• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bana geç geldin , ben sana erken...

Onu bunu bosverin de günü birlik geziler iyiymiş. Tek başınıza mi gidiyorsunuz ? Nasıl geziyorsunuz ? Gezilecek yerleri onceden mi belirliyorsunuz yoksa akışına mi bırakiyorsunuz ? Tek başınıza gidiyorsaniz korkmuyormusunuz ?
''Ayrıca annenizin kızlık soyadının 2. ve 4. harfi nedir ? '' diye devamı gelecek sandım :KK48: günaydınn

Ben de işimden memnun değilim, sevmediğim bir şehirde yaşıyorum.Ailemle kalıyorum (yanlış anlaşılmasın yakındığım için demiyorum ama bazen bunaltıcı olabiliyor). 30'lu yaşlardayım. Ve bulunduğum yerde karşıma birisinin (bakın istediğim gibi birisi bile diyemiyorum) çıkma ihtimali bile yok. Eğitimini aldığım bölümle çoook alakasız bir iş yapıyorum ve aldığım maaş çok az. Yaşım küçük gösterdiği için alakasız yaş gruplarından evlenme teklifi alıyorum ki kendimden 1 yaş küçük erkeklere bile katlanamıyorum. Sizden çooook daha dertliyim :KK61::KK61:

'' her nasip vaktine esirdir'' sadece zaman . ah şarkı ne kadar güzel sözleri var :KK68::KK68:

En kötü şey 'hedefinin olmaması'
Senin bi hedefin yok, hatta hiç olmamış gibi ?
Günü bitirme derdindesin. Abur cubur, alkol, seyahat
Bi de kendime uygun bi kısmet

Benim hedeften kastım, şu bölümü bitireyim, şu mesleğim olsun gibi şeyler
Ya da ne bileyim pozitif bir insan olmaya çalışayım
Bunların hiç birine bir cümle bile olsa değinmemişsin
Sen sanıyo musun ki evlenince sihirli değnek değiyo da tüm bu saydıkların şıp diye düzeliyo
Yok öyle bir dünya

bu parçayı dinlerken bi bdv bakayım dedim.başlığı görünce süpriz oldu.:110:

Yaşı küçük ama hayatın zorlu yanlarıyla mücadele etmiş olgunlaşmış bir adam gerek sana.
Onu buldun mu tamamdır bence :)

Hiç ama benden küçük diye dert etme, hep onlar mı çıtır alacak?:63:

nerden bileceksin nasıl öldüğümü
yapraklarımı nereye döktüğümü
nerden bileceksin nasıl yazdığımı
bu şarkıyı sen uyurken

yanlış bir ağacım, yorgunu aşkın
ne söylesin sana kurumuş dallarım
kalbin silmiyorsa elin ne yapsın
dört kitapta bu yazarken

deseler ki hayat kısa, yalnız bir nefes ömrün
ben yine harcarım onu döndüğün gün
deseler ki atar yürek, çıkarıp atamazsın
ne derlerse haklısın...

bu kaçıncı sonbahar aynı yazın ardından
kaçıncı vazgeçiş bir sevda masalından
bu kaçıncı sonbahar aynı yazın ardından
kaçıncı savruluş yalnızlık rüzgarıyla.

Hüsnü Arkan'dan sonra birde bu şarkıyı dinle :)
tavsiyeniz üzere ben dinledim, gerçekten güzel sözler ve güzel bir ses. Teşekkürler

Back
X