar kendimizden nefret edemeyiz onlar kendilerinden nefret ediyor diye. kimsenin kötulugunu istemedigimiz icin sevecen davraniyoruz herhalde kime ne onlara ne ki.
Çok teşekkür ederim :=)

Back
X